پخش زنده
امروز: -
ابراهیم حاج محمدی شاعر معاصر فریمانی، به تازگی موفق به دریافت لوح زرین و لیسانس افتخار از دانشگاه بین المللی ابن سینای تاجیکستان شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فریمان امروز با بیان این مطلب گفت: این شاعر پرآوازه فریمانی در اجلاس جهانی شاعران در شهر تهران که جمعی از شعرای کشورهای دنیا نیز حضور داشتند این موفقیت را کسب کرد.
عباس عباس زاده افزود: همچنین ابراهیم حاج محمدی در اجلاس جهانی شاعران در تهران موفق به کسب رتبه نخست شعر مذهبی این جشنواره بین المللی شد.
وی گفت: این شاعر معاصر کشورمان در بخش شعر طنز نیز مقام دوم را کسب کرد و موفق به دریافت لوح سیمین این اجلاس جهانی شد.
ابراهیم حاج محمدی در سال 1339 هجری شمسی در فریمان به دنیا آمد.
او سرودن را از 15 سالگی آغاز کرد و تا کنون در همه ی قالب های شعری سنتی، نو و نیمایی و نیز طنز، شعر سروده است.
ابراهیم تحصیلات خود را تا پایان مقطع متوسطه در فریمان گذراند و پس از آن موفق به طی دوره کارشناسی در تهران و کارشناسی ارشد در رشته ی فلسفه و حکمت اسلامی در مشهد مقدّس شد.
این شاعر معاصر کشورمان همزمان با تحصیلات دانشگاهی ، ادبیّات عرب و فقه و اصول را نیز در محضر اساتید برجسته حوزه های علمیه مشهد و قم مقدس فرا گرفت.
حاج محمدی تا کنون مقالات متعدّدی در زمینه ی مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجلّات و نشریّات به طبع رسانده است.
از این شاعر معاصر فریمانی آثار شعری بسیاری تا کنون به چاپ رسیده است.
باعث غرور و افتخاری