پخش زنده
امروز: -
به مناسبت عید قربان ۴۰ گروه دامپزشکی بر ذبح دام در استان چهارمحال و بختیاری نظارت کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ مدیرکل دامپزشکی استان گفت: بازرسان و کارشناسان دامپزشکی با نظارت بر سلامت دام و ارائه توصیههای بهداشتی، از بروز بیماری پیشگیری و ذبح قربانی بدون مشکل انجام میگیرد.
آقای اسدی افزود: در زمان ذبح قربانی، باید افراد از عینک و دستکش استفاده کنند و پس از آن باید گوشت قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.