• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۷۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹
اجتماعی » تعاون و اشتغال

 گام پایانی صندوق بازنشستگی کشوری برای واگذاری شرکت های زیان ده

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری : هلدینگ های پنجگانه صندوق بازنشستگی کشوری باید هرچه سریعتر برای گزارش عملکرد واگذاری شرکت های زیان ده یا خارج از استراتژی این صندوق اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در شورای اقتصادی صندوق که با حضور مدیران ارشد این صندوق و مدیران عامل هلدینگ های وابسته برگزار شد، با اشاره به برنامه و سیاست های جدی دولت تدبیر و امید در خروج صندوق های بازنشستگی از بنگاه داری، گفت: با توجه به نشست های مختلف برای مشخص شدن شرکت های قابل واگذاری و اعلام صندوق بازنشستگی کشوری برای اجرای این سیاست، لازم است هلدینگ های تابعه به منظور تبیین روند پیشرفت کار و مشکلات پیش روی شرکت ها، گزارش عملکرد خود را ارائه کنند.
تقی زاده تاکید کرد: نباید زمان را از دست داد، باید وضعیت صندوق را برای خروج از بنگاه های زیان ده یا بنگاه هایی که خارج از سیاست گذاری حوزه اقتصادی است، مشخص کنیم.
وی با اشاره به نشست هیات امنای صندوق های بیمه و بازنشستگی گفت: در این نشست مسائل مهمی درباره خروج از بنگاه داری و نحوه فعالیت های اقتصادی صندوق ها مطرح شد و برخی صندوق ها در این حوزه گزارش هایی ارائه کردند.
تقی زاده گفت: تعاملات هلدینگ های تابعه باید با ستاد صندوق بازنشستگی کشوری به خصوص مدیرعامل، هیات مدیره و معاونت اقتصادی، نزدیک و با سرعت عمل بالا باشد.
وی تصریح کرد: همچنین پروژه های مختلف با توجه به ابعاد و شرایط آن نیز باید در این نشست ها مورد توجه، گزارش دهی و ارزیابی قرار گیرد و اگر مشکل و موانعی در اجرا موجود دارد، به سرعت راه حل های مناسب آن با مشورت مدیران عامل و اعضای هیات مدیره مشخص شود.
تقی زاده با تاکید بر لزوم شفافیت در همه امور اقتصادی و به خصوص در هلدینگ های تابعه صندوق بازنشستگی کشوری گفت : پیش از اینکه سازمان های نظارتی و حسابرسی عملکرد بنگاه های اقتصادی تابعه را ارزیابی کنند، خود ما باید با دقت و سرعت نسبت به بررسی شرایط موجود اقدام کنیم.
وی افزود: پروژه های ملی مرتبط با شرکت های تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری باید به خوبی رصد شوند و چرایی زمین گیر شدن برخی از آن ها به خصوص با توجه به منابع سرمایه ای که در این پروژه ها درگیر است، مشخص شود. ما باید از همه منافع پروژه های موجود بهره مند شویم و به همین دلیل نمی توان حتی از یک پروژه به سادگی عبور کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین تاکید کرد: هلدینگ های تابعه باید ابتدا و در گام نخست، پروژه های در دست اجرا و زمین مانده را نهایی و تکمیل کنند و سپس به سراغ تعریف پروژه های جدید بروند و این یک دستورالعمل ضروری است.
تقی زاده خطاب به مدیرعامل هلدینگ ساختمان تراز پی ریز نیز گفت: با توجه به کلنگ زنی خانه های امید ، این هلدینگ باید در اسرع وقت نسبت به طرح و نقشه ساخت، تامین منابع مالی لازم و آغاز کار اقدام کند و هرگونه مشکلی وجود دارد برای رفع مشکل و تسریع این پروژه ها به صندوق اعلام کند.
وی یادآور شد: بسیاری از فعالیت های اقتصادی و عمرانی نیازمند جذب سرمایه گذار و استفاده از شریک است که باید هلدینگ ها در این زمینه برنامه مشخصی
تعریف کنند.
تقی زاده درباره شرکت آپادانا سرام نیز گفت: اخیراً یک شرکت خارجی برای خرید این شرکت درخواست داده است که باید بررسی های لازم در این خصوص انجام شود.
وی ادامه داد: برای فروش فولاد اکسین، لوله سازی اهواز و صبا فولاد نیز پیشنهاد شده است تا این سه بنگاه اقتصادی در قالب یک بسته به فروش برسد و برای خریدار جذابیت ایجاد شود و صندوق نیز بتواند با قیمت بالاتری آن ها را به فروش رساند.
تقی زاده گفت: برای فروش برخی از شرکت ها دریافت سهام به جای پول نقد می تواند سود بیشتری را برای صندوق حاصل کند تا ما به جای بنگاه داری و مشکلات آن بیشتر به مدیریت سهام و حضور در بازار مالی بپردازیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)