پخش زنده
امروز: -
خانوادههای انگلیسی از اصلاحیه لایحه ایمنی برخط که اختیارات بیشتری را در اختیار پزشکی قانونی قرار میدهد، استقبال کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از گاردین، دولت انگلیس تایید کرده که آفکام قادر خواهد بود شبکههای اجتماعی را مجبور کند که دادههای شخصی کودکانی را که مرگ آنها مشکوک به آسیبهای برخط است، تحویل دهند.
در آخرین روز تصویب لایحه ایمنی برخط از طریق پارلمان انگلیس، دولت اصلاحیهای را که توسط گروهی از والدین داغدار حمایت میشود وبه پزشکان پزشکی قانونی از طریق آفکام این قدرت را میدهد تا هنگام تحقیق درباره مرگ کودکان همکاری لازم را انجام دهند، پذیرفت.
این اصلاحیه توسط بیبان کیدرون، همتا و موسس خیریه 5rights ارائه شده که برای امنیت کودکان به صورت برخط پویشی ترتیب داده است.
کیدرون گفت: این روز مهمی برای خانوادههای داغدار آسیب دیده از آسیبهای آنلاین برخط است. دولت قول داده که مسیری انسانی برای والدین داغدار و پزشکان قانونی برای دسترسی به اطلاعات مهم فراهم کند.
گروهی از والدین داغدار از جمله والدین مولی راسل، که مرگ او توسط پزشکی قانونی به مشاهده محتوای منفی برخط مرتبط شد، و برک بدنار، که توسط مردی که در یک بازی برخط با او آشنا شد، به قتل رسید، از این اصلاحیه حمایت کردند.
کیدرون گفت: ما باید دنیای برخطی بسازیم که برای کودکان امن باشد، جایی که داستانهای غم انگیزی مانند آنچه امروز خانوادههای ما در آن هستند، عادی نباشد. هدف مشترک ما باید ایمنی را با طراحی و پیشفرض ارائه کند و دنیای دیجیتالی را بسازد که کودکان شایسته آن هستند.
در حالی که گاهی اوقات شبکههای اجتماعی بهطور داوطلبانه اطلاعاتی را با پزشکی قانونی که در حال بررسی مرگهای مشکوک هستند به اشتراک میگذارند اما اختیارات قانونی محدودی برای وادار کردن ارسال چنین دادههایی وجود دارد. در نتیجه، تلاش والدین برای کشف شرایطی که منجر به مرگ فرزندانشان میشود، میتواند با تجربیات کاملا متفاوتی روبرو شود.
ایان راسل، پدر مولی راسل، گفت که این موضوع نشان میدهد نیاز شدید به مسیری برای پزشکان و خانوادهها برای دسترسی به دادههای برخط وجود دارد.
در مورد مولی، پنج سال طول کشید تا تحقیقات در مورد مرگ او کامل شود. اطلاعاتی از اینستاگرام او جایی که حجم زیادی از محتوای مربوط به خودکشی، افسردگی، آسیب رساندن به خود و اضطراب را قبل از اینکه در سن ۱۴ سالگی خودکشی کند، مشاهده کرده بود.
برخی از شبکههای اجتماعی بزرگ دارای ویژگیهای میراث دیجیتال هستند که به خانوادههای کاربران فوت شده اجازه دسترسی به حسابهایشان را میدهند. اما چنین ویژگیهایی به ندرت برای کودکانی که به طور ناگهانی و بدون اراده خودشان میمیرند، مناسب است.