در محرم و صفر
تشدید نظارت بهداشتی در گیلان
سرپرست بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان : نظارت بهداشتی بر عرضه موادغذایی در ماه محرم و صفر تشدید می شود.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز گیلان ؛ سرپرست بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت: برای حفظ سلامت شهروندان به وِیژه عزاداران کنترل و بازرسی مراکز تهیه ، تولید ، عرضه و فروش مواد غذایی در اولویت کارهای این دانشگاه قرار دارد.
فردین مهرابیان افزود : این کار با آموزش ، اطلاع رسانی و بازرسی مراکز عرضه مواد غذایی انجام می شود.
وی افزود: برای رعایت موازین بهداشتی به مسئولان هیأت ها ، خادمان تکایا ، مساجد ، ایستگاه های صلواتی و همچنین عوامل پخت غذا دستورالعمل های بهداشتی در قالب ، پوستر و جزوه آموزشی داده می شود.