پخش زنده
امروز: -
در شهرستان مهاباد دو کمپ برای بهبودی و رهایی از دام اعتیاد راه اندازی شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد ، حاجی ربن مدیر یکی از مراکز ترک اعتیاد می گوید : :در کمپ ها بخش های مختلفی وجود دارد که معتادان در آن سم زدایی وبا کمک روانشناسان و روانپزشکان به بهبودی آنها کمک می شود.
صنعتی معاون برنامه ریزی وتوسعه فرمانداری مهاباد هم در بازدید از دو کمپ ترک اعتیاد مهاباد در جریان مسائل و مشکلات این کمپ ها قرار گرفت و برای برطرف کردن آنها قول مساعد داد .
یوسفی رئیس بهزیستی مهاباد هم با اشاره به فعالیت خوب کمپ های مهاباد در رهایی وابستگان به اعتیاد گفت: حدود صدو بیست نفر دردو کمپ ترک اعتیاد مهاباد دوره درمان و بهبودی را سپری می کنند .
ودر این بین کسانیکه از دام اعتیاد رهایی پیدا کرده اند از مسئولان تقاضای حمایت و شغل کردند که مسئولان هم گفتند برای تحقق این امرمهم به کسانیکه در راستای ایجاد اشتغال برای این افراد تلاش کنند تسهیلات پرداخت می کنند .