پخش زنده
امروز: -
روزه داران برای جبران کمبود آب و املاح مورد نیاز بدن، باید مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را در ماه مبارک رمضان بیشتر کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت:توصیه می شود افراد روزهدار 30 تا 45 دقیقه پس از افطار، شام خود را میل و از مصرف غذاهای سرخ کردنی پرهیز کنند.
خسرو آناهید افزود: روزه داران در زمان افطار باید از مصرف انواع شیرینی ها که مواد قندی زیادی در آنها استفاده شده است پرهیز کرده و به جای آن از خرما و آب ولرم استفاده کنند.
آناهید، با تأکید بر اینکه روزه داران برای جبران کمبود آب و املاح مورد نیاز بدن باید مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را بیشتر کنند افزود: در فاصله افطار تا سحر مصرف میوه ها و سبزیجات می تواند به حفظ آب بدن و طراوت و شادابی کمک کند.
این کارشناس تغذیه گفت: در ماه مبارک رمضان مصرف مواد غذایی به شدت افزایش مییابد که درست نیست.
وی اضافه کرد: وقتی در مصرف مواد غذایی افراط شود سیستم گوارشی بدن دچار اختلال می شود به همین سبب پس از ماه رمضان ابتلا به بیماریهای گوارشی، دیابت و چربی خون افزایش می یابد.