پخش زنده
امروز: -
دومین دوره جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر» در اصفهان با معرفی برترین ها به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ معاون صدای صداوسیمای مرکزاصفهان گفت: جشنواره ملی رادیویی «صدای شهر» با دریافت بیش از ۸۰۰ اثر تخصصی از سراسر کشور، توانست بستری مناسب برای شناسایی استعدادهای حوزه تولیدات رادیویی و پرداختن به مسائل مهم شهری از دریچه رسانه را فراهم کند.
سید صالح پرورش افزود: این جشنواره با تمرکز بر موضوعاتی همچون روابط اجتماعی، زیباسازی شهر، حملونقل عمومی و خدمات شهری نقش مؤثری در بهبود فرهنگ شهروندی و تعامل سازنده بین شهروندان و مدیریت شهری ایفا کرد.
وی گفت: دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سه بخش مردمی، حرفهای و دانشآموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حملونقل عمومی و ترافیک و اطلاعرسانی برگزار شد. قالبهای بخش حرفهای جشنواره نمایش طنز، نمایش بلند، مینی فیچر و psa، بخش مردمی و دانشآموزی پادکست و عکاسی بود.
رئیس اداره تولیدات رسانهای شهرداری اصفهان هم در این آیین تاکید کرد: در بخش حرفهای PSA رتبه نخست به محمدحسین حیدری برای اثر اعصاب خط خطی از استان کرمانشاه و رتبه دوم به مریم امینی برای اثر لطفاً نگاه نکنید از استان ایلام تعلق گرفت.
غضنفری ادامه داد: در بخش حرفهای نمایش بلند، رتبه نخست به شهرام میکائیلی با ارائه اثر سلفی با ترافیک از استان مهاباد و رتبه دوم به بهمن پارساآرا برای اثر طبقه دهم برج آفتاب از استان مرکزی اعطا شد.
وی گفت: در بخش حرفهای نمایش کوتاه دو اثر جریان از محمدمهدی محمدیان و بوی عطر شخصیت از بهداد مرادی حائز رتبه شد ودر بخش حرفهای مینی فیچر، رتبه نخست به سیاوش قربانیپور برای اثر پا از استان چهارمحال و بختیاری و به زهرا عزیزی برای اثر عروسک گمشده از استان کرمانشاه تعلق گرفت.
وی افزود: در بخش مردمی پادکست، رتبه نخست به عرشیا شفیعیون برای اثر یک روز معمولی از استان اصفهان، رتبه دوم به ابراهیم محمدی برای اثر پسماند صفر از استان آذربایجان شرقی و رتبه سوم به مهساسادات حجازی برای اثر کوچه از استان اصفهان رسید.
رئیس اداره تولیدات رسانهای شهرداری اصفهان تاکید کرد: آثار برگزیده جشنواره در بخش PSA شامل جایزه نگاه خلاقانه در پژوهش محمدچگینی برای اثر برای ایران از صداوسیمای مرکز کیش و جایزه نگاه خلاقانه به موضوع فریبا رضایی برای اثر بی نفس از صداوسیمای استان آذربایجان شرقی میشود.
غضنفری گفت: آثار برگزیده جشنواره در بخش نمایش بلند شامل جایزه نگاه خلاقانه در پژوهش رضا چهره نگار برای اثر بلدیه از صداوسیمای استان فارس، جایزه نگاه خلاقانه در بازیگری زهره حشمت نیا برای اثر این دنیا بدون تو خالی است از صداوسیمای استان ایلام میشود.
وی ادامه داد: آثار برگزیده جشنواره در بخش نمایش کوتاه شامل جایزه نگاه خلاق به موضوع مریم رشیددل برای اثر وارونه از صداوسیمای استان مرکزی و جایزه نگاه خلاق به موضوع سارا شاکری برای اثر این منم شمسی از صداوسیمای استان گیلان میشود.
رئیس اداره تولیدات رسانهای شهرداری اصفهان افزود: آثار برگزیده جشنواره در بخش مینی فیچر شامل جایزه گزارشگر خلاق احسان کیانی برای اثر علی اکبر از صداوسیمای استان فارس، جایزه ایده و طرح خلاق شهاب باقری برای اثر راز زمین و آسمان از صداوسیمای استان اصفهان و جایزه گویندگی خلاق محمدرضا کبیری برای اثر همین حالا از صداوسیمای استان اصفهان میشود.
غضنفری گفت: آثار برگزیده جشنواره در بخش پادکست دانشآموزی شامل امیرپارسا خاکزاد، کوثر وحیدی، سوگند قنبری نسب، حسین زارعی، عارف رزازی و نازنین شریفی و آثار برگزیده جشنواره در بخش عکس دانشآموزی شامل پارسا حسینی، نازنین زهرا نامداریان، محمد زارع و زهرا توسلی میشود.
استاندار اصفهان هم در این آیین با اشاره به ظرفیت های رسانه در عرصه های مختلف در حوزه فرهنگ شهروندی گفت: رادیو از اهمیت بالایی برخوردار است و مدیریت شهری لازم است صدای شهر بانشاط و سرشاز از امید باشدو باید معنویت و آثار هنری در صدای شهر انعکاس داده شود.
جمالی نژاد افزود: جشنواره ملی رادیویی صدای شهر فرصتی مناسب برای انعکاس ظرفیت های شهری در حوزه های مختلف است.
وی همراهی هنرمندان و فعالان حوزه صداوسیما را برای حل مشکلات اصفهان ضروری دانست و گفت: رادیو بهعنوان یک رسانه صمیمی، ساده و البته باسابقه، جایگاه مهمی در جامعه دارد و حلقه واسط موثری میان مردم و مسئولان بهشمار میرود.
جمالی نژاد افزود: در حوزه فرهنگ شهروندی، به طور یقین رادیو بر دیگر حوزههای رسانهای ارجحیت دارد و البته صدای رادیوی شهر ما باید صداهایی پرامید، بانشاط و پرشور باشد و آنچه در شهر جریان دارد را منعکس کند.
وی برگزاری جشنواره رادیویی صدای شهر را اقدام بسیار قابلتوجهی در زمینه ارتقای سطح کیفی آثار رادیویی دانست و ابراز امیداوری کرد: هنرمندان و فعالان حوزه صدا و سیمای اصفهان کمکرسان ما برای حل مشکلات استان باشند.
شهردار اصفهان هم در این جشنواره گفت: یکی از انتظاراتی که رهبر انقلاب در دیدارهای اخیر خود مطرح کردهاند، این است که کارهای فرهنگی و هنری باید مؤثر واقع شود؛ در واقع اگر هنرمندان نمیتوانند کاری مؤثر و تأثیرگذار انجام دهند، نباید منابع و اموال بیتالمال را بیدلیل هدر دهند.
علی قاسم زاده با اشاره به اهمیت تولید آثار هنری مؤثر افزود: منظور از «کار مؤثر» در عرصه هنر، اثری است که بتواند تأثیر عمیق و ماندگاری بر ذهن و احساسات مخاطب بگذارد.
وی با اشاره به اهمیت تولید آثار هنری ماندگار و مؤثر افزود: هنرمندان باید در تلاش باشند آثاری خلق کنند که نهتنها مردم را شاد و هیجانزده کند، بلکه شور و شوقی عمیق در درون آنها ایجاد کند.
شهردار اصفهان ابراز امیدواری کرد: هر یک از هنرمندان بتوانند آثار ماندگار و تأثیرگذاری تولید کنند که بر فرهنگ و رفتار مردم تأثیر بگذارد و جامعه را به سمت رشد و تعالی سوق دهد.
در آیین اختتامیه این رویداد فرهنگی از هنرمندان رسانه ملی و برگزیدگان جشنواره تجلیل شد.