رونمایی از اولین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی
مدیر اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق گفت: جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی برای این طراحی شده که بتواندبه پژوهشهای در حال انجام حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را ارزش گذاری و داوری کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای شهاب طلایی شکری مدیر اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق در جلسه شورای سیاست گذاری نخسین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث گفت: آثار این جایزه در قالبهایی مثل کتاب، مقاله، رساله دکتری، سفر، خاطره نویسی و گزارشهای سیاستی گردآوری و داوری میشوند و به اثر فاخر در هر بخش جوایزی اهدا خواهد شد.
آقای طلایی شکری با اشاره به اینکه این جایزه باعث ایجاد انگیزه برای پژوهشگران میشود، گفت: این جایزه هدفی است تا پژوهشها به سمت عملیاتی شدن و حل مسئله روز گردشگری و میراث فرهنگی هدایت بشوند و ارتباط دانشگاه و صنعت از طریق جهت دهی به پژوهشهای کشور در این زمینه پیوند داده شود.
وی افزود: در دو دهه اخیر بیش از ۱۵ هزار پایان نامه دانشجویی در کشور در موضوع گردشگری بوده است و سالانه بیش از 500 تا مقاله در مجلات مختلف تخصصی و ... در حوزه گردشگری در ایران چاپ میشود.
اولین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی با همکاری اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد.
همچنین پژوهشگران حوزه جهانگردی تا پایان فروردین فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه این جایزه ارسال کنند.