• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۶
بین الملل » اروپا
دستورالعملي که در صورت تخطی جریمه مالي دارد؛

جمهوری آذربایجان، محدودیت های عزاداری ماه محرم را تشدید کرد

اداره مسلمانان قفقاز در بیانیه ای اعلام کرد: خروج دسته های عزاداری از مساجد و حضور کاروان سوگواران در خیابان های شهرها و روستاهای جمهوری آذربایجان ممنوع است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی "قفقاز اسلام"، اداره مسلمانان قفقاز " جمهوری آذربایجان محدودیت های برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم را در این کشور تشدید کرد.
پایگاه اینترنتی رسمی "اداره مسلمانان قفقاز" اعلام کرد، این اداره با صدور بیانیه ای تاکید کرد خروج دسته های عزاداری از مساجد و حضور کاروان سوگواران در خیابان های شهرها و روستاهای جمهوری آذربایجان ممنوع است.
اداره مسلمانان قفقاز همچنین به روحانیون و خطبای مساجد دستور داده است بر اساس متون واحدی که این اداره تهیه می کند، در مساجد سخنرانی کنند.
اداره مسلمانان قفقاز همچنین نصب پرچم های عزاداری در خارج از مساجد جمهوری آذربایجان را ممنوع کرده است.
برگزاری مجالس عزاداری در منازل مردم جمهوری آذربایجان نیز ممنوع شده است.
جیحون بایرام اف، وزیر آموزش جمهوری آذربایجان نیز به مدیران مدارس و متولیان مساجد این کشور دستور داد با حضور دانش آموزان در مراسم عاشورا به طور جدی برخورد کنند.
در صورت تخطی از این دستور العمل، مدیران مدارس سه هزار منات و متولیان مساجد دو هزار منات جریمه خواهند شد.
مبارز قربانلی، رییس کمیته دولتی امور گروه های دینی جمهوری آذربایجان نیز تاکید کرد عزاداری در جمهوری آذربایجان و برگزاری مراسم عاشورا باید در چارچوب فتوای اداره مسلمانان قفقاز برگزار شود.
همچنین، پایگاه اینترنتی «ریپورت» خبر داد مبارز قربانلی، رییس کمیته دولتی امور گروه های دینی تاکید کرد باید در جمهوری آذربایجان، مجالس عزاداری محرم فقط در داخل مساجد برگزار شود و فتاوی مراجع دینی سایر کشورها نباید در جمهوری آذربایجان اجرا شود.
سیاووش نوروزوف، رئیس "کمیته امور گروه های دینی و اتحادیه های اجتماعی" مجلس جمهوری آذربایجان نیز تاکید کرد: « نحوه برگزاری مراسم های ماه محرم در سایر کشورهای مسلمان، هیچ ارتباطی به جمهوری آذربایجان ندارد و رویکرد به محرم باید در جمهوری آذربایجان، نوگرایانه باشد ».
از سوی دیگر، حجت الاسلام ایلقار ابراهیم اوغلو با انتشار ویدئویی در صفحه فیسبوک خود در واکنش به مخالفت عناصر لائیک و برخی نمایندگان مجلس و مقامات کمیته دولتی امور گروه های دینی جمهوری آذربایجان با حضور کودکان و نوجوانان در مجالس عزاداری ماه محرم تاکید کرد: « شرکت در مجالس عزاداری امام حسین (ع) از نظر پرورش فکری، افزایش آگاهی و دانش و همچنین از نظر گرفتن درس عبرت و منطبق کردن رفتار کودکان با والدین و تقویت نهاد خانواده و نیز از نظر حفظ و حراست از ارزش های ملی و معنوی و مهمتر از همه، تربیت و پرورش انسان های با شخصیت ، تاثیری بی نظیر دارد ».
رئیس « جمعیت دینی جمعه » جمهوری آذربایجان افزود: « به همین علت، همان طور که ملت ما در طول اعصار متمادی از مکتب عاشورا بهره مند شده است و فرزندان مان از چشمه های این مکتب سیراب شده اند، انشاء الله با عنایت خداوند، این سنت را حفظ خواهیم کرد و با کمک همین مکتب وطن مان را نیز از دست بیگانگان آزاد خواهیم کرد ».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی ۱۶۴ طرح در کمیته ویژه طرح‌های اشتغال‌زایی استان کرمانشاه
کمینه و بیشینه دمای ۲۳ آبان ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
مرد میدان، شهید سید علی از رضا آباد شیروان 
استاندار مازندران ، تصمیم‌گیری برای توسعه منطقه بر پایه نظر کارشناسان
پاسداشت زبان فارسی باید به مطالبه و حرکت ملی تبدیل شود
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در خمین
مدیریت آب اولویت نخست کشاورزی اهر
بیش از ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات صنعت برق از مشترکان
اعزام ۷۰۰ دانش آموز از فارس به کربلای ایران
آبادان میزبان مسابقات کشتی کشوری
قلع و قمع بنا‌های غیر مجاز احداث شده در شاهرود
روایت امداد رسانی نخستین گروه جهادی در کتاب دوباره فردوس
اعلام جدول اجرایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان بوشهر
بسکتبال با ویلچر قهرمانی آسیا و اقیانوسیه؛ راهیابی ایران به رده بندی
ورزشکار تهرانی فاتح لیگ سنگنوردی کشور
۱۶ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی در جاده‌های فارس
کشت پاییزه گندم در شهرستان قروه
بهره برداری از ۶ طرح آبرسانی در دزفول
لوموند: ایران با بدترین خشکسالی شش دههٔ گذشته روبه‌روست
کاهش تلفات تولید اولویت دامپزشکی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)