• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۶۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵
اقتصادی » بازاروتجارت

تسهیلات ۷۰ میلیونی بانک مسکن نیازی به سپرده ندارد

عضو هیئت مدیره بانک مسکن گفت: تسهیلات ۷۰ میلیون تومانی نیازی به سپرده ندارد و نرخ آن ۱۸.۵ درصد است.

ابوالقاسم رحیمی انارکی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در مصوبه دو ماه پیش شورای پول و اعتبار این نرخ سود از 16 به 20 درصد افزایش یافته بود که با کاهش نرخ سپرده قانونی بانک مسکن نزد بانک مرکزی از 10 درصد به 2 درصد، ما هم نرخ سود 20 درصد را به 18.5 کاهش دادیم.
وی افزود : این تسهیلات به مدت 12 سال تقسیط می شود که شامل روش های ساده (بالاترین قسط)، پلکانی (کمترین قسط) و پلکانی دوره ای انجام می شود.
انارکی گفت : در تقسیط پلکانی از سال دوم هر سال 5 درصد به اقساط اضافه می شود.
وی درباره اینکه آیا برای دریافت این تسهیلات به سپرده گذاری هم نیاز است؟ گفت: نیازی نیست اما شهروندانی که بخواهند در حساب صندوق ممتاز سپرده گذاری کنند هم می توانند از سود بانکی برخوردار شوند و هم از این امتیاز استفاده کنند اما کسانی که می خواهند به سرعت از این تسهیلات بهره مند شوند باید متناسب با میزان تسهیلات مورد نیاز خود ، از فرابورس ، اوراق تهیه کنند.
وی افزود: همه شعب بانک مسکن به فرابورس متصل است و شهروندان می توانند اطلاعات لازم را از این شعب تهیه کنند و محدودیتی برای متقاضیان نداریم و کسانی که قبلا از تسهیلات بانک مسکن استفاده کرده اند بازهم می توانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
انارکی درباره محدودیت سال ساخت خانه ها نیز گفت: برای دریافت حداکثر تسهیلات باید عمر ساختمان کمتر از 20 سال باشد و برای ساختمان های تا 25 سال حداکثر 35 میلیون تومان تسهیلات داده می شود اما به ساختمان های بالای 25 سال تسهیلاتی تعلق نمی گیرد.
وی افزود : شهروندان می توانند از این تسهیلات هم برای خرید خانه و هم برای تکمیل و احداث ساختمان یا تغییر مسکن خود و تبدیل به احسن آن استفاده کنند.
انارکی گفت: شهروندانی که می خواهند اوراق تسهیلات مسکن بخرند حتما بعد از قطعی شدن تصمیم خرید مسکن این کار را انجام دهند و به مهلت اعتبار اوراق هم توجه کنند.
وی تصریح کرد : مشتریان بانک مسکن می توانند از امروز با مراجعه به شعب این بانک از تسهیلات جدید خرید مسکن از محل اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن استفاده کنند.
بنابراین گزارش با ابلاغ بخشنامه افزایش سقف تسهیلات خرید واحد مسکونی از محل اوراق حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن به شعب بانک مسکن ،مشتریان می توانند در سقف های 600 میلیون ریال در تهران ،500 میلیون ریال در مراکز استان ها و شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت و 400 میلیون ریال در سایر شهر ها از این تسهیلات برای خرید استفاده کنند و سقف تسهیلات خرید واحد مسکونی از محل اوراق حق گواهی استفاده از تسهیلات مسکن با احتساب تسهیلات جعاله به ترتیب به 700، 600 و 500 میلیون ریال رسیده است. 
ساختمان هایی که تاریخ صدور پروانه ساختمانی آنها کمتر از 20سال باشد مشمول افزایش تسهیلات می شود اما ساختمان هایی که 20 تا 25 سال از تاریخ صدور پروانه ساختمانی آنها بگذرد تا 350 میلیون ریال از تسهیلات به آنها تعلق می گیرد. 
گفتنی است، میزان اقساط تسهیلات 600 میلیون ریالی به صورت ساده یک میلیون و 40هزار تومان و پلکانی سالیانه در سال اول 867 هزار تومان است.
در پلکانی دوره ای این مبلغ در پنج ساله اول،دوم و دوساله پایانی به ترتیب 932 هزارتومان،یک میلیون و 120 هزار تومان و یک میلیون و 340هزار تومان درنظر گرفته شده است.
میزان اقساط تسهیلات 500 میلیون ریالی به صورت ساده 867هزار تومان و پلکانی سالانه در سال اول 723 هزار تومان است.اما در پلکانی دوره ای این مبلغ در پنج ساله اول،دوم و دوساله پایانی به ترتیب 777هزارتومان،932 هزار تومان و یک میلیون و 120 هزار تومان درنظر گرفته شده است. 
میزان اقساط تسهیلات 400 میلیون ریالی به صورت ساده 693 هزار تومان و پلکانی سالیانه در سال اول 578هزار تومان است اما در پلکانی دوره ای این مبلغ در پنج ساله اول،دوم و دوساله پایانی به ترتیب 621هزارتومان، 746 هزار تومان و 895 هزار تومان در نظر گرفته شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)