پخش زنده
امروز: -
ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن باکتریهای مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ آب ماست حاوی کلسیم و ویتامینهای محلول در آب موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است که نباید دور ریخته شود.
محققان معتقدند مصرف مستمر شیر، باعث تنظیم فشار خون افراد مبتلا به فشار میشود اما آب ماست به دلیل وجود اسید لاکتیک و نمک کم موجب کاهش فشار خون می شود.
فعالیت های لاکتیکی مایه ماست باعث ترشی ماست شده و شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده درجه ترشی یا شیرینی ماست را تغییر دهد.
کشدار شدن ماست نیز به علت نوع مایه مصرفی است که در تولید ماست به کار گرفته میشود. این نوع ماست آب نمیاندازد و بیشتر در تولید ماست میوهای کاربرد دارند.