• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۱۹۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹
اجتماعی » جامعه و شهری
محمد زهرایی:

فعالیت ۵ هزار و ۲۰۷ گروه جهادی در مناطق سیل زده

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور: ۵ هزار و ۲۰۷ گروه جهادی و مردمی با حضور بالغ بر ۸۲ هزار جهادگر به مردم در مناطق سیل زده کمک کردند

فعالیت ۵ هزار و ۲۰۷ گروه جهادی در مناطق سیل زدهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ­پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی؛ همزمان با نزدیک شدن به ۱۷ اردیبهشت نوزدهمین سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای مدظله العالی، محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از فعالیت گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده شهرستان هیرمند سیستان و بلوچستان بازدید کرد.

وی با اشاره به شکست دشمن در جنگ اقتصادی و روانی افزود: پیغام ما این است که امروز هم که دشمن با تمام زر و زور و تزویرش جنگ اقتصادی و فشار حداکثری علیه ایران اسلامی راه اندازی کرده اند؛ راه مقابله با آن خدمت صادقانه و بی منت به مردم است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: امروز هر کدام از مردم ایران اسلامی یک جهادگر است و در هر نقطه از کشور در شهر و روستا خود را خدمت رسان به مردم و مستضعفین و نیازمندان می‌داند و البته و نمونه بازر آن حضور پررنگ و موثر و کم نظیر دولتمردان عزیز، کارکنان هلا ل احمر، تمام نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج، گروه‌های جهادی محله محور را عنوان کرد.

­

زهرایی با اشاره به خسارات مالی، جانی، روحی و روانی بین مردم عزیز ناشی از سیل در مناطق درگیر افزود: برکات فراوان این بارش‌های باران خدادادی را نباید فراموش کرد، جمع شدن آب در پشت سد‌ها و تامین آب برای مدت زمان طولانی، مهمتر ازهمه انسجامی بود که من در طول مدتی که در مناطق سیل زده حضور پیدا کردم بین اقشار جامعه و بین اقوام و مذاهب ­مختلف مشاهده کردم.

­رئیس سازمان بسیج سازندگی ضمن اشاره به حضور جهادگران در استان‌های گلستان، مازندران، خوزستان، لرستان، ایلام و سایر نقاط گفت: بین مردم، گروه‌های جهادی ­مردمی و محله محور، نیرو‌های مسلح در رده‌های مختلف از عملیات تا راهبردی آن و انسجام بین دولت و سپاه و بسیج وحدت و انسجامی را مشاهده کردم ­که تا به حال نظیرش را ما ندیده بودیم. شاهد مثال آن ۵ هزار و ۲۰۷ گروه جهادی و مردمی با حضور بالغ بر ۸۲ هزار جهادگر به مردم کمک کردند یعنی گروه‌های که ما می شناسیم، گرو‌های جهادی که شناسه دارند، گروه‌های جهادی که در پایگاه و مساجد ساماندهی و سازماندهی شدند.

وی افزود: ۳ هزار طلبه و روحانی عزیزمان در سیل اخیر، گروه‌های ۵۰ نفره، ۱۰۰ نفره کار یدی با مردم انجام دادند این‌ها برکاتی است که در دراز مدت تاثیرش در جامعه نمود پیدا خواهد کرد، این همه نشانه به ما این نکته را می‌رساند که باور‌های مردم در ۸ سال دفاع مقدس که توسط خود مردم رقم خورده است ­هنوز ادامه دارد و پای کار انقلاب مانده اند و و پای کار نظام و ارزش‌ها ایستادند و هر جا احساس خطر کرده اند با تمام قوا پای کار می‌آیند.

زهرایی با اشاره به روز ۱۷ اردیبهشت، سالروز تشکیل بسیج سازندگی به فرمان فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای ماموریت‌های این سازمان را تشریح کرد و گفت: نخستین ماموریت ما ساماندهی گروه‌های جهادی است که به صورت داوطلبانه، خودخوش، زلال و پاک و بی ادعا به مناطق محروم عازم می شوند که کار محرومیت زدایی و خدمت رسانی انجام می‌دهند.

وی افزود: دومین ماموریت کمک به دولت در اجرای پروژه‌های عام المنفعه و زود بازده، محرومیت زا و بخصوص غیرانتفاعی و غالبا روستایی است و سوم اینکه در مردمی کردن اقتصاد به بسیج شدگی مردم کمک رسانی انجام می شود.

زهرایی کارنامه درخشان بسیج سازندگی را بواسطه حضور پرشور جوانان عزیز به ویژه در عرصه‌های جهادی درخشان دانست و گفت: این اقدامات مثل یک برگ زرین و نگینی در تاریخ انقلاب می‌درخشد و صد البته که هر روز این درخت پر ثمرتر خواهد شد، چون ریشه این درخت پر ثمر در دل این مردم است. بسیج سازندگی ­برخاسته از مردم بوده و برای مردم کار خواهد کرد. ­

وی نقش مردم در انقلاب را بی بدیل برشمرد و افزود: اگر یک روز حمله نظامی به ایران عزیز شد، هر ایرانی اسلحه به دست گرفت و یک رزمنده بسیجی در جنگ نظامی و رودر رو شد، اگر روزی تهاجم فرهنگی اتفاق افتاد هر ایرانی یک فعال سایبری در جنگ رسانه‌ای شد و مقابل فضای روانی دشمن در جنگ روانی مقاومت کرد.

زهرایی گفت: اگر روزی بیگانگانی از آن سر دنیا اعلام کردند سپاه پاسداران گروه تروریستی است، عالمیان دیدند همه ملت عزیز مان لباس سبز مقدس را پوشیدند و اعلام کردند هر کدام از ما یک پاسدار هستیم و از ارزش‌های انقلاب اسلامی پاسداری می‌کنیم.

وی درباره علت حضورش در استان سیستان و بلوچستان افزود: اینکه در منطقه هیرمند و در روستا‌های محروم سیستان و بلوچستان این پیغام را می‌دهیم، نشان از این دارد که اولا همه نقاط کشور ما دور یا نزدیک از پایتخت به چشم مسئولین یکی هستند و سعی در این است که عدالت در خدمات رسانی رعایت شود، دوم اینکه این منطقه به عنوان جغرافیای هدف قرار خواهد گرفت که باید کار اساسی به ویژه بازسازی مرحله دوم در مناطق سیل زده با اولویت منازل مسکونی روستایی مدنظر باشد.

زهرایی ادامه داد: در این مرحله «طرح جهاد همبستگی ملی» را سردار غیب پرور ریاست سازمان بسیج مستضعفین مطرح کرده است و شامل حال استان‌های سیل زده می شود که در ساخت ۲۰ هزار خانه سیل زده کمک می‌شود، یعنی مساجد سراسر کشور کمک‌ها را به هر میزان در یک سامانه که به طور شفاف و پاسخگو در لحظه مردم می توانند مشاهده کنند.

­وی درباره اقدامات انجام شده برای تسهیل در روند اجرایی بازسازی منازل سیل زده گفت: برگزاری ده‌ها جلسه مشترک با دستگاه‌های اجرایی، ­تفاهم نامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به نمایندگی از دولت، مذاکرات فشرده با وزیر کشور و معاون عمرانی وزارت کشور انجام شده است، تعامل و هم افزایی با دستگاه‌های اجرایی به حداکثر خود رسیده که از همه این ظرفیت‌ها برای بازسازی این مناطق سیل زده استفاده می‌شود. ­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)