طرز تهیه آبگوشت بامیه+ فیلم
آبگوشت بامیه یکی از انواع آبگوشتهای سنتی ایرانی میباشد که با بامیه تهیه میشود این آبگوشت همانند دیگر آبگوشتها با گوشت یا ماهیچه تهیه میشود و بسیار ساده و مقوی است و با نان تازه تیلت میشود.
به گزارش
سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، آبگوشت بامیه را میتوانید برای نهار یا شام تهیه کنید، ولی بهتر است آبگوشت را در وعده نهار میل کنید، زیرا کمی سنگین و دیر هضمتر میباشد و برای شام آبگوشت غذای مناسبی نیست. این آبگوشت به واسطه داشتن بامیه بسیار مقوی است، زیرا بامیه بمب خاصیت میباشد و برای دفع سموم بدن، تقویت کننده مغز و کمک به سیستم ایمنی بدن و … مفید میباشد شما میتوانید بامیه را در برنامه هفتگی خود و بین غذاهای خود جای دهید.
مواد لازم:
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
بامیه ۴۰۰ گرم
گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجههای رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیهها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.
نکته ها:
۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲. این غذا با مزه تند آماده میشود، ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را میتوانید تنظیم نمایید.
منبع: ashpaziema