به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در چهارمین جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان با
اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در تبیین گام دوم انقلاب گفت: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بسیار راهگشا است و ایشان در خصوص استفاده از تخصص و توانمندیهای جوانان در عرصههای مختلف رهنمودهایی دارند دارند که باید حتما مورد توجه قرار گیرد
وی همچنین به بیانات دیگر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه کشور ایران دارای ظرفیتهای بسیار گسترده و استفاده نشدهای است که در این خصوص رتبه اول را در جهان دارد، اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در تبیین گام دوم انقلاب تاکید دارند که جوانان ایران اسلامی قادر هستند که این عیب بزرگ (استفاده نشدن از ظرفیتهای کشور) را برطرف کنند لذا این تاکیدات نشان میدهد که وظیفه سنگینی بر عهده جوانان در چهل سال دوم انقلاب است و همگی باید تلاش کنیم تا بیش از گذشته از توانمندیها و تخصصهای جوانان در عرصههای مختلف استفاده کنیم.
وی خواستار تدوین و اجرای برنامهای دقیق برای بهره گیری از تخصصهای جوانان در بخشهای مختلف از سوی اداره ورزش و جوانان استان شد و تصریح کرد: اداره ورزش و جوانان استان موظف است که برنامهای بسیار ویژه و دقیق برای آشنا ساختن جوانان با ظرفیتهای استان از یکسو طراحی و اجرا کند و از سوی دیگر توانمندیهای جوانان را به دستگاههای اجرایی ذیربط معرفی کند و ما هم در استان کرمانشاه مانند کشور ظرفیتهای بسیاری داریم که هنوز استفاده نشده اند.
مقام عالی استان با طرح این سوال که جوانان استان به چه اندازه با ظرفیتهای این استان آشنا هستند، ادامه داد: اداره ورزش و جوانان موظف است که اجرای این برنامه یعنی بستر سازی جهت آشنا کردن جوانان با ظرفیتهای استان را پیگیری کند زیرا این استان در بخشهای کشاورزی، صنعت، معدن، تجارت، گردشگری، آی تی و بازارچهها دارای ظرفیتهای بسیار گستردهای است.
وی با تشریح مزیتهای استان در بخش کشاورزی اظهار داشت: با توجه به اینکه استان دارای مزیتها و پتانسیلهای بسیار خوبی در این بخش است لذا ضرورت دارد که اداره ورزش و جوانان استان فارغ التحصیلان این بخش را شناسایی کند و با بیان و تشریح امکانات استان در بخش کشاورزی برای جوانان از اداره جهادکشاورزی بخواهد زمینه مناسب برای جذب و بکارگیری توانمندیهای آنان را ایجاد کند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: آیا شناسایی فارغ التحصیلان بخش صنعت و معدن که استان در این بخش نیز دارای ظرفیتهای گستردهای است، انجام شده است؟ لذا با طراحی این برنامه از سوی ورزش و جوانان افرادی که در این بخش دارای تخصص و حرفه هستند به راحتی قابل انتقال و معرفی به اداره صنعت، معدن و تجارت استان هستند که صنعت و معدن نیز موظف به پیگیری برای بکارگیری و جذب آنان در این بخش است.
مهندس بازوند همچنین با اشاره به بیکاران دیپلم و زیر دیپلم در استان تصریح کرد: این افراد پس از شناسایی میتوانند به آموزش فنی و حرفهای استان معرفی شوند که فنی و حرفهای هم باید پس از ارائه آموزش به این افراد، آنان را به اداره کار جهت اشتغال معرفی نماید.
وی با بیان اینکه جوانان سرمایههای اصلی استان هستند، گفت: همچنین در حوزههای آی تی، گردشگری، بوم گردی، میراث فرهنگی، تجارت و بازارچهها دارای ظرفیتهای بسیار خوبی هستیم که با شناسایی و معرفی افراد دارای تخصص در این بخشها به سازمانهای ذیربط میتوان در این بخشها نیز نسبت به ایجاد شغل و بهره گیری از توانمندیهای جوانان اقدام کرد.
استاندار کرمانشاه از اداره ورزش و جوانان استان خواست که با قاطعیت و جدیت نسبت به تدوین این برنامه که تشریح کننده تخصصها و توانمندیهای جوانان در بخشهای مختلف باشد به سرعت اقدام کند.
مهندس بازوند در ادامه با بیان اینکه هر استان با توجه به امکانات و ظرفیتهای خود باید نخسه واحدی برای خود تدوین و اجرایی کند، بیان داشت: نباید منتظر دستورالعمل از مرکز برای اجرای طرحهای اشتغالزایی باشیم بلکه با توجه به ظرفیتهای خود باید نسبت به طراحی برنامهای که درمان کننده موضوع بیکاری استان باشد، اقدام کنیم که در این راستا استان کرمانشاه با وجود پتانسیلهای خود در بخشهای مختلف میتواند پیشگام باشد.
وی تاکید کرد: باید به این خودباوری برسیم که قادر هستیم در خود استان میتوانیم مشکلات جوانان را حل کنیم و نباید تمام نگاهها به مرکز باشد زیرا نخسه استان کرمانشاه با دیگر استانها متفاوت است و حل مشکلات باید در درون خود استان صورت گیرد و با اعتماد به نفس به اجرای برنامهها بپردازیم.