پخش زنده
امروز: -
دبیر کل جنبش عهد الله عراق در حرم حضرت معصومه (س) قم گفت: خط قرمز سید حسن نصر الله حمایت از رهبر انقلاب اسلامی بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سید هاشم الحیدری در مراسم گرامیداشت شهدای جبهه مقاومت شهید سید حسن نصر الله و شهید هاشم صفی الدین که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، راه سید حسن نصرالله را راه ولایت فقیه عنوان کرد و گفت: وصیت نامه سید حسن پیروی از ولی فقیه و جهاد تبیین، حمایت از انقلاب اسلامی بود و او سرباز ولایت و خط امام و سرباز حمایت از غزه و جبهه مقاومت بود.
وی با اشاره به اینکه سید حسن نصر الله در جهاد تبیین پیشتاز بود، افزود: سید حسن هر در شب عاشورا با ولی فقیه بیعت میکردند و جهاد تبیین را بدون هراس، آشکارا، نه در ایران و تهران، بلکه در لبنان انجام میداد.
دبیر کل جنبش عهد الله عراق افزود: سید حسن نصر الله در کنار اینکه نصر الله شهید راه غزه، شهید مقاومت و شهید مبارزه با استکبار و رژیم صهیونیستی بود در زمینه جهاد تبیین الگویی برای طلاب و علما محسوب میشد.
سید هاشم الحیدری گفت: اگر همه مانند سید حسن شوند اوضاع متحول میشود او در لبنان در شرایطی که تهمتهای داخلی وخارجی علیه او بود در مقابل بدگویان و دشمنان میایستاد و میگفت افتخار میکنم که در جبهه ولی فقیه و انقلاب اسلامی هستم.
وی ادامه داد: هدف اول آمریکا و اسرائیل سید حسن نصرالله و غزه نبود، بلکه هدف اصلی استکبار ولی فقیه است و ما اعلام میکنیم جان ما فدای رهبر انقلاب است.
وی اضافه کرد: حمایت از ولی فقیه از اوجب واجبات است که همه باید از آن حمایت و تبعیت نمایند.