• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۳۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۳
سیاسی » دولت
روحانی در دیدار جمعی از معلمان:

دانش‌آموز را باید برای دنیای هوش مصنوعی و فضای مجازی تربیت کنیم

رئیس جمهور توجه به آموزش و پرورش را از اولویت‌های اصلی دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت در این راه از هیچ تلاش و اقدامی دریغ نکرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در آستانه ۱۲ اردیبهشت ماه و روز معلم در دیدار جمعی از معلمان، با گرامیداشت یاد معلمین بزرگی همچون شهید مطهری، شهید رجایی و شهید باهنر، اظهار داشت: این معلمین گرانقدر نه تنها با زبان خود بلکه با اخلاق، سلوک و رفتارشان در مسیر تعلیم و تربیت، تأثیرگذاری فراوانی داشتند و مهم این است که معلم نه تنها با زبان و تدریس بلکه با اخلاق، رفتار و شیوه زندگی خود دانش‌آموزان و جامعه را در مسیر درست هدایت کند.
رئیس جمهور با تجلیل از شخصیت والای شهید مطهری و گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: شهید مطهری از شخصیت‌های بسیار ارزشمند جامعه ما هستند که برای فرهنگ و دین جامعه ایران، دلسوزی و تعصب داشتند و معلمی است که برای ده‌ها و حتی صد‌ها سال هم می‌تواند معلمی کند.دانش‌آموز را باید برای دنیای هوش مصنوعی و فضای مجازی تربیت کنیم
دکتر روحانی اهمیت انتخاب شیوه مناسب برای تدریس را مورد تأکید قرار داد و گفت: در روش تدریس و معلمی مهم این است که به نوعی آموزش دهیم که در جان دانش‌آموزان بنشیند و به مرور زمان فراموش نشود.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به ایام ضربت خوردن مولا علی (ع) و با گرامیداشت شب‌های قدر، اظهار داشت: فتوت، مردانگی و عدالت امیرالمؤمنین علی (ع) در تاریخ بی‌نظیر است و الگویی بالاتر از پیامبر اسلام (ص)، امام علی (ع)، فاطمه اطهر (س) و ائمه هدی (ع) وجود ندارد و اینان معلم بزرگ بشریت و تاریخ هستند.
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: ما مسلمان و شیعه علی بن ابیطالب (ع) هستیم آن‌ها به ما می‌آموزند که چگونه زندگی کنیم و حیف است که معلم باشیم و این فرهنگ دینی و تاریخ اسلام را به خوبی به دانش‌آموزان منتقل نکنیم.
رئیس جمهور در ادامه اهمیت تدریس در پیش‌دبستانی و دبستان را مورد تأکید قرار داد و گفت: بی‌تردید در مقاطع تحصیلی، دوره ابتدایی و پیش‌دبستانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در طول ۸ سال گذشته اقدامات ارزشمندی در این مقاطع تحصیلی انجام شده است. در این دوره تحصیلی خداوند نعمت و سرمایه بزرگی را در اختیار معلمین قرار داده است و اگر معلمی بتواند در طول دوره فعالیت خود حتی یک نفر را هدایت کند، این کار برای دنیا و آخرت‌شان کفایت می‌کند. چرا که هدایت انسان با هیچ کار دیگری قابل مقایسه نیست.
دکتر روحانی با تجلیل از تلاش و مجاهدت معلمان در حوزه تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، گفت: معلمین عزیز با عشق و فداکاری بدون اینکه هیچ دستورالعملی صادر شود، چند روز پس از شیوع کرونا کلاس‌های درس را از طریق فضای مجازی شروع کردند و این کار بسیار ارزشمند و تحسین برانگیز است.
رئیس جمهور با اشاره به آموزش دانش‌آموزان از طریق شبکه سراسری شاد، خاطر نشان کرد: بدون تردید اگر نمی‌توانستیم در طول دوران کرونا، دانش‌آموزان را به نوعی تحت آموزش قرار دهیم وجود فاصله زمانی می‌توانست مشکل‌آفرین بوده و چه بسا روند زندگی برخی از دانش‌آموزان را دچار اخلال کند، اما به فضل الهی روند آموزش حتی برای یک روز متوقف نشد.
دکتر روحانی با اشاره به اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در گسترش شبکه مجازی، خاطر نشان کرد: در ابتدای دولت یازدهم با اقدامات دولت برای گسترش فضای سایبری، مخالفت‌هایی انجام می‌شد، اما با این حال در دولت یازدهم، پهنای باند تا ۳۰ برابر افزایش دادیم، ضمن اینکه باید کاری کنیم که آسیب‌های فضای مجازی به حداقل برسد.
رئیس جمهور اصلاح و ارتقاء روش‌های آموزش و تربیت را مورد تأکید قرار داد و گفت: دنیای آینده، دنیای هوش مصنوعی، ربات‌ها و فضای مجازی است و دانش‌آموز را باید برای دنیای فردا تربیت کنیم و در این راستا آشنایی دانش‌آموزان با دانش الکترونیک و تسلط و استفاده از این دانش ضروری است. باید دانش‌آموزان با سواد استفاده از این دانش و خطرات آن آگاه شوند.
دکتر روحانی افزود: لازم است در فضای آموزش و تعلیم صرفاً روی چندین نکته اساسی به طور مداوم تأکید شود تا آن نکات تا آخر عمر فراموش نشوند.
رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در جمع معلمان و فرهنگیان، زبان فارسی را نتیجه هم افزایی همه اقوام ایرانی دانست و با اشاره به اهمیت نقش زبان ملی و رسمی در فرهنگ سازی ملی، بر ضرورت توجه ویژه به زبان رسمی کشور از سوی معلمان در مدارس تاکید کرد.
دکتر روحانی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم "آموزش زبان محلی" را به غلط "آموزش به زبان محلی" تعبیر کنند، اظهار داشت: متاسفانه امروز بخشی از بدخواهان هویت ملی ما، زبان فارسی و مرجعیت آن را هدف قرار داده و سعی در ایجاد دوگانه کاذبی به نام زبان مادری و زبان رسمی و ملی هستند و معلمان عزیز تنها کسانی هستند که می‌توانند و باید این توطئه را خنثی کنند.
دکتر روحانی در ادامه سخنان خود در جمع معلمان با تاکید بر لزوم اثربخشی بیشتر نظام تعلیم و تربیت در زمینه تربیتی و مهارت آموزی، گفت: توجه به دو عرصه تربیتی و مهارت آموزی در کنار آموزش‌های عادی همیشه مورد تاکید این دولت بوده است.
رئیس جمهور اهتمام به مهارت آموزی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را برای بهبود نیروی کار و اقتصاد کشور، یک ضرورت اجتناب ناپذیر خواند و اظهار داشت: مهارت و مهارت آموزی باید ضروری‌ترین و مهمترین جهت گیری آموزش و پرورش باشد.
رئیس جمهور همچنین اضافه کرد: بهتر است که دانش‌آموزان در طول ۱۲ سال تحصیل خود یک زبان خارجی را تا حد قابل قبول یاد بگیرند.
دکتر روحانی در ادامه با اشاره به اینکه دولت ۱.۵ میلیارد دلار برای خرید واکسن و نهاده‌های تولید واکسن در داخل در نظر گرفته است، اظهار داشت: بسیار امیدوار هستیم به اینکه از مهر ماه و شروع سال تحصیلی جدید، در شرایطی باشیم که حداقل بخشی از آموزش به صورت حضوری انجام شود.
در این مراسم تعدادی از معلمان در سخنانی پیشنهادات، دیدگاه‌ها و مطالبات خود را با رئیس جمهور در میان گذاشتند.
تخفیف اعتبارات لازم برای حمایت از آموزش، توجه به تولید محتوای با کیفیت، هموار کردن راه ادامه تحصیل برای معلمان، توجه به رفاه و معیشت معلمین و فرهنگیان، وجود سیستمی برای تشویق معلمان تولیدکننده و محتواساز از جمله موضوعاتی بود که در این مراسم از سوی معلمان مطرح گردید.
در این مراسم همچنین شماری از معلمان برگزیده کشور، توسط وزیر آموزش و پرورش با اهداء لوح سپاس مورد تقدیر قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فعالیت نخستین واحد استاندارد تولید برگه میوه کشور در سلماس
توقف آبیدر سنندج در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زیر ۱۸ سال کشور
شهید فهميده نماد جهاد و ایثار برای دانش آموزان بسیجی
علل اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی 
افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی به ۵۰۰ مگاوات
آمادگی خوزستانی‌ها برای خلق حماسه در یوم الله ۱۳ آبان
رزمایش آموزشی و عملیاتی انسداد تونل جاده اسفراین – بجنورد برگزار شد
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کشف لاستیک‌های قاچاق در خور و بیابانک
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
افزایش پروازهای فرودگاه گناباد
درخواست مالکان دو مرکز خرید پلمب شده در تهران
پایان قداره کشی اراذل و اوباش در عملیات ویژه پلیس
یادواره شهدا فرصتی برای بازخوانی هویت ایمانی و فرهنگی ملت ایران است
اجلاسیه بزرگداشت ۷۳۱ شهید سلماس
تغییر وضعیت شورای اداری هرمزگان به مجمع مشورتی حکمرانی
تشدید نظارت بر خدمات خودرویی در ایلام
بزرگداشت شهدای بسیجی طرح امنیت در زاهدان
درخواست اوباما از دموکرات‌ها برای مقابله با بی‌قانونی‌های ترامپ
افتتاح ۱۰ طرح در شهر درچه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
بی‌ثباتی قیمت برنج
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
میدان امیر چخماق یزد
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)