• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۱۵۱۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
بین الملل » آمریکا
ویروس کرونا درانتخابات آمریکا

انتقاد شدید بایدن از بی تفاوتی ترامپ به بحران کرونا

با نزدیک شدن به انتخابات ۲۰۲۰ درآمریکا، نقش ویروس کرونا در مبارزات تبلیغاتی دمکرات‌ها و جمهوریخواهان علیه یکدیگر بسیار پر رنگ شده است.

انتقاد بایدن از بی تفاوتی ترامپ به بحران کرونابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ جو بایدن، معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا، که قصد دارد در انتخابات ماه نوامبر با دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی این کشور رقابت کند، در مصاحبه با ام اس ان بی سی از ناکارآمدی دولت ترامپ در مقابله با شیوع کرونا انتقاد کرد.
مجری از بایدن پرسید: شما با رئیس جمهور اوباما بر سر کار آمدید در زمانی که نقطه اوج رکود اقتصادی گسترده بود، در نقطه اوج جنگی غیرمحبوب که این کشور را چندپاره کرده بود و ما را از متحدانمان دور ساخته بود. این ورودی سخت برای دولت اوباما و بایدن بود. اگر شما (در انتخابات نوامبر) برنده شوید، با شرایطی بدتر از آن زمان روبرو خواهید شد. در حال حاضر، ما شاهد حضور نیرو‌های شبه نظامی و نیرو‌های فدرال در خیابان‌ها هستیم. مردم خواستار اصلاح ساختار پلیس هستند و با بیماری همه گیری روبرو هستیم که فاجعه بار است و جان شمار زیادی از مردم را گرفته است. پاسخ شما به صحبت‌های اخیر ترامپ که گفته است هیچ کشوری تاکنون به اندازه آمریکا در مقابله با این بیماری کار نکرده است، چیست؟

بایدن: ترامپ از زیرمسولیت فرار می کند.
بایدن در پاسخ گفت: من فکر می‌کنم حق با او باشد. هیچ کشوری کار‌هایی که ما کرده ایم را انجام نداده است. ما از زیر بار مسئولیت فرار کردیم. هیچ رهبری در اینجا وجود ندارد. ترامپ گفت این ماجرا قرار است ظرف چند روز خاتمه پیدا کند شما از خواب بیدار می‌شوید و ماجرا تمام شده است. او گفت ما قرار است جهان را رهبری کنیم و او قرار است رئیس جمهور دوران جنگ باشد. اما او پرچم سفید بلند کرد و نمی‌دانست باید چه کار کند. او تنها به یک چیز فکر می‌کند: این که چگونه در انتخابات پیروز شود و مهم نیست که چند نفر به کووید مبتلا می‌شوند یا از این بیماری می‌میرند چرا که او فکر می‌کند اگر وضعیت اقتصادی بدتر شود او به مشکل بر می‌خورد. همه ماجرا همین است. من تاکنون رئیس جمهوری را ندیده ام که در اجرای وظایف خود تا این حد در پی منافع شخصی اش باشد.
مجری در ادامه به صحبت‌های اخیر ترامپ درباره رأی دیوان عالی و مجوزی که گمان می‌کند این رأی در ارتباط با مسئله مهاجرت و بیمه‌های درمانی به وی داده است، اشاره کرد و پرسید: نظر شما درباره رئیس جمهوری که به عنوان بخشی از راهبرد انتخاباتی اش، بار دیگر تهدید می‌کند بیمه درمانی نزدیک به ۲۳ میلیون نفر را حذف و مهاجران را اخراج خواهد کرد، چیست؟
احساس همدری ترامپ با قربانیان کرونا, صفر است
بایدن در پاسخ گفت: این فرد هیچ احساس همدردی و نگرانی برای مردم ندارد. مردم دارند می‌میرند و خانواده‌ها داغدار هستند. مردم بسیار نگرانند که با پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های خود دیدار کنند، زیرا نگران هستند آن‌ها به کووید مبتلا شوند. من درک نمی‌کنم. احساس همدردی وی صفر است. آیا او هرگز درباره این که چقدر درباره قربانیان احساس بدی دارد، صحبت کرده است. این افراد عزیزان خود را از دست داده اند و واکنش رئیس جمهور چیست؟ او درباره حذف بیمه‌های درمانی صحبت می‌کند و هرگز نمی‌گوید قرار است آن را با چه چیزی جایگزین کند. من نمی‌فهمم که به نظر او مردم آمریکا چه حسی از این صحبت‌ها پیدا می‌کنند. اکثر مردم آمریکا خواستار حفظ و توسعه اوباماکر هستند و نه حدف آن در میانه همه گیری که صد‌ها هزار تن به آن مبتلا شده اند یا در نتیجه آن می‌میرند و او می‌خواهد (در چنین شرایطی) بیمه درمانی را حذف کند!
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)