پخش زنده
امروز: -
شرکت سامسونگ فبلت جدید خود یعنی « گلکسی نوت 9 » را که دارای یک باتری بسیار قوی و بیشترین ظرفیت ذخیره سازی در میان گوشی های هوشمند قبلی است، رونمایی کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری یونهاپ از سئول، شرکت سامسونگ روز جمعه (پنجشنبه به وقت آمریکا) مراسم رونمایی از گلکسی نوت 9 را در نیویورک برگزار کرد. این گوشی با صفحه نمایش 6/4 اینچ، مجهز به یک باتری چهار هزار میلی آمپر ساعتی است که بسیار قوی تر از مدل قبلی یعنی گلکسی نوت 8 (با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت) است.
سامسونگ در گذشته به دنبال توقف تولید گلکسی نوت 7 که برخی از آنها آتش گرفت، برای افزایش ظرفیت باتری های خود محتاط عمل می کرد. تقاضای فزاینده برای باتری های قوی تر برای عملکردهای پیشرفته تر این شرکت را بر آن داشت تا باتری های خود را ارتقا بخشد.
با این باتری، وزن گوشی جدید 201 گرم خواهد بود. وزن گلکسی نوت 8 با صفحه نمایش 6/3 اینچ 195 گرم بود. ضخامت این گوشی جدید در مقایسه با مدل های قبلی دو میلی متر بیشتر است.
حافظه داخلی 512 گیگابایتی گلکسی نوت 9 آن را از سایر مدل های قبلی متفاوت می سازد. این مدل جدید به کمک یک کارت حافظه میکرو اس-دی می تواند تا سقف یک ترا بایت حافظه پشتیبانی کند. این گوشی همچنین در مدل با 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه شده است.
دیگر ویژگی قابل توجه این گوشی قلم ارتقا یافته مجهز به بلوتوث است که عملکردهای بیشتری را برای کاربران امکان پذیر می کند. کاربران می توانند برای فعال کردن برنامه ها یا گرفتن عکس یا ویدیو روی این قلم کلیک کنند. این قلم به برنامه های مختلف از جمله یوتیوب و اسنپ چت متصل می شود. این گوشی جدید همچنین دارای یک سنسور هوشمند عکاسی است که قابلیت بهینه سازی تنظیمات را با توجه به اشیا دارد.
لنز 12 مگاپیکسلی این گوشی مانند گلکسی اس9 امکان ضبط ویدیوها را به صورت « سوپر اسلو-موشن » را فراهم می کند. سنسور عکس اصلی دارای یک دیافراگم متغیر بین F/1.5 و F/2.4 است. این گوشی همچنین دارای یک لنز 12 مگاپیکسلی اضافی برای عکس های راه دور و یک سنسور عکس 8 مگاپیکسلی برای گرفتن سلفی است.
قابلیت دیگر دوربین اصلی، تشخیص نقص را در هنگام عکاسی امکانپذیر میکند به طوری که اگر چشمان فرد هنگام گرفتن عکس بسته باشد یا فوکوس درست انجام نشده باشد، به طور خودکار اطلاع خواهد داد.
این گوشی همچنین دارای یک سیستم خنک کننده بهبود یافته است که امکان استفاده طولانی مدت از گوشی را بی آنکه گرم شود، فراهم می آورد.
گلکسی نوت9 همچنین مجهز به آخرین فناوری هوش مصنوعی سامسونگ به لطف دستیار صوتی بیکسبای (Bixby) - نسخه پیشرفته سیستم تشخیص گفتار با درک بهتر از دستورات صوتی - است. فبلت جدید همچنین می تواند به وسیله آداپتور HDMI و از طریق سامسونگ DeX به صفحه نمایشگر خارجی متصل شود.
گلکسی نوت 9 در رنگ های مشکی، آبی، بنفش و مسی عرضه خواهد شد. این گوشی جدید 24 اوت در کره جنوبی وارد بازار خواهد شد. قیمت مدل 128 گیگابایتی حدود یک میلیون 90 هزار وون و مدل 512 گیگابایتی نیز حدود یک میلیون و 350 هزار وون (قیمت مشابه گلکسی نوت 8) خواهد بود.