فارس الصرفندی خبرنگار شبکه در کرانه باختری در گزارشی به این موضوع پرداخت و با اشاره به نظرسنجیهای انجام شده پس از رای کنست به انحلال خود افزود: آخرین نظرسنجیها نشان میدهد حزب لیکود در کنست آینده ۲۹ کرسی به دست خواهد آورد که به وضوح کاهش محبوبیت این حزب را نشان میدهد. حزب آبی سفید شریک لیکود در دولت نیز از این کاهش محبوبیت بی نصیب نماند و نظرسنجیها نشان میدهد این حزب نیز در صورت برگزاری انتخابات فقط ده کرسی در کنست به دست خواهد آورد.
در ادامه گزارش آمده است: این نظرسنجیها همچنین نشان میدهد در صورت برگزاری انتخابات حزب راست افراطی ”یمین“ ۲۲ کرسی و حزب ”آیندهای هست“ نیز ۲۰ کرسی به دست خواهد آورد. مهمتر از همه این که بر اساس نظرسنجیها تعداد کرسیهای فهرست مشترک عربی نیز به ۱۱ کرسی کاهش یافته است.
عماد ابوعواد مدیر مرکز مطالعات القدس گفت: احتمال این که سناریوی برگزاری انتخابات اجرا شود بسیار بیشتر است. بیش از پیش در حال نزدیک شدن به برگزاری انتخابات هستیم. درست است که وی (بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی) میگوید خواستار انتخابات نیست، اما خود اوضاع را به سمت برگزاری مجدد انتخابات برد.
در ادامه گزارش آمده است: سناریوهای مربوط به انحلال کنست کاملا مشخص است، یا کنست منحل یا وضع موجود حفظ میشود، اما در صورتی که انتخابات برگزار شود و نتایج آن مطابق نتایج به دست آمده در نظرسنجیها باشد، بدان معناست که جناح راست جایگاه خود را حفظ میکند و به احتمال زیاد نتانیاهو نامزد تشکیل کابینه آینده خواهد بود، اما این مرتبه با باج خواهیهای نفتالی بنت روبرو خواهد شد که نتانیاهو را رقیب سیاسی خود میداند و همیشه از وی انتقاد کرده است. بر این اساس به نظر میرسد به نفع نتانیاهو است که با متقاعد کردن بنی گانتس به صرف نظر کردن از موضوع نوبتی بودن نخست وزیری، ترکیب کنونی را حفظ کند.
کارشناس فلسطینی گفت: جناح راست اسرائیل جایگاه خود را حفظ خواهد کرد و حتی اگر نتانیاهو کرسیهایی را از دست بدهد این کرسیها را به نفع حزب نفتالی بنت یا حزب اویگدور لیبرمن از دست خواهد داد.
در ادامه گزارش آمده است: اوضاع سیاسی رژیم اشغالگر، بحرانی جدید را هشدار میدهد که بسیار شدیدتر از بحران سابق است و بسیاری از ناظران معتقدند علت این بحران فقدان مسئولان واقعی در صحنه است.