• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۹۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱
اردبیل » اجتماعی

احداث ۱۷ بوستان جدید در اردبیل

مطالبات و نیاز‌های شهری مردم اردبیل، در بازدید جامعه اسلامی اصناف و بازاریان از طرح‌های عمران شهری پیگیری شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل در حال حاضر بعد از اتمام تقاطع عیر همسطح شهید رئیسی، تکمیل فاز دوم پل نیایش، بهسازی و ساماندهی رودخانه بالیخلو چای و ارتقای فضای سبز از اولویت‌های توسعه شهر اردبیل است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

شهردار اردبیل در بازدید جامعه اسلامی اصناف و بازاریان از طرح‌های عمران شهری گفت: در مدت سه سال ۱۷ پارک در مناطق مختلف شهر اردبیل به بهره‌برداری رسیده که عمده آنها شامل چمن مصنوعی و مسیر پیاده‌روی است.

محمود صفری در جریان بازدید اعضای جامعه اسلامی اصناف و بازاریان از تقاطع غیرهمسطح شهید آیت‌الله رئیسی در اردبیل اظهار داشت: با احداث این پل که با تأمین هزینه ۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری و به همت قرارگاه خاتم‌الانبیا اجرایی شده، ما در کمتر از ۱۸ ماه موفق شدیم پلی به طول هشت کیلومتر با ۲۰ رمپ و لوپ را آماده بهره‌برداری کنیم.

وی تصریح کرد: پروژه به صورت آزمایشی بازگشایی شده تا شهروندان از این پل تردد کنند ولی در دهه فجر با حضور وزیر کشور پل شهید آیت‌الله رئیسی به صورت رسمی به بهره‌برداری می‌رسد.

شهردار اردبیل به تخریب پل قدیمی بسیج و احیای این پروژه به عنوان گره‌گشای ترافیک چندین شهرک و ورودی شهر اردبیل اشاره کرد و گفت: با احداث این پل امکان دسترسی شهروندان و مسافران به مجتمع شورابیل، فدک، شهرک کارشناسان، نیایش و سایر شهرک‌های همجوار فراهم آمده و گره ترافیکی در این مسیر بعد از گذشت سال‌ها باز می‌شود.

صفری با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه پرداخت شده است، افزود: آنهایی که مدعی هستند شهرداری در اجرای این پروژه هیچ کاره بوده و قرارگاه خاتم‌الانبیا عملیات آن را به انجام رسانده، راه را به خطا می‌روند چرا که شهرداری بدون بدهی ۷۰۰ میلیارد تومان منابع این پروژه را تاکنون پرداخت کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: برای تأمین برق این مسیر ۲۵ میلیارد تومان هزینه کردیم تا سیستم روشنایی مناسبی در این پل راه‌اندازی شود.

شهردار اردبیل اضافه کرد: در کنار این پل، در سه سال اخیر پل شهید سلیمانی در کمتر از چهار ماه و پل قدس را نیز در کوتاهترین زمان تکمیل و زیباسازی کرده و در کنار آن پل نیایش را نیز در کمتر از ۱.۵ سال به بهره‌برداری رساندیم.

صفری در مورد آخرین وضعیت باغ شریعت نیز بیان کرد: برای تملک این پروژه ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و در مراحل پایانی تملک قرار دارد و امیدواریم سال آینده در این مجموعه باغ مشاهیر استان اردبیل راه‌اندازی شود تا هموطنان بتوانند در این مجموعه به مفاخر فرهنگی، هنری و علمی خود بیشتر آشنا شوند.

وی در ادامه یادآور شد: این مجموعه به شکل باغ حفظ و صیانت می‌شود و به هیچ وجه پارک نیست و انتظار می‌رود هموطنان نیز با نگاه باغ از این مجموعه و زیبایی‌های آن لذت ببرند.

شهردار اردبیل تصریح کرد: در مدت سه سال ۱۷ پارک در مناطق مختلف شهر اردبیل به بهره‌برداری رسیده که عمده آنها شامل چمن مصنوعی و مسیر پیاده‌روی است.

صفری از افتتاح چهارمین ورزشگاه فوتبال در اردبیل در ماه‌های آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر سه ورزشگاه در اردبیل در رشته فوتبال به بهره‌برداری می‌رسد که چهارمین زمین فوتبال نیز در کنار مجموعه گل و گیاه شهرداری به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار اردبیل در مورد آخرین وضعیت ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی در داخل شهر اردبیل افزود: این کار وظیفه امور آب بوده و شهرداری به خاطر زیبایی شهر در ساماندهی این مجموعه ورود پیدا کرده تا از جنبه گردشگری بهره‌برداری مناسبی را شاهد باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۲۹ هکتار پارک حاشیه‌ای در کنار بالیقلوچایی احداث شده و دیواره‌های آن در حال زیباسازی و سنگ‌چینی است که بخش عظیمی از کار در مرحله اجرا است و امیدواریم سال آینده از عطایی تا زرناس این پروژه نیز آماده بهره‌برداری شود.

شهردار اردبیل اضافه کرد: شهرداری یک‌هزار میلیارد تومان برای ساماندهی رودخانه بالیقلوچایی اقدام به انعقاد قرارداد با پیمانکار کرده و قطعا پیوست زیست محیطی آن مراعات شده و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و برخی مسائل مطرح شده اخیر نیز در عدم الزام شهرداری و شورای شهر به پیوست زیست محیطی آن فاقد اعتبار است.

صفری به بازگشایی‌های متعدد در سطح شهر به ویژه مسیر میراشرف و روستا‌های اطراف اشاره کرد و ادامه داد: ساماندهی وانت بار‌های میوه فروش نیز از اقدامات مهمی بوده که شهرداری با همکاری دادستان و پلیس راهور انجام داده تا یک‌هزار و ۳۰۰ وانت بار در ۴۴ نقطه شهر اسکان یابند.

وی ضرورت حفظ ماهیت و اصالت اردبیل را در مسائل عمرانی و روند پیشرفت و توسعه یادآور شد و بیان کرد: ما به این شهر مدیون هستیم و باید در حد وسع و توان در تغییر سرنوشت آن به بهترین شکل نقش‌آفرینی کنیم.

شهردار اردبیل از آماده شدن طرح تفصیلی شهر اردبیل بعد از برگزاری ۲۰۰ جلسه و طراحی‌های مختلف خبر داد و یادآور شد: در اکثر طراحی پل‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح از کارشناسان بومی استفاده کردیم و در احداث پل آقاباقر نیز سعی بر این است تا تعریض و بازگشایی‌ها به نحوی باشد تا در آینده مسیر ترددی متعدد همراه با عبور مسافران ریلی را نیز به راحتی شاهد باشیم.

صفری تصریح کرد: از بابت مهندسی ارزش در احداث پل‌ها فعالیت‌های خوبی را شاهد بودیم تا با کمترین هزینه، بیشتری و بهترین خروجی را در اجرای این کار‌ها شاهد باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مسابقات دانش آموزی تیراندازی با تفنگ بادی در جرقویه علیا
۳۶ ساختمان اداری اردبیل به پنل خورشیدی مجهز شدند
ابتلای زنان به پوکی استخوان، بیشتر از مردان
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اخلال در توزیع نهاده‌های دامی خراسان جنوبی
تفاهم‌نامه همکاری آبفا و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی استان برای فراگیری نخستین واژه آب
بهسازی ۱۰۰ درصدی روستا‌های بخش گیان
تولید ۷۵ درصد شیلات استان در نهاوند
برنامه رقابت‌های بین المللی کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی ۲۰۲۶
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
تخریب یک باب کوخه در اراضی حاشیه تالاب میانگران ایذه
کوچ کاکایی ها به غرب مازندران
برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج زنجان
مشارکت ۵۵ درصدی در انتخابات مجلس عراق
فعالیت ۶۹ کتابخانه فعال در کهگیلویه و بویراحمد
آلودگی هوای ۲۱ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی
توزیع ۸۵۰۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان اسدآباد توزیع شد.
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
«لئوناردو داوینچی»، در خبرهای امروز رسانه
آلودگی هوای مشهد برای گروه‌های حساس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)