• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۰۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
صفحه نخست » عمومی

برای رونق،ایجاد اشتغال و گذر از دوره رکود همگام شویم

رییس جمهور گفت: همه برنامه ها و اقدامات دولت تدبیر و امید در راستای تبدیل سال ۹۳ به سال رونق اقتصادی است و همه باید در جهت رونق، ایجاد اشتغال و پشت سرگذاشتن دوره رکود همگام و هم صدا شوند.

{$sepehr_old_video_50147}

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، دکتر حسن روحانی که در نشست با وزیر ، معاونان و مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی سخن می گفت ، اظهار داشت: باید به گونه ای برنامه ریزی و اقدام کنیم تا مردم برای بدست گرفتن امور ، به صحنه بیایند چرا که دولت هیچگاه نمی تواند به تنهایی در جهت توسعه کشور اقدام کند اما می تواند هدایت گر بوده و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد.
رییس جمهور با اشاره به آمار ناخوشایند ایجاد اشتغال در کشور طی سال های گذشته، گفت: مبنای حرکت دولت در سال 93 اشتغال زایی بوده و ایجاد اشتغال یکی از اهداف اساسی ما خواهد بود.
دکتر روحانی با بیان اینکه دولت توقع بالایی از وزارت راه و شهرسازی به دلیل مسئولیت سنگینی که در اجرای امور زیربنایی دارد که مرتبط با رفاه و سلامت مردم است ، تصریح کرد: امروز برای مردم ایران سفر با وسایل نقلیه شخصی یکی از ضرورت های زندگی به شمار می رود و نمی توان از آن جلوگیری کرد و در این خصوص باید تسهیلات و امکانات مناسب را فراهم کنیم.
رییس جمهور  با بیان اینکه دولت در اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها از مردم خواست تا کسانی که نیاز به دریافت یارانه نقدی ندارند ثبت نام نکنند تصریح کرد: دولت از محل این صرفه جویی و انصراف مردم از دریافت یارانه نقدی توانست تا کمک وسیعی به بخش سلامت ارائه کند.
رییس جمهور تغییر مصالح ساختمانی و نظارت بر کیفیت مصالح مصرف شده در ساخت و سازها را از مواردی دانست که باید مد نظر وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن باشد.
دکتر روحانی با اشاره به استفاده از موقعیت ژئوپولتیک ایران در توسعه جاده ها و ایجاد مسیرهای هوایی تصریح کرد: باید در جهت ایجاد امکانات لازم به منظور رساندن ایران به جایگاهی شایسته در حمل و نقل و ترانزیت بین المللی تلاش کرده و با سخنان بی ریشه و شعارهای بی اساس کشور را از این امتیاز محروم نکنیم.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه باید شبکه ریلی کشور را در جهت توسعه مراودات تجاری و استفاده دیگر کشورها از جمله همسایگان از این مسیر برای جابجایی کالا  گسترش دهیم، خاطر نشان کرد: توسعه شبکه ریلی در کشور یکی از تصمیمات دولت تدبیر و امید است چرا که این کار مطمئناً به نفع همه مردم و توسعه تجارت خواهد بود.
رییس جمهور همچنین در زمینه حمل و نقل هوایی و توسعه فرودگاه های کشور نیز با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه ناوگان حمل و نقل هوایی و سلامت و امنیت پروازها در کشور گفت: امروز به واسطه مذاکرات ایران با 1+5 شرایط آسانتری برای خرید قطعات و ارتقاء سلامت ناوگان هوایی کشور ایجاد شده که باید از آن در جهت رفاه و امنیت مردم استفاده کنیم .
پیش از سخنان رییس جمهور دکتر عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی گزارشی از روند فعالیت ها، عملکرد و برنامه ریزی های این وزارتخانه در بخش های مختلف راه، شهرسازی، مسکن، حمل و نقل ریلی، جاده ای و هوایی و وضعیت بنادر بیان و پیشنهادهایی در راستای برون رفت از مشکلات موجود در مسیر اجرای برنامه های این وزارتخانه ارائه کرد.
رئیس جمهور :مردم به جاده امن نیاز دارند

همچنین آقای روحانی رئیس جمهور برای بررسی  وضع زیرساخت‌های کشور در بخش شهرسازی، راه، مسکن، ‌حمل و نقل و هواشناسی به وزارت راه و شهرسازی رفت و در دیداری از مرکز پایش و کنترل زیرمجموعه‌های این وزارتخانه با چگونگی عملکرد این بخش‌ها آشنا شد.
در این دیدار آمارهای قابل توجهی ازجمله در بخش توسعه حمل و نقل هوایی داده شد که نشان از جایگاه ویژه کشورمان در جغرافیای منطقه‌ای دارد.
آقای روحانی سپس در گفتگو با خبرنگاران  گفت:  پیگیری لحظه‌ای اوضاع و فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف این وزارتخانه کار بسیار ارزشمندی است چرا که باید اطلاعاتمان به ‌روز باشد و بتوانیم این اطلاعات را در اختیار مردم قرار دهیم.
آقای روحانی با بیان اینکه دولت بر این موضوع که امسال باید سال رونق اقتصادی در کشور باشد تأکید دارد، گفت: وزارت راه و شهرسازی یکی از وزارتخانه های تأثیرگذار در این زمینه است و می تواند با آماده کردن زیرساخت ها در بخش های مختلف، اشتغال و تحول ایجاد کند.
رئیس جمهور تصریح کرد: دولت برای اشتغال دانشجویان و جوانان تحصیلکرده برنامه دارد و این برنامه ها را پیگیری خواهد کرد.
آقای روحانی با تأکید بر ضرورت گسترش شبکه ریلی کشور، گفت: باید در جهت اتصال شبکه ریلی به کشورهای همسایه و دوخطه و برقی کردن خطوط ریلی داخلی تلاش کنیم و ان‌شاءالله این اقدامات در دولت یازدهم عملیاتی خواهد شد.
رئیس جمهور افزود: امروز از طریق شبکه ریلی کشور سالانه 32 میلیون تن بار جابه‌جا می شود که این میزان در آینده باید به حدود 200 میلیون تن برسد که در این راستا باید زمینه ها و شرایط لازم را فراهم کنیم.
آقای روحانی با اشاره به مصرف بالای سوخت در حمل و نقل جاده ای، استفاده از شبکه ریلی را ارزان، سالم و بهینه توصیف کرد.
آقای روحانی همچنین با اشاره به اینکه در بخش حمل و نقل هوایی، تعداد صندلی های موجود با جمعیت کشور متناسب نیست، افزود: باید در زمینه تقویت این بخش و نوسازی ناوگان هوایی تلاش کنیم که خوشبختانه در شرایط بعد از توافق ژنو اقدامات در این خصوص آغاز شده است.
آقای روحانی همچنین با اشاره به ضرورت مکان‌یابی برای ایجاد شهرهای جدید و برنامه‌ریزی و مطالعه درخصوص جابه‌جایی پایتخت از تهران بر لزوم نظارت بر توسعه شهرها و کیفیت ساخت و ساز مسکن در کشور تأکید کرد.
آقای روحانی پیشرفت‌ها و خدمات فراوان سازمان هواشناسی را یادآور شد و افزود: اقدامات و تلاش های هواشناسی می تواند موجب نجات جان انسان ها و حفظ منابع و محصولات شود و زمینه را برای مقابله با مشکلات طبیعی فراهم کند.
رئیس جمهور در پاسخ به سؤالی در خصوص برنامه ریزی دولت برای ایجاد شرایطی در جهت استفاده بیشتر بین المللی از فضای هوایی کشور گفت: مطمئناً مسیر هوایی ایران برای اتصال شرق به غرب و حتی شمال به جنوب مسیری ارزان‌تر است و در این خصوص می توانیم تسهیلاتی فراهم کنیم که از فضای هوایی ایران استفاده بیشتری شود.
آقای روحانی اظهار امیدواری کرد که با توافق نهایی با غرب مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد نیز برطرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)