پخش زنده
امروز: -
استاندار مازندران: ایجاد ثبات اقتصادی در استان، از راهبردهای اصلی مسئولان مازندران است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، استاندار مازندران امروز در جلسه شورای برنامه ریزی استان، ایجاد ثبات اقتصادی در استان را از راهبردهای اصلی عنوان کرد و گفت: اقتصاد استان پایدار نیست و نتوانستیم در مازندران بر اساس منابع مطمئن درآمدی برنامه استان را تنظیم کنیم.
حسینی پور به نبود زیرساختها در حوزه کشاورزی و گردشگری هم اشاره کرد و افزود: مدیران با برنامه علمی و متناسب با شعار سال رهبری؛ بر دانش بنیان شدن تولید اقدامات اساسی را انجام دهند.
وی تصریح کرد: روشهای سنتی اقتصادی سبب کندی امور در استان است و تحرک بخشی در این بخش ضرورت دارد.
استاندار مازندران گفت: با هدف به اتمام رساندن طرحهای نیمه تمام مازندران ستاد عالی رشد بودجه با ۵ کارگروه تشکیل شد
حسینی پور با اشاره به لزوم اجرای برنامههای تحول گرا در استان گفت: مقایسه شاخصهای بودجه نشان از جدیت در دریافت اعتبارات دارد و مقایسه با سایر استانها نشان میدهد برای کاهش فاصله شاخصهای دریافت بودجه در مقایسه با دیگر استانها باید جدیت به خرج داده شود.
وی با بیان اینکه نظام برنامه ریزی استان متناسب با نیاز استان نیست افزود: همچنان از ظرفیتهای عظیمی در استان استفاده نشده است.
او بر لزوم نظارت حداکثری بر اجرای برنامهها تاکید و تصریح کرد: ستاد تجهیز درآمد باید با جلسات منظم و هدفمند در راستای دستیابی به اعتبارات تلاش کند.
استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود توسعه در روستاها را میزان و معیاری در اجرای عدالت دانست و خواستار مقابله با فساد اداری شد.
حسینی پور خواستار تحرک بخشی دستگاههای اجرایی در صدور مجوزهای کار شد و گفت: سیستم و ساختار دریافت بودجه نیز با خلاهایی روبروست که باید ترمیم شود.
وی به رشد درآمدهای عمومی مازندران از سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: ستاد عالی رشد بودجه با ۵ کارگروه تشکیل شد که در زمینه مولدسازی داراییهای غیرمولد با ورود دستگاههای اجرایی، کارگروه اقتصاد دانش بنیان، کارگروه بهره وری با هدف اقدامات تحولی بخشی از رشد اقتصادی دنبال میشود.
رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران هم در جلسه شورای برنامه ریزی استان با بیان اینکه بیشتر درآمدهای استان مالیاتی است افزود: در اعتبارات تملک دارایی در سال ۱۴۰۰، ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار بوده که ۹۵۴ میلیارد تومان اعتبارات استانی است.
فرج الله فتح الله پور با تاکید بر اینکه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تخصیصی استان است به تخصیص بیش از ۶۰ درصد اعتبارات استانی اشاره کرد و گفت: پسابها از موضوعات اساسی استان بوده و تکمیل مجتمعهای آبرسانی و محرومیت زدایی از مهمترین اولویتهای بودجهای مازندران به شمار میآید.
وی تصریح کرد: از ۳ هزار طرح فعال استان هزار و ۹۰۴ طرح هم اجرایی است.
او در بخش دیگری از گزارش عملکرد خود افزود: از دغدغههای استان تکمیل طرحهای حوزه پسماند و زیرساختها مانند راهسازی است.
به گفته فتح الله پور در بخش مصوبات سفر ریاست جمهوری نیز ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تا بازه زمانی ۱۴۰۳ پیش بینی شد که برای جذب آن اقدام میشود.
او گفت: بیش از ۸ هزار میلیارد تومان اعتبار در الویت طرحها قرار دارد.
رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران گفت: ۸۹۰ میلیارد تومان اعتبار تاکنون در حوزه راه و شهرسازی، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان تخصیص یافته است.
فتح الله پور بیان کرد:۹۰ میلیارد تومان اعتبارات استانی اختصاص یافته که در سطح دستگاههای اجرایی مازندران اختصاص مییابد.
رئیس سازمان برنامه ریزی مازندران با بیان اینکه ۴۴ درصد اعتبارات استان در حوزه آب و منابع آبرسانی است خاطرنشان کرد: از چالشهای اصلی، تخصیص اعتبارات در قالب اوراق بهادار است.
وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۹۰۰ طرح نیمه تمام در استان وجود دارد افزود:۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار نیز برای تکمیل این طرحها مورد نیاز است.
او گفت: پیگیر اعتبارات تخصیص یافته استان، ساماندهی پروژهها و تکمیل طرحهای گذشته و استفاده از ظرفیت خیران در تکمیل طرحها هستیم.