• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۵۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
اجتماعی » انتظامی و حوادث
اخبار حوادث دهم خرداد 96؛

از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیون

تازه ترین اخبار حوادث دهم خرداد 96 ایران را در صفحه حوادث گروه اجتماعی خبرگزاری صداوسیما دنبال کنید.

*حریق کارخانه تولید نشاسته صنعتی در اصفهان مهار شد 
*یک کشته و دو مجروح در برخورد کامیون و اتوبوس
*حمله خرس وحشی به چوپان در چهارمحال وبختیاری
*مچاله شدن وانت پیکان زیر چرخ های کامیون 
*سقوط نگهبان در چاهک آسانسور
*یک کشته در حادثه رانندگی محور قاین -گناباد
*فوت بانوی طبسی بر اثر برق گرفتگی
*دستگیری سارقان میلیاردی 
*مهار آتش جزیره آشوراده
*مرگ کارگر معدن در سوادکوه
*نجات 18 غریق در سواحل مازندران
*برق جان یک کارگر را در ساوه گرفت
*مرگ تصادفی برای قاچاقچی در زنجان
*سارق لب تاپ و رایانه های مغازه های زنجان دردام پلیس
*کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در خرم آباد






حریق کارخانه تولید نشاسته صنعتی در اصفهان مهار شد 
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونبا تلاش نیروهای آتش نشانی حریق گسترده کارخانه تولید نشاسته صنعتی در اصفهان مهار شد.
مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: این حادثه ساعت 9 و 19 دقیقه صبح امروز در کارخانه تولید نشاسته صنعتی در شهرک صنعتی جی اصفهان رخ داد .
محمد شریعتی افزود: پس از اعلام به اتاق فرمان مرکز آتش نشانی ،تیم آتش نشانی شهرک صنعتی جی به همراه ایستگاه های آتش نشانی شماره 15 ،7 ،4 ، 6 و 19 با پشتیبانی دو دستگاه خودروی نردبان، پنج دستگاه خودرو اطفاییه سنگین و فوق سنگین، یک دستگاه خودرو آبرسان و خودرو حامل دستگاه تنفسی به محل اعزام شدند.
به گفته وی، تیم های عملیاتی پس از حضور در محل، شاهد حریق نیمه سنگین در قسمت انبار و تولید ساختمان سه طبقه کارخانه بودند که بدلیل حرارت زیاد و دود ناشی از حریق و نیز وجود مواد مشتعل در این مکان ، احتمال سرایت آتش به دیگر نقاط را افزایش می داد.

شریعتی افزود: تیم های عملیاتی به منظور جلوگیری از گسترش آتش از چهار جهت آتش سوزی را کنترل و خاموش کردند. 
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی اصفهان ادامه داد: با توجه به کندسوزی نشاسته، ماموران آتش نشانی در حال لکه گیری و پاک سازی محل با هدف یافتن آخرین شعله های آتش هستند.
شریعتی گفت: این حریق خسارت جانی نداشته و کارشناسان علت یابی حریق سازمان، در حال بررسی علت حادثه و میزان خسارت وارده هستند.



یک کشته و دو مجروح در برخورد کامیون و اتوبوس
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونبرخورد اتوبوس با کامیون در آزاد راه کاشان – نطنز یک کشته و دو مجروح بر جا گذاشت.
رییس پلیس راه استان اصفهان گفت: بامداد امروز برخورد یک دستگاه اتوبوس با یک کامیون در آزاد راه کاشان - نطنز و در کیلومتر هشت بادرود یک کشته و دو مجروح بر جا گذاشت. 
حسین پورقیصری افزود: در این حادثه  راننده 45  ساله خاور اهل کرمان بر اثر شدت جراحات و واژگون شدن خودرو به محض ورود به بیمارستان فاطمیه بادرود جان باخت. 
آزاد راه کاشان - نطنز به طول نزدیک به 80 کیلومتر یکی از پر رفت و آمد ترین راه های مواصلاتی کشور به شمار می آید. 
شهرستان نطنز در 125 کیلومتری شمال مرکز استان اصفهان قرار دارد.


حمله خرس وحشی به چوپان در چهارمحال وبختیاری
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونیک قلاده خرس به یکی از چوپان محلی در منطقه بازفت چهارمحال و بختیاری حمله کرد.
فرماندار کوهرنگ گفت: این مرد 50ساله که مشغول چرای گوسفندانش  
دحمله خرس وحشی به چوپان در چهارمحال وبختیاریرمنطقه مازه سوخته بازفت بود مورد حمله خرس قرار گرفت.
مرتضی زمانپورافزود: این مرد ازناحیه  سر و صورت دچار آسیب شد.
وی افزود: بدنبال این حادثه کارشناسان اورژانس 115 شهرستان کوهرنگ با یکدستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و پس ازانجام اقدامات اولیه چوپان زخمی را به مرکز درمانی چمن گلی منتقل کردند.


مچاله شدن وانت پیکان زیر چرخ های کامیون 
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونوقوع یک فقره تصادف شدید بین یک دستگاه کامیون کمپرسی و وانت پیکان ، راننده وانت را به کام مرگ کشاند .
بر اثر برخورد شدید و رخ به رخ یک دستگاه کامیون با وانت پیکان در کیلومتر 4 کنار گذر شمالی اراک ؛ راننده وانت در دم کشته شد . 
این حادثه مرگ باربه علت انحراف به چپ خودوری وانت پیکان نسبت به کمپرسی بنز  رخ داد .
در حادثه ای مشابه که 4 روز پیش در همین محور به وقوع پیوست ؛ 4 سرنشین پژو در برخورد با تریلی در دم  جان باختند . 


سقوط نگهبان در چاهک آسانسور
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونیک جوان 35 ساله در سمنان در چاهک آسانسور سقوط کرد و جان باخت .
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سمنان با اعلام این خبر گفت : با تماس مردم، تیمی از آتش نشانان از ایستگاه شماره دوی آتش نشانی سمنان به بلوار 17 شهریور سمنان اعزام و مشخص شد فردی در یکی مجتمع های تجاری به داخل چاهک آسانسور سقوط کرده است .
سعید اسمعیل پور گفت: بررسی های اولیه نشان داد ، متوفی نگهبان 35 ساله این مجتمع تجاری است که بنا به دلایل نامعلومی به داخل چاهک آسانسور سقوط کرده است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی درادامه گفت: آتش نشانان بلافاصله اقدام به ایمن سازی محل حادثه با قطع جریان برق ، پیکر متوفی را از داخل چاهک خارج کردند و به عوامل قضایی تحویل دادند .
بررسی ها برای مشخص شدن ابعاد مختلف این حادثه آغاز شده است .


یک کشته در حادثه رانندگی محور قاین -گناباد
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونحادثه رانندگی جاده قاین – گناباد یک کشته بر جای گذاشت.
رئیس پلیس راه استان گفت: یک دستگاه پژوه 405 سه شنبه شب گذشته در کیلومتر 35 جاده قاین - گناباد واژگون شد که راننده 35 ساله در دم جان باخت و سرنشین این خودرو زخمی و به بیمارستان شهدای قاین منتقل شد.
سرهنگ رضایی علت این حادثه را خستگی و خواب آلودگی راننده و خارج شدن از جاده عنوان کرد.


فوت بانوی طبسی بر اثر برق گرفتگی
سحرگاه امروز خانم ۷۱ ساله براثر برق گرفتگی در منزل مسکونی اش در عشق آباد جان باخت.
این پیرزن هنگام پهن کردن لباس شسته شده روی سیم برق در عشق آباد طبس، دچار برق گرفتگی و به درمانگاه عشق آباد منتقل شد .
فرد مصدوم بر اثر برق گرفتگی و آسیب شدید فوت کرد و جسد وی به پزشکی قانونی منتقل شد .
از آغاز امسال تاکنون 4 نفر در خراسان جنوبی در اثر برق گرفتگی جان باختند.


دستگیری سارقان میلیاردی 
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونسارقان میلیاردی  در دام پلیس آگاهی استان گرفتار شدند .
مجتبی مروتی گفت : این افراد در 19 اردیبشهت با بیهوش کردن صاحبخانه کارت وی را که حدود یک میلیارد و 200 هزار تومان موجودی داشت را به سرقت بردند.
وی افزود: با تشکیل تیم ویژه در پلیس آگاهی 6 نفر دستگیر شدند .
رئیس پلیس آگاهی استان گفت: این افراد پول ها  را در استان مجاور تبدیل به شمش طلا کرده بودند .
مروتی افزود : این افراد به این سرقت اعتراف کردند و پرونده پس از تکمیل به دادگستری ارائه شد.
وی همچنین از دستگیری باند سرقتی که در اسفند ماه در گرگان دست به سرقت زده بودند خبر داد و افزود: این افراد در شهرستان گرگان 5 فقره سرقت دست زده بودند که این گروه با کار عملیاتی مشترک در استان البرز و در شهرستان کرج دستگیر شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان گلستان گفت : با دستگیری سارقان تاکنون به 45 فقره سرقت در استان‌های تهران، البرز،گیلان، اصفهان و گلستان اعتراف کرده‌اند.



مهار آتش جزیره آشوراده
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیوننیروهای امدادی برای جلوگیری از بروز دوباره آتش در منطقه حاضرند.
آتش سوزی در جزیره آشوراده  استان گلستان مهار شد.
فرماندار بندرترکمن گفت : نیروهای امدادی برای خاموش کردن کامل آتش و جلوگیری از افروخته شدن دوباره آتش در منطقه حضور دارند.
عبدالحکیم فیروزی گفت : سهل انگاری افرادی که در این مناطق  رفت و آمد می کنند سبب بروز آتش سوزی و  گرمای هوا و خشکی علفزارها و درختچه ها  نیز سبب گسترش آتش سوزی شد.
فیروزی گفت: حدود دو و نیم هکتار از انارستان ها و علفزارهاو درختچه های جزیره دچار آتش سوزی شده بود.
جزیره   آشوراده تنها جزیره ایرانی  دریای خزر در مرکز شبه جزیره میانکاله در شهرستان بندرترکمن واقع  است.
آشوراده پناهگاه حیات وحش و انواع پرندگان است و بیشتر خاویار ایران در نزدیکی این جزیره استحصال می شود.



مرگ کارگر معدن در سوادکوه
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونکارگر معدن بر اثر سقوط سنگ کشته شد.
سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان مازندران گفت: ساعت ۱۵:۱۸ امروز دوشنبه هشتم خرداد خبر وقوع این حادثه به مرکز ارتباطات اورژانس این استان اعلام شد.
اشکپور با بیان اینکه این حادثه در منطقه امافت خطیرکوه از توابع سوادکوه  اتفاق افتاد افزود: به دلیل سقوط سنگ این کارگر جوان ۲۰ ساله اهل بجنورد در دم جان باخت و اقدامات احیای گروه اعزامی اورژانس بی‌نتیجه ماند.
وی گفت: پس ازمعاینه بالینی و تایید مرگ، جسد این جوان بوسیله ماموران اورژانس و امدادگران هلال احمر سوادکوه به سردخانه بیمارستان شهدا زیرآب منتقل شد.


نجات 18 غریق در سواحل مازندران
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیوناز آغاز طرح امداد و نجات ساحلی تاکنون 18 غریق سواحل مازندران نجات یافتند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر مازندران با بیان اینکه از آغاز این طرح (سوم خرداد) تاکنون نجاتگران  هلال احمر و ناجیان غریق مستقر در سواحل این استان  موفق شدند  18نفر را ازخطر غرق شدن در آبهای ساحلی دریای خزر نجات دهند گفت: نجاتگران همچنین تا کنون به 96 نفر خدمات درمان سرپایی ارائه کردند.  
مجتبی اکبری افزود: تابستان امسال نیز نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در ساحل حضوری مستمر دارند تا نسبت به پوشش امدادی حوادث ناشی از  غرق شدن افراد در آبهای ساحلی اقدام کنند. 
وی از مسافرین، گردشگران و همچنین همه افرادی که قصد شنا در دریا را دارند خواست تا به توصیه های امدادی و هشدارهای نجاتگران هلال احمر و ناجیان غریق توجه نمایند.


برق جان یک کارگر را در ساوه گرفت
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونکارگر یک شرکت صنعتی ساوه حین کار دچار برق گرفتگی شد و جان داد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی از مرگ کارگر یک شرکت صنعتی ساوه حین کار خبرداد.
سرهنگ خلجی افزود : کارگر یک شرکت صنعتی در قطب صنعتی کاوه شهرستان ساوه روز گذشته در حال کار با دستگاه اون دچار برق گرفتگی شد وجان خود را از دست داد .





مرگ تصادفی برای قاچاقچی در زنجان
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونقاچاقچی مشروبات الکلی بر اثر سانحه رانندگی جان باخت.
فرمانده پلیس راه زنجان گفت:ساعت 20 امشب یک قاچاقچی با خودروی پژو 405 حامل مرگ تصادفی برای قاچاقچی در زنجانمشروبات الکلی که خلاف جهت در اتوبان زنجان-قزوین در حال تردد بود منجربه وقوع تصادف زنجیره ای با 5 خودروی دیگر شد.
سرهنگ شیرمحمدی افزود:در این سانحه قاچاقچی جان باخت و 5 فرد دیگر از سایر خودروها مصدوم شدند.
وی گفت:قاچاقچی سعی داشته در خلاف جهت اتوبان راه گریزی پیدا کند.



سارق لب تاپ و رایانه های مغازه های زنجان دردام پلیس
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونسارقی که ازسال 93 اقدام به سرقت لب تاپ و رایانه های فروشندگان زنجانی می کرد بعداز 3 سال دستگیرشد.
فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: سارق حرفه ای مغازه که تاکنون به 60 فقره سرقت اعتراف کرده است  در زنجان دستگیرشد .
سردارآزادی افزود: این سارق 40 ساله درغیاب فروشندگان به صورت حرفه ای لب تاپ ، رایانه ، دوربین عکاسی و لوازم زیرمجموعه کار تصویربرداری را سرقت کرده  و دراختیار  3 مالخر قرارمی داده است .
ارزش ریالی  تعدادلوازم سرقتی بیش از 2 میلیارد ریال است .
فرماندهی انتظامی استان زنجان به منظور پیشگیری از سرقت به شهروندان توصیه کرد : محل کسب و کار خود را به دوربین های مدار بسته و تجهیزات باز دارنده مجهز کنند .



کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در خرم آباد
از حمله خرس تا مچاله شدن پیکان زیر کامیونمحموله میلیاردی کالای قاچاق در خرم آباد توقیف شد .
فرمانده انتظامی استان گفت: ماموران پلیس  آگاهی، حین کنترل خودرو های عبوری در خرم آباد به یک دستگاه کامیون مشکوک و آن را متوقف کردند .
سردار  محمد قنبری  افزود: در بازرسی از خودروی  توقیف شده که  از استانهای جنوبی به مقصد  تهران بارگیری شده بود، 22 دستگاه لباسشویی، 7 دستگاه ظرفشویی و سه هزار و 685 قوطی کمپوت و  آناناس خارجی  بدون مجوز گمرکی کشف و ضبط شد .
وی  ارزش محموله کشف شده را  دو میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: در این رابطه  یک نفر دستگیر و برای  سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد. 




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکوه ایثار ، مراسمی برای مادران و همسران شهدای جاویدالاثر زنجان
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
پرداخت ۸.۵ میلیارد تومان تسهیلات به بافندگان مستقل زنجانی
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
ماجرای یک پیام!
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)