• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۹۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۳
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
مخالف برجسته عربستانی؛

آتش زیر خاکستر انقلاب ضد رژیم سعودی به زودی شعله ور خواهد شد

سعد الفقیه مخالف برجسته عربستانی : همه اقشار مردم عربستان از زمانی که محمد بن سلمان به مقام ولیعهدی رسیده است، بسیار خشمگین هستند .

­به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری الخلیج آنلاین؛ سعد الفقیه از مخالفان برجسته رژیم عربستان سعودی گفت: آتش زیر خاکستر انقلاب ضد رژیم این کشور به زودی شعله ور خواهد شد.
سعد الفقیه مخالف برجسته عربستانی و رئیس جنبش اسلامی اصلاحات تاکید کرد همه اقشار مردم عربستان از زمانی که محمد بن سلمان به مقام ولیعهدی رسیده است، بسیار خشمگین هستند .
وی تاکید کرد انقلاب ضد رژیم حاکم سعودی مانند آتش زیر خاکستر است که در انتظار فرصتی برای انفجار است.
سعد الفقیه گفت: امروز در داخل جامعه عربستان هیچ طبقه‌ای وجود ندارد مگر به خاطر سیاست‌های محمد بن سلمان در خشم و عصبانیت است، زیرا او دیگر برای هیچ یک از بزرگان دین ، قبایل یا اعضای خانواده حاکم یا فرزندان خانواده‌های اصیل در کشور، بازرگانان، روشنفکران و دانشگاهیان احترامی قائل نیست.
وی تصریح کرد: استبداد و ظلم حاکم بر عربستان از شخصیت بیمار محمد بن سلمان نشات گرفته که تشنه قدرت است و تنها چیزی که برای او مهم است، محکم کردن جای پایش در قدرت است و برای رسیدن به این هدف آماده انجام هر کاری است و هر کسی را که در مقابلش قرار بگیرد، نابود می کند. از همین رو همه از دستش در رنج و عذاب هستند و رابطه با قدرت بر پایه خصومت و اضطراب است حتی کسانی که هیچ اصطکاکی با حکومت ندارند احساس می‌کنند که در معرض خطر هستند.
این فعال مخالف عربستان مقیم لندن به الخلیج آنلاین گفت: اوضاع در عربستان سعودی در هر لحظه‌ای قابل انفجار است و پیش بینی می کنم در این مورد دو احتمال رخ دهد : نخست این که تنش های منطقه ای تشدید و به رویارویی با ایران منجر شود که در این صورت خسارات عربستان از جنگ در یمن دو برابرمی‌ شود و حوثی‌ها ( جنبش انصار الله ) به نجران و جیزان یورش می‌برند ، و در آن زمان نظام سعودی اعتبار خود را از دست می دهد و رو به فروپاشی می‌رود ، برای ملت، شرایط یک انقلاب بزرگ فراهم می‌شود.
سعد الفقیه یادآور شد : احتمال دوم این است که خشم و بحران داخلی به انقلاب تبدیل شود و این انقلاب مانند انقلاب‌ها بهار عربی نه مسالمت آمیز بلکه مسلحانه خواهد بود .
دلیل ساده مسلحانه بودن انقلاب در عربستان این است که تمام نیروهای فعال در جامعه که قادر بودند رهبری تحرکات مسالمت آمیز را برعهده بگیرند، سرکوب، زندانی یا تبعید شدند و ملت ما مسلح است و ایمان دارد می‌تواند حق خود را از کسی به وی ظلم و ستم کرده است با زور پس بگیرد.
سعد الفقیه متولد سال 1957 و یکی از برجسته ترین مخالفان عربستان سعودی است. او یک جراح و استاد سابق دانشگاه و رئیس دفتر سیاسی کمیته دفاع از حقوق قانونی است. او در سال 2003 در لندن هدف سوء قصد قرار گرفت، اما جان به در برد و مقامات سعودی را به انجام این حمله متهم کرد.
او یکی از برجسته ترین فعالان اسلامگرای اصلاح طلب است که در آوریل 1991 « بیانیه مطالبات »و در ژوئیه 1992 «یادداشت اندرز» را امضا کردند. (دو نامه ای که به فهد بن عبدالعزیز پادشاه وقت سعودی برای درخواست اصلاحات سیاسی و مبارزه با فساد ارایه شدند ) ، او در سال 1994 با خانواده‌اش عربستان را به مقصد سوییس و سپس انگلیس ترک کرد و فعالیت‌های شدید او در مخالفت با نظام حاکم از آن زمان آغاز شد .
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)