• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۷۸۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی مطرح کرد

مدیریت بخشی از دوران دفاع مقدس توسط دانشگاه امام علی (ع)

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش: افسران دانشگاه افسری امام علی (ع)، مدیریت بخشی از دوران دفاع مقدس را بر عهده داشتند.

افسران دانشگاه افسری امام علی (ع) مدیریت بخشی از دوران دفاع مقدس را بر عهده داشتندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش در گفتگو با پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش با بیان اینکه دانشگاه افسری امام علی (ع) با بسیاری از واژگان ارزشی همچون ایثار، فداکاری، جهاد، مقاومت، شهادت، معنویت محوری مانوس است، اظهار کرد: دانشجو در این دانشگاه از بدو ورود، فعالیت‌ها و مهارت‌هایی که در مراکز آموزشی دیگر نیست را فرا می‌گیرد و در طول این مدت اقلیم‌های متفاوت همچون جنگل، کوهستان، دشت، کویر را با تمام وجود تجربه می‌کند.
وی افزود: دانشجو در این دانشگاه باید اردوگاه‌های تابستانی و زمستانی را پشت سر بگذارد و واحد‌های علمی خود را پاس کرده و نگهبانی، گشت و پاسداری دهد و شرایط سخت را از آغاز تا پایان کار تجربه کند.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش خاطرنشان کرد: کار در این دانشگاه جهادی و کار فرماندهان مدیریت جهادی است و کار اساتید یک جهاد علمی بوده و همه این‌ها دست به دست هم می‌دهد تا افسر جوان برای انجام ماموریت سنگین آماده شود.
امیر سرتیپ دوم فولادی با بیان اینکه برای دانشجویان این دانشگاه ۲ موضوع مهم و اساسی است، یادآور شد: موضوع نخست، حفظ انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، استقلال و تمامیت ارضی کشور است که از ماموریت‌های این دانشگاه بعنوان اساس ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.
وی موضوع مهم و اساسی دوم را تهدیدات خواند و تصریح کرد: آنچه که دانشجو نباید از آن غافل شود جهت گیری درستی است که در این دانشگاه بایستی طی کند. تجربه پرافتخار پیشین دانشگاه نشان داده که دانشگاه افسری امام علی (ع) در همه بحران‌ها و رویداد‌هایی که در این کشور سرنوشت ساز و تاریخ ساز بوده سرافراز بیرون آمده است.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش گفت: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) در آغازین روز‌های جنگ تحمیلی در دوران دفاع مقدس در قالب گردان‌های سازمان دهی شده مجهز و منظم و کلاسیک آماده شدند و جزو اولین یگان‌های کلاسیک بودند که در منطقه خوزستان حضور پیدا کردند. این ۵ گردان در مناطق مختلف خرمشهر، آبادان، دب حردان، سوسنگرد، هویزه حضور پیدا کردند و جمعی نیز در اهواز ماندند.
وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) با ورودشان به جبهه‌های منطقه جنوب توانستند به مردم انگیزه حضور در جبهه را دهند، یادآور شد: دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) در دوران دفاع مقدس به مردم آموزش‌های لازم و روحیه می‌دادند و از دفاع در خرمشهر تا دفاع از حریم و حرم اهل بیت (ع) حضور فعالی داشتند و شهدای گرانقدری را به نظام و انقلاب اسلامی تقدیم کردند.
امیر سرتیپ دوم فولادی افزود: دانشگاه افسری امام علی (ع) در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و همه جا نقش آفرینی کرده و دیدیم در طول دفاع مقدس عملیات‌ها را به خوبی مدیریت می‌کرد و ۲میلیون و ۶۴۰ سرباز دوران مقدس توسط این دانشجویان آموزش دیدند.
وی خاطرنشان کرد: علت علاقه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) طبق فرمایشات ایشان تلاقی ۳ عنوان مهم اساسی است که کانون علم، جهاد، تقوا و پرهیزگاریست و موجب شده است ایشان ۳۶ بار حضور سراسر نور و برکت در دانشگاه افسری امام علی (ع) داشته باشند.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش گفت: در این دانشگاه کلام الله مجید حاکمیت دارد و آموزش‌های رزمی، نظامی و جهادی مورد نیاز رزمنده در صحنه نبرد با عزم و اراده و روحیه سلحشوری و تکاوری به دانشجویان آموزش داده می‌شود تا به آمادگی لازم برسند. ما مدیون اسلام و شهدا هستیم و امیدواریم یاد و راه آن‌ها را ادامه دهیم و توفیق شهادت را داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام من درسال ۶۶ سرباز ودر منطقه سردشت در لشکر ۲۳ نیروی مخصوص در گردان توپخانه یگان اتشبار۲ به فرماندهی سرگرد محمدرضا فولادی بودم. الان اگربخواهم باایشان ارتباط برقراکنم چکار باید کرد. لطفا
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)