• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۹۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
اجتماعی » جامعه و شهری
در ارتباط ویدیو کنفرانسی مطرح کرد

ارتقای اینترنت خانگی به VDSl در دست اجراست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ارتباط ویدیو کنفرانسی با ستاد مقابله با کرونای استان مازندران در جریان اقدامات این استان برای مقابله با کرونا قرار گرفت.

ارتقای اینترنت خانگی به VDSl در دست اجراستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی به عنوان وزیر معین ستاد مقابله با کرونای استان مازندران، در ارتباط ویدیو کنفرانسی با ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا این استان، با اشاره به اقداماتی که دولت در حوزه مبارزه با ویروس کرونا انجام داده است، گفت: دولت همزمان با جنگ ویروس کرونا با تحریم‌های ظالمانه نیز در حال جنگ است.
وی با تاکید به اینکه دولت در این حوزه کار بسیار سختی برای مراقبت از سلامتی مردم دارد، افزود: با این حال در کشور برای تامین نیازمندی‌های ضروری مردم کمبودی نداریم در حالی که در کشور‌های مختلف شاهد کمبود اقلام ضروری مردم در این روز‌ها بودیم.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه در روز‌های نخست شناسایی این ویروس در اقلامی مانند ماسک و مواد ضد عفونی کننده مشکلاتی وجود داشت، گفت: با همدلی و حرکت جهادی کمبود‌های اولیه برای کالا‌ها و مواد حفاظتی برطرف شده و هم اکنون در بیمارستان‌های استان مازندران تا ۳ روز تجهیزات تامین شده و در برخی استان‌ها تا یک هفته ذخیره شده است.
وزیر معین ستاد مقابله با کرونا در استان مازندران با اشاره به وحدت کلمه‌ای که در کشور ایجاد شده است، گفت: امیدواریم این وحدت کلمه از گزند تفرقه و اختلافات بی مورد مصون بماند و ادامه داشته باشد.
وی تدبیر تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا را توسط مقام معظم رهبری تدبیر مناسبی عنوان کرد که تمام دستگاه‌ها را در زیر یک چتر واحد برای مبارزه با این ویروس جمع کرده است.
آذری جهرمی با اشاره به روند مناسب درمان و پیشگیری از بیماری کرونا در استان مازندران، گفت: در استان مازندران همین طور که به اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به صورت جدی پرداخته شده است باید از افراد بیمار چه در نقاهتگاه‌ها و چه در منازل مراقبت شود.
وی پرداختن به بحث نقاهتگاه‌ها را یکی از موارد مهم در کنترل بیماری عنوان کرد و افزود: باید تلاش شود بیماران به مدت ۲ هفته در نقاهتگاه‌ها یا خانه بمانند و در سطح جامعه تردد نداشته باشند.
وزیر ارتباطات به فشار بالایی که در این ایام به شبکه ارتباطی کشور وارد می‌شود اشاره کرد و گفت: هم اکنون پروژه ارتقای اینترنت خانگی به VDSL را با تامین اعتبار در دست اجرا داریم.
آذری جهرمی در پایان سخنان خود از استاندار مازندران خواست که مسائل و مشکلات استان در این باره را برای طرح و پیگیری در دولت منعکس کند.
همچنین در این ارتباط ویدیو کنفرانسی، احمد حسین زادگان استاندار مازندران نیز گزارشی از اقدامات انجام شده برای مبارزه با ویروس کرونا و طرح فاصله گذاری اجتماعی ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه ۶۷ نقطه در استان مازندران برای ورود به استان و تردد بین شهری کنترل می‌شود، افزود: در حدود ۸۰ درصد مردم از این طرح استقبال کرده اند و مصرف سوخت نسبت به روز‌های گذشته در حدود ۳۵ درصد کاهش داشته است.
حسین زادگان از کاهش ۷۶ درصدی ورود و ۷۳ درصدی خروج از استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در حدود ۶۰ وسیله نقیله جریمه نقدی شدند و همچنین ۱۵۸ واحد صنفی نیز پلمپ شده که نسبت به میزان واحد‌های صنفی استان مازندران عدد ناچیزی است.
استاندار مازندران در این ارتباط ویدیو کنفرانسی به مشکلات موجود برای تقویت مبارزه با ویروس کرونا در این استان نیز اشاره کرد و گفت: برای افزایش تولید کیت‌های تشخیص بیماری کرونا نیاز به اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان وجود دارد تا بتوانیم از افراد بیشتر مشکوک به کرونا تست این بیماری را انجام دهیم.
وی همچنین به تامین تجهیزات کمک تنفسی برای تجهیز ۵۰ تخت در استان مازندران نیز اشاره کرد و افزود: در حدود ۲۵۰ تخت مجهز در سطح استان وجود دارد که تاکنون در حدود ۲۰۰ تخت آن اشغال شده و با تجهیز این ۵۰ تخت نیاز‌های روز‌های آینده برای بستری بیماران کرونایی نیز تامین می‌شود.
در ادامه این جلسه ویدیو کنفرانسی، مسئولین دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مازندران و شهرستان بابل نیز گزارشی از روند اقدامات انجام شده برای مقابل با ویروس کرونا را ارائه کردند و نیاز‌های خود را برای پیگیری در ستاد ملی مبارزه با کرونا به آذری جهرمی وزیر ارتباطات ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)