• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۱۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۹
سیاسی » عمومی

از سر گيري فعاليت آيت الله هاشمي شاهرودي پس از روند درمان

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام پس از روند کامل درمان در بيمارستان هاي تهران و خارج از کشور فعاليت هايش را از سر گرفت.

از سر گيري فعاليت آيت الله هاشمي شاهرودي پس از روند درمانبه گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما، آيت الله سيدمحمود هاشمي شاهرودي در نشست صميمانه با حضور خبرنگاران در دفترش با توضيح منشأ بيماري و فرايند درماني اش به ويژه در خارج از کشور گفت: از يک سال پيش با مشکلي در روده مواجه شدم که پس از مدت ها مشخص شد توده اي در روده بزرگ قرار دارد که برخي پزشکان اصرار مي کردند براي درمان آن به خارج از کشور بروم.
وي افزود: با اين حال توصيه ايشان را قبول نمي کردم و مي گفتم در کشور خودمان پزشکان بسيار خوبي داريم و بر همين اساس به مراکز درماني در تهران و مشهد مقدس مراجعه کردم و چند بار عمل جراحي انجام دادم.
آيت الله شاهرودي اضافه کرد: در اين چارچوب دو عمل جراحي در بيمارستان ساسان انجام دادم اما پس از مدتي پزشکان متوجه مشکلي در کليه سمت چپ شدند و اينکه آيا رفع اين مشکل نياز به عمل جراحي دارد يا ندارد، محل اختلاف ميان برخي متخصصان شد.
عضو فقيه شوراي نگهبان گفت: با توجه به اينکه غده ديگري نيز بزرگ شده بود مجبور به عمل جراحي شديم و جراحي سوم را در بيمارستان ساسان انجام داديم اما اين موضوع که ادامه روند درماني در داخل کشور مشکل است ميان پزشکان محل اختلاف شد به نحوي که برخي پروفسورهاي ايراني نيز که مايه افتخار ما هستند وقتي مدارک پزشکي ما را ديدند اصرار کردند که به خارج از کشور مراجعه کنيم.
وي افزود: به اصرار دوستان سفري به خارج از کشور داشتم که در آنجا پزشکان مدارک را به دقت بررسي کردند برخي اقدامات پزشکي در ايران را قبول داشتند اما معتقد بودند عمل جراحي سوم بيهوده انجام شده است.
آيت الله شاهرودي گفت: در روند درماني خود در خارج از کشور پزشکان متوجه آبسه و عفونتي شدند که پيش از آن به طور مستمر سبب تب مي شد و موفق شدند آن را درمان کنند .
وي افزود: براي مداواي اصل بيماري از پزشکان در خارج از کشور خواستم به سرعت پروتکل درماني بنويسند تا به روند درماني در ايران ادامه دهم و چون بايد مدتي از معالجه ام مي گذشت و اقدام پزشکي ديگري انجام مي شد که آن زمان وقتش نبود و بالاخره به تهران بازگشتيم.
آيت الله شاهرودي با قدرداني از برخي پزشکان ايراني مقيم آلمان به ويژه دکتر نجابت و پروفسور سميعي اضافه کرد: دکتر سميعي بيمارستاني در آلمان دارد که در کل اروپا منحصر به فرد است و به عنوان جراح مغز بخشي را نيز براي درمان امراض داخلي ايجاد کرده است، بنده روند درماني خود را نزد پزشکان ايراني در آنجا انجام دادم.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين با اشاره به تحرکات سخيف عده معدودي از عناصر سلطنت طلب و معاندان در مدت حضورش در آلمان از همکاري و هماهنگي خوب دولت و ملت آلمان قدرداني کرد و افزود: پس از پايان روند درماني مربوط به عفونت مقطعي و براي رفع آثار داروهاي آنتي بيوتيک نيازمند طي شدن دوره زماني چند هفته اي بود که با نظر پزشکان براي ارزيابي در داخل به کشور بازگشتم.
وي در بخش ديگري از اظهاراتش با قدرداني از ملت ايران بابت حضور بهنگام در صحنه هاي دفاع از اسلام، نظام اسلامي و رهبر معظم انقلاب از آنان بابت ناکام گذاشتن توطئه هاي اخير دشمنان تشکر کرد.
آيت الله شاهرودي همچنين با اشاره به حادثه نفتکش ايراني اين واقعه دردناک را به خانواده ملوانان فقيد اين کشتي که در راه خدمت به اسلام به لقاءالله پيوستند تسليت گفت و شکيبايي آنان را از درگاه خداوند خواستار شد.
وي ابراز اميدواري کرد: مسئولان ذي ربط بتوانند درباره اين سانحه تحقيق کنند و پيکرهاي مبارک اين عزيزان را بيابند و به خانواده هايشان بازگردانند.

ترامپ آدم جنجال طلب و نامتوازنی است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: رئیس جمهور امریکا انسان جنجال طلب و خاصی است و همه حتی متحدان اروپایی اش متوجه شده اند که او نامتعارف و ناموزون است و حرکاتش عقلانی نیست.
آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی در نشست صمیمانه با خبرنگاران پس از اتمام روند درمانی اش در آلمان در پاسخ به پرسشی درخصوص اقدام ضدایرانی اخیر ترامپ گفت: دیدید در قضایای متعدد اعم از رویدادهای داخل امریکا در قبال رقبایش مسائل مربوط به کره شمالی و اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت اسرائیل تحرکات ناموزونی انجام داد که حتی متحدانش آن را قبول ندارند و علیه او موضع می گیرند.
وی افزود: این شخص بیشتر در پی جنجال طلبی، خوداظهاری و تحصیل اموال برخی کشورهای عربی است که به شکل احمقانه تحت تأثیر رژیم صهیونیستی و امریکا اموال مسلمانان را برای خرید اسلحه و هزینه های مشابه به هدر می دهد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اقدام ضدایرانی اخیر ترامپ را بیشتر برای به یغما بردن بیشتر ثروت کشورهای عربی دانست.
آیت الله شاهرودی همچنین با مردود دانستن زیاده خواهی ترامپ درخصوص برنامه های دفاعی کشورمان، آن را حق طبیعی جمهوری اسلامی دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)