• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۷۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
فارس » علمی و فرهنگی

دستاورد‌های پیشتازانه فارس در حوزه فناوری سلامت

بر اساس مطالعات انجام شده ۲۷۴محصول فناورانه، ۱۰۲ طرح فناورانه، ۸۳قرارداد ارتباط با صنعت و ۲۲۰ اختراع دراین حزوه دراستان فارس ثبت شده است.

دستاورد‌های پیشتازانه فارس در حوزه فناوری سلامتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،در سال‌های گذشته پژوهش‌های علمی و تحقیقاتی در حوزه فناورانه سلامت در شیراز و دیگر مناطق استان فارس به طور محسوسی افزایش یافته است، بر اساس مطالعات انجام شده ۲۷۴محصول فناورانه، ۱۰۲ طرح فناورانه، ۸۳قرارداد ارتباط با صنعت و ۲۲۰ اختراع دراین حزوه دراستان فارس ثبت شده است.
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تشریح مهم‌ترین اقدامات و دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که «پژوهش‌ها کتابخانه‌ای نباشد و مشکلات مردم را حل کند»، تاکید کرد: در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز تلاش می‌شود تا پژوهش‌ها و تحقیقات در دانشگاه‌ها کاربردی و در راستای تامین نیاز‌های مردم و جامعه باشد تا موجب تولید محصول شود.
دکتر رضاییان زاده درباره دو حیطه مهم تحقیقات و فناوری و کسب موفقیت‌های دانشگاه در این حوزه اعلام کرد: کسب رتبه سوم دانشگاه در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حوزه فناوری سلامت و سامانه کشوری نظارت و ارزشیابی فعالیت‌های توسعه فناوری (HTDO) از جمله دستاورد‌های مهم دانشگاه بوده که نقش و تعداد اعضای برجسته هیات علمی دانشگاه در آن بسیار موثر است.
 
  • کسب رتبه سوم دانشگاه در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از نظر کمیت تولید علم تعداد مقالات انتشار یافته و کسب رتبه چهارم دانشگاه در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از نظر مقالات ۱۰ درصد برتر Snip و SJR، بر اساس اطلاعات مستخرج از سامانه علم سنجی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور (USID) از دیگر موفقیت‌های دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری بود که در این نشست اعلام شد.

رضائیان زاده با بیان اینکه چاپ مقالات علمی در مجله‌های علمی دنیا مسیری صعودی داشته است، افزود: بر اساس آخرین آمار مربوط به سال گذشته، هم اکنون به طور متوسط به دو هزار و ۵۰۰ مقاله رسیده ایم، این در حالیست که در گذشته این میزان ۵۰ مقاله بوده است.

توسعه زیرساخت‌های پژوهشی

وی درباره حوزه توسعه مراکز تحقیقاتی از افزایش تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه به ۶۴ مرکز خبر داد و افزود: افزایش تعداد مراکز رشد فناوری به هفت مرکز و شرکت‌های دانش بنیان به ۲۳ شرکت و ۱۲۵ واحد فناور و یک مرکز نوآوری و شتاب دهنده از دیگر اقدامات مهم انجام شده در این معاونت بوده است.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره مرکز نوآوری و شتاب دهنده توضیح داد: ایده‌های مربوط به افراد متخصص و جوان که تولید محصول جدید به ذهنشان می‌رسد، از سوی این واحد پرووش یافته تا در کمترین زمان تولید و در دسترس مردم قرار گیرد.

نگاه ویژه به توسعه فناوری سلامت

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه در حوزه فن آوری دانشگاه ۲۷۴محصول فناورانه، ۱۰۲ طرح فناورانه، ۸۳قرارداد ارتباط با صنعت و ۲۲۰ اختراع ثبت شده است، افزود: افزایش تعداد نشریات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ۲۶ نشریه که ۲۴ عنوان انگلیسی زبان و دو عنوان فارسی زبان بوده نیز از دیگر اقدامات مهمی بوده که در حوزه نشریات و کتب انجام شده است، این اقدام به همت اساتید برجسته دانشگاه نه تنها برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بلکه برای دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
رضائیان زاده ادامه داد: حضور ۲۱ نشریه دانشگاه در سامانه نشریات علمی کشور و انتشار ۲۸۲ عنوان کتاب به همت اداره انتشارات دانشگاه علوم پزشکی که در سامانه «مداد» متعلق به وزارت بهداشت ثبت شده نیز، از دیگر اقدامات مهم در حوزه نشریات و کتب این معاونت بوده است. سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: تاسیس، تجهیز و بهره برداری از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه به عنوان قطب پژوهشی جنوب کشور و ارایه خدمات پژوهشی به تمامی محققان منطقه جنوب کشور و افتتاح و بهره برداری از برج پژوهشی محمد رسول الله (ص) برای استقرار مراکز تحقیقاتی و امکانات و تجهیزات پژوهشی دانشگاه با زیربنای ۷ هزار مترمربع نیز از دیگر اقدامات مهمی است که در حوزه زیرساخت‌ها و منابع فیزیکی از سوی این معاونت طی سال‌های اخیر انجام شده است.

دریافت مجوز راه اندازی پارک علم و فناوری

این مقام مسوول در دانشگاه با بیان اینکه گواهی مجوز پارک علم و فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به صورت مستقل از سوی وزارت بهداشت دریافت شده است، اضافه کرد: در بازدید اخیر رییس دانشگاه از برج پژوهشی محمدرسول الله (ص) ساخت برج دوم نیز در دستور کار قرار گرفته است.
سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با اعلام اینکه در بحران کرونا، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه به طور جدی، طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با این بیماری را تطبیق، مورد بررسی و داوری قرار داده و برای آنان کُد اخلاق صادر می‌شود، از فعالیت آزمایشگاه مرکزی ویژه در شیراز و خدمت رسانی و امکان استفاده از شرایط و امکانات آن نه تنها به محققان استان فارس، بلکه برای تمامی محققان جنوب کشور خبر داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)