پخش زنده
امروز: -
عصر دیروز (یکشنبه ۳۱ فروردینماه) حفرهای در شماره ۴ پایپ کالورت واقع در کیلومتر ۴ کانال اصلی مغان پس از دریاچه شهرک و در فاصله ۵ کیلومتری بالادست تصفیهخانه آب شرب پارسآباد ایجاد و موجب تخلیه ۸ مترمکعب بر ثانیه آب از کانال مذکور شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حمید فضایلی، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: بلافاصله پس از این اتفاق، جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به همراه اکیپهای فنی و ماشینآلات سنگین به محل حادثه اعزام شدند و برنامهریزی و اقدامات لازم در خصوص رفع نشتی محل تخریب شده در حال انجام است.
وی افزود: در حال حاضر تلاشهای تیم مدیریت بحران مدیریت منابع آب و شبکه آبیاری و زهکشی مغان برای رفع مشکل ادامه دارد و باتوجهبه اینکه نقطه موردنظر در بالادست محل برداشت آب شرب شهرهای شمالی استان واقع شده است، سعی میکنیم مشکل بدون قطعی آب شرب حل شود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اردبیل گفت: کشاورزان و شهروندان هیچگونه نگرانی بابت این موضوع نداشته باشند و مطمئناً در کمترین زمان ممکن مشکل پیشآمده رفع خواهد شد.
فضایلی در ادامه از مردم منطقه درخواست کرد تا رفع کامل نشتی کانال نسبت به صرفهجویی در مصرف آب شرب و نوبتبندی همکاری لازم را داشته باشند.