پخش زنده
امروز: -
استاندار مرکزی از آغاز نوشتن برش استانی برنامه هفتم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار استان مرکزی با بیان اینکه اجرای اقدامات غیربرنامهای در استان مرکزی ممنوع است، از آغاز نوشتن برش استانی برنامه هفتم استان مرکزی خبر داد.
مهدی زندیهوکیلی در اولین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی در سال ۱۴۰۴ گفت: طرحها و اقدامات باید منطبق با سیاستهای ملی و کارشناسی شده که نتایج قابل پیش بینی داشته باشد.
او انرژی خورشیدی، عدالت آموزشی، آب و مسکن از مهمترین اولویتهای استان دانست و افزود: همچنین دستگاههای اجرایی باید با اجرای درست برنامهها زمان را از دست ندهند.
زندیه وکیلی اجرای یک برنامه کارشناسی شده و کامل را بهتر از تدوین چند برنامه پراکنده با اهداف دست نیافتنی عنوان کرد و افزود: ساماندهی و شفافسازی روند صدور مجوزها یک تکلیف و امری ضروری است و صدور هرگونه مجوز خارج از چارچوب سامانه جامع، نهتنها تخلف محسوب میشود، بلکه ترک فعل است و دستگاههای نظارتی باید به صورت جدی این موضوع را پیگیری کنند.
نوربخش عسکری رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی هم با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه استان با تاکید بر رشد اقتصادی همراه با عدالت است، گفت: اقدامات اولیه از زمستان پارسال شروع شده و با تاکیدات استاندار زودتر از موعد آماده و پس از تصویب در مسیر اجرا قرار میگیرد.
او حمایت از کسب و کارهای دانشبنیان، حمایت از سرمایهگذاری در تولید و اقتصاد دریامحور را از اولویتهای برنامه هفتم دانست و افزود: در بخش زیست محیطی، کاهش آلودگی هوا، مدیریت پسماندهای شهری و روستایی مد نظر است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی گفت: اولویتهای بخش اجتماعی برش استانی برنامه هفتم توسعه در این استان، ارتقای نظام سلامت، نظام آموزشی، جوانی جمعیت و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
حجتالاسلام محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه تبعات اجتماعی در صدور مجوزهای کسب و کار با دقت وحساسیت دیده شود تا موجب بروز برخی مشکلات نشود، گفت: بسیاری از طرحهایی که مجوز اجرا دارند، جانمایی مناسب ندارند و مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است.
او با اشاره به اینکه مجوزهای کسب و کار نیازمند تسریع است، افزود: اقدامات خوبی نیز در راستای ناترازی انرژی صورت گرفته، اما نیاز است افزایش یابد.
محمد جلالی نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سرمایهگذاری برای تولید نامگذاری شده و باید همه ظرفیتها در این راستا به کار گرفته شود.
او افزود: سرمایهگذاری اقتصاد دریا محور نیز از تاکیدات رهبر معظم انقلاب است که باید از ظرفیتهای استان در این راستا نهایت بهرهگیری را کرد.
جلالی با بیان اینکه اگر ظرفیتهای استان مرکزی برای تولید جذب شود ارزشمند است، اما نباید منابع استان به جاهای دیگر برود، گفت: در ارتباط با امور دانشبنیان نهادسازی مناسب در مقابل ظرفیتهای استان صورت نگرفته و جای کار زیاد است.
محمد بیات نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی دیگر سخنران این نشست با بیان اینکه حمایت از تولیدکنندگان یک تکلیف و امری ضروری است، گفت: برخی دستگاهها در راستای مسیر تولید مانع تراشی میکنند که این اقدامات در این شرایط به هیچ عنوان پسندیده نیست و باید با آنها برخورد شود.
وی افزود: در راستای مقابله با ناترازی انرژی اقداماتی صورت گرفته، اما باید باید تدابیر خاصتری اندیشیده شود و از سویی سهم اعتبارات استان مرکزی از ملی هنوز مشخص نیست و باید این مهم در بخشهای مختلف اعلام شود.
بیات گفت: مدیران دستگاههای اجرایی اقداماتی را در برش استانی برنامه هفتم توسعه اجرا کنند که قابلیت تحقق داشته باشد و به آنچه قابل عملیاتی شدن است، قول و تعهد دهند.