پخش زنده
امروز: -
بیشترین بارندگی استان در ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه «پادنا» در شهرستان سمیرم با ۲۵ میلیمتر ثبت و گزارش شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مرکز پیشبینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: پس از پادنا علیا، دهاقان با ۱۳ میلیمتر و عسگران و بویین میاندشت هرکدام با ۹ میلیمتر دارای بیشترین بارش ثبت شده در ۲۴ ساعت گذشته بودند.
محمدرضا رفیعی افزود: میزان بارش شب گذشته در کلانشهر اصفهان چهار میلیمتر گزارش شد.
وی گفت: فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز (شنبه) بطور متناوب در استان ادامه خواهد داشت که در این زمینه هشدار نارنجی هواشناسی صادر شده است.
بر اساس هشدار مرکز پیشبینی سازمان هواشناسی کشور، رنگ زرد برای آگاهی بخشی، رنگ نارنجی برای حفظ آمادگی و رنگ قرمز برای اقدام است.
رفیعی اضافه کرد: احتمال بارش برای روزهای یکشنبه (فردا) و دوشنبه در مناطق شمالی استان وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به ۱۴ و در خنکترین ساعت به ۹ درجه سلسیوس رسید.
رفیعی بیان کرد: خوروبیابانک با دمای ۲۳ و بویین میاندشت با منفی یک درجه سلسیوس به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان در شبانه روز گذشته بودند.