• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۸۰۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

کاشان میزبان مراسم پایانی هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند

تالار بزرگ شهر کاشان جمعه این هفته ساعت ۱۸ میزبان مراسم پایانی هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برگزیدگان این جشنواره در چهار بخش «فیلم مستند»، «مجموعه مستند»، «مستندنگاری» و «عکس» معرفی خواهند شد.
آقای حسین زارع زاده مدیر شبکه مستند در گفتگو با شبکه خبر در باره روند برگزاری این جشنواره­ به علت متفاوت بودن آن با جشنواره‌های دیگر گفت: این جشنواره، جشنواره مستند است، و یک جشنواره تخصصی در حوزه رسانه که پر مخاطب‌ترین جشنواره مستند کشور هم هست­ به لحاظ تعداد مخاطب و علاقمندانی که جشنواره را دنبال می‌کنند.
وی در باره نحوه برگزاری جشنواره و نمایش فیلم‌ها هم گفت: طبق فراخوانی که داده شد آثار به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و این جشنواره در سه بخش اصلی برگزار می‌شود، یک بخش فیلم مستد، بخش عکس و بخش مستند نگاری است.
وی ادامه داد: بخش فیلم شامل فیلم‌های کوتاه، بلند و نیمه بلند و مجموعه مستند است، امسال در بخش فیلم ۶۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد ۱۸ فیلم، فیلم بلند بود، ۲۷ فیلم، فیلم کوتاه و ۲۳ فیلم هم، فیلم‌های نیمه بلند، در بخش مجموعه مستند از میان ۵۰ عنوان مجموعه مستندی که به دبیر خانه ارسال شد ۱۵ مجموعه مستند را با داوری که انجام شد به بخش مسابقه راه یافت و در بخش فیلم هم­ از مجموعه فیلم‌هایی که ارسال شد ۶۹ عنوان مستند به بخش مسابقه راه یافت و این‌ها طی دو ماه از روز اول مهر لغایت اول آذر از شبکه مستند پخش می‌شد، هر روز که این فیلم‌ها پخش می‌شد آرای مردمی را ما داشتیم در این بخش یعنی مخاطبین می‌توانستند­به این مستند‌ها رای دهند و ۲۴ ساعت هم فرصت داشتند و حتی­ یک بخش جایزه ویژه مخاطبین هم در این جشنواره گنجانده شده بود.
آقای زارع زاده ­افزود:­ مجموعه‌ها بعضا به صورت تک قسمت پخش شده ولی آن ۶۹ عنوان فیلم مستند همه آن‌ها طی دو ماه از تلویزیون پخش شد. ­
وی افزود: بخش دیگر، بخش مستند نگاری بود که پذیرای اهالی­ رسانه و خبرنگاران بودیم­ که از مجموع آثاری که ارسال شده بود به دبیرخانه جشنواره مجموعا ۱۰ اثر از هشت نویسنده بعد از داوری حائز این­ شناخت شدند که در بخش رقابت، رقابت کنند، در بخش تک عکس ما ۷۷۳ فریم عکس از ۱۷۴ عکاس داشتیم که با نظر هیات داوران ۲۷ تک عکس­ از ۲۴ عکاس برای بخش مسابقه انتخاب شد، در بخش عکس ما بخش مجموعه عکس هم داشتیم که از بین ۱۲۵ اثر مجموعه عکس که از ۷۱ عکاس ارسال شده بود، ۱۷ مجموعه عکس از ۱۵ عکاس انتخاب شد و داوری شدند.

آقای زارع زاده ­در باره مراسم اختتامیه هم گفت: ما امسال یک بخش تقدیر تشکر داریم، یک یادبودی داریم از دو مستند ساز بزرگ کشورمان کسانی که در زمینه مستند فعال هستند، آقای مرتضی رزاق کریمی و آقای مصطفی دالایی، یک بخش پاسداشت هم داریم از آقای حمید بهمنی که­ از یکی از جانبازان تصویر برداران و مستند سازان کشور­­ و ­از خانواده رسانه ملی هستند، یک بخش ویژه‌ای هم اختصاص دادیم به بخش مستند سازان محیط زیست و کسانی که در زمینه حیات وحش کار می‌کنندکه­ مهمانان ویژه این جشنواره هستند که طی دو روزی که مراسم اختتامیه در شهر کاشان­­ برگزار می‌شود، برای این دوستان برنامه ویژه‌ای خواهیم داشت.
وی در خصوص چرایی رفتن به سراغ مستند سازان محیط زیست و حیات وحش گفت:­ حوزه­ محیط زیست یکی از پر مخاطب‌ترین بخش‌هایی است که مخاطبان هم عام و هم خاص دارد، در شبکه­ مستند هم این بخش مخاطبان خاص و ویژه خودش را دارد که تعدادشان بسیار زیاد هم هست، طی­ چند سال گذشته ما در­ بخش­ مستند، مستند سازان بسیار خوبی را در کشور داریم، که هم خوب آموزش دیده اند و هم­ مستند‌های خوب و با کیفیتی تولید کرده اند، که با مستند‌های خارجی مشابه­ قابل رقابت هستند؛ ­به همین علت­ این مستند سازان در این جشنواره گرد هم امدند و قرار است که یک بخش ویژه‌ای برای این دوستان داشته باشیم.
آقای زارع زاده در خصوص کیفیت آثار در این دوره هم گفت: امسال از آن سال‌هایی بود که کیفیت آثار مستند ارسال شده بسیار عالی بود، و نکته مهم این بود که در زمینه‌های مختلف و در موضوعات مختلف ما مستند داشتیم یعنی صرفا مستند‌ها در موضوعات تاریخی و یا حیات وحش نبودند، از گستردگی دامنه موضوعی مثل سیاسی، اجتماعی و. برخوردار بودند و از همه جور طیفی مستند داشتیم به گونه‌ای که کار داوری را هم سخت کرده بود. ­­
وی در خصوص استقبال مردم از این جشنواره گفت: بسیار مورد توجه قرار گرفت­، این جشنواره ­هفتمین دوره جشنواره است­ و مخاطبین ­­شبکه مستند کما بیش با این شیوه رای دهی و آرای مردمی آشنا بودند و با­ اطلاع رسانی که در شبکه مستند انجام شد، می‌دانستند­مستند‌هایی که در تایم‌های مختلف پخش می‌شود، یک کد‌هایی برایشان اختصاص پیدا کرده و مردم ۲۴ ساعت فرصت داشتند که به این مستند‌ها رای دهندو با استقبال بسیار خوبی مواجه شدیم و برای همین یک بخش ویژه و جایزه ویژه‌ای برای آرای مردمی اختصاص پیدا کرد.
وی درباره­ برنامه‌ای برای پخش مستند‌های برگزیده در شبکه مستند گفت:­­در راستای کار حرفه‌ای شبکه مستند، مستند‌هایی که راه پیدا کردند به این‌ها یک ­حق پخشی­ اختصاص می‌یابد، این مستند‌ها بعد از پخش، باز پخش اگر خواسته باشیم طی قراردادی این‌ها از شبکه مستند قطعا پخش می‌شود.
زارع زاده ادامه داد: در شبکه مستند در سه حوزه اختصاصی قصد داریم تمرکز داشته باشیم به لحاظ مستند سازی، یکی حوزه مستند‌های تاریخی و فرهنگی است که تمرکز ویژه ای­ خواهیم داشت به خصوص در بخش مستند‌هایی که مربوط به تاریخ معاصر هست، بخش بعدی مستند‌های محیط زیست است که هم شامل محیط زیست و هم حیات وحش می‌شود، دیگری مستند‌های علمی که خیلی مورد توجه مخاطبان است که تمرکز ویژه‌ای روی آن در شبکه مستند خواهیم داشت.
وی در پایان در خصوص پخش مراسم جشنواره گفت: مراسم روز جمعه ساعت ۱۸ در تالار بزرگ کاشان برگزار می‌شود و به صورت زنده از شبکه مستند و قطعاتی هم از دیگر شبکه‌های سیما پخش می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای بیش از ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری در نیشابور
از هنرمند توان‌خواه مهریزی برگزیده جشنواره تئاتر مریوان تجلیل شد
فعالیت سامانه بارشی جدید در مازندران از امروز بعدازظهر
امدادگران هلال‌احمر مرد ۵۴ ساله را در ارتفاعات چخماخلو نجات دادند
عرضه محصولات دانش بنیان در دو نمایشگاه فناورانه
آغاز ثبت سفارش تک‌جلدی کتاب‌های درسی
مسکن و سختی کار پرستاران در اولویت برنامه‌های دولت است
‍ ۳۶۰ دانش آموز در «طرح نوخوانها» عضو کتابخانه پستی نیشابور
اعزام حاجیان عمره با ۹ کاروان
روند بررسی طرح‌ها یا لوایحی که بیش از ۶ جلسه زمان می‌برند
سراب شهرک و بابارشانی سردترین نقطه کردستان
تامین زمین هزارو ۴۸۵ کلاس درس در اردبیل
معامله ۳۰۶ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
استکبار ستیزی نماد مقاومت ایرانیها مقابل دشمنان
رقابت بیش از ۷۷۰۰ نامزد انتخاباتی برای کرسی‌های مجلس عراق
تکمیل طرح‌های راه‌سازی شمال سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبارات
تشکیل نخستین شورای مشورتی کتاب کشور در کاشمر
برنامه‌های امروز رادیو فرهنگ برای شنوندگان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
دستگیری پنج اراذل و اوباش متواری و تحت تعقیب در زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
دیدار لاریجانی با خانواده‌ شهید حاج رمضان
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)