به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، «هوشنگ بازوند» خطاب به فرمانداران که در این جلسه به صورت ویدئو کنفرانس
حضور داشتند؛ گفت: در صورت ورود به پیک سوم کرونا استان و مردم متحمل خسارات و هزینههای زیادی خواهند شد و باید فرمانداران نسبت به فراهم نمودن شرایط لازم را برای رعایت پروتکلهای بهداشتی با استفاده از سازوکار اطلاع رسانی، فرهنگ سازی، نظارتی و تقویت مشارکت مردم فراهم نمایند.
استاندار کرمانشاه تأکید کرد: در صورت افزایش آمار تعداد مبتلایان شبکههای بهداشت و درمان و مراکز بیمارستانی با مشکلات عدیدهای به لحاظ تأمین امکانات و تجهیزات روبرو خواهند شد و برای ارائه خدمات به مردم به مشکل برخواهیم خورد، بر این اساس نیاز هست که مردم در این زمینه جدیت بیشتر و همکاری مطلوبی برای کاهش ترددهای غیرضروری در اماکن عمومی و استفاده از ماسک و در نهایت رعایت توصیههای بهداشتی داشته باشند.
بازوند به نقش آفرینی رسانهها و به ویژه صدا و سیما مرکز استان در فرآیند اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و اقناع سازی اشاره کرد و گفت: صدا و سیما عملکرد مطلوب و بسیار مناسبی تاکنون در این حوزه داشته و به عنوان یکی از بهترین مراکز استانی باید فعالیتهای قبلی را با شیوههای جدید ادامه دهد تا امکان کنترل این بیماری در سطح استان با همکاری مردم بیشتر شود.
او اهمیت کار فرهنگی و آگاهی بخشی را مهمتر از همه مولفههای دیگر در کنترل بیماری کرونا ذکر کرد و بیان داشت: مردم با همراهی بیشتر استفاده از ماسک را به یک فرهنگ تبدیل کنند، زیرا رفتار ویروس کرونا و مهار این بیماری به رفتار مردم بستگی دارد.
رئیس ستاد کرونا استان کرمانشاه تصریح کرد: آموزش و پرورش باید در رعایت پروتکلهای بهداشتی جدیت و اهتمام بیشتری داشته باشد علی رغم اینکه بازگشایی مدارس مصوبه ستاد ملی کرونا است، ولی امکانات جایگزین مانند شبکه شاد و تلویزیون برای بهره مندی دانش آموزان از برنامههای آموزشی فراهم شده که خانوادههایی که نسبت به حضور فرزندان در مدارس ابراز نگرانی دارند؛ میتوانند از این سیستمهای جایگزین استفاده نمایند.
بازوند در ادامه نظارت سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی را مطلوب ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: هرچند رعایت پروتکلهای بهداشتی منوط به همکاری و تعامل مردم است، اما توقع داریم بر اساس مصوبه ستاد کرونا از ارائه خدمات در سیستم حمل و نقل عمومی به افراد فاقد ماسک خودداری شود، زیرا این افراد سلامت خود و مردم را به سادگی به خطر میاندازند.
او در ادامه برخورد با خاطیان سلامت و افرادی که سبب گسترش و شیوع بیماری کرونا میشوند را یک ضرورت برای همه دستگاههای ذی ربط اعلام کرد.
استاندار کرمانشاه تلاش پژوهشگران و و نقش آفرینی شرکتهای دانش بنیان در کنترل و مبارزه با بیماری کرونا را قابل تقدیر دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی موظف است بر اساس فرآیندهای علمی از مراحل تولید داروی گیاهی برای بیماران کرونایی که توسط یکی از شرکتهای دانش محور " زیست تولید رازی" تحت حمایت پارک علم و فناوری و دکتر مصطفایی عضو هیأت علمی این دانشگاه انجام شده است به صورت کامل حمایت نماید.