• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۱۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲
اقتصادی » بازاروتجارت

آملی لاریجانی:"با زور به بهشت نبریم" یک تز لیبرالی است

رئیس قوه قضائیه گفت: اینکه برخی می‌گویند "با زور به بهشت نبریم" از تز لیبرالی نشات گرفته است.

{$sepehr_old_video_51678}

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله صادق آملی لاریجانی در دهمین همایش بین‌ المللی دکترین مهدویت بحث اخلاق و سبک زندگی زمینه ساز ظهور را موضوعی بسیار مهم عنوان کرد.
وی با اشاره به تعریف سبک زندگی در نگاه غربی‌ها و مدرنیته گفت: ما در این مسائل به دنبال مسائل معقول و پاسخ های لازم آن هستیم چرا که در جوامع مختلف و زمان‌های مختلف نحوه زندگی فرق می کند و ما سئوالمان این است که نحوه زندگی در اسلام چگونه است.
آملی لاریجانی با طرح این سئوال که آیا نحوه حیات و زندگی که الان داریم مطلوب و قرآنی است افزود: پاسخ این است که در حال حاضر در نحوه زندگی ما خلطی بین نحوه زندگی وارداتی و نحوه زندگی قرآنی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه ما باید دنبال طراحی نحوه زندگی مطلوب باشیم تصریح کرد: این نحوه زندگی پیوند می خورد به حیات انسان کامل و تابعین او.
رئیس قوه قضائیه وابستگی نسل جدید ما به موبایل، اینترنت و ماهواره را امری وارداتی دانست و گفت: استفاده از این ابزارها به ما هو ابزار یک چیزی است و اینکه انسان محصور در این ابزارها شود چیز دیگری است.
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ما باید ریشه‌های ابزارها و مظاهر زندگی غرب را بشناسیم، فرد گرایی را از مهمترین ابزارهای مدرنیته معرفی کرد و افزود: بر اساس تفکر لیبرالی هر انسان واحد مستقل است و مسیر زندگی اش را خودش تعیین می کند بنابراین این فرد است که تعیین کننده ارزشهاست.
وی تز بی طرفی حکومت‌ها در سرنوشت افراد را از دیگر ریشه‌های فردگرایی غرب دانست و گفت: اینکه الان برخی ها در داخل می گویند "با زور به بهشت نبریم" از تز لیبرالی نشات گرفته است که البته این بحث‌ها جدای پاسخ‌های قرآنی، پاسخ‌های محکم فلسفی و سیاسی نیز دارند.
آملی لاریجانی افزود: ایثار، توجه به همسایه و اینکه باید تا 40 همسایه از هم خبر داشته باشیم و امر به معروف و نهی از منکر که از بینات فرهنگ اسلام است در فرهنگ لیبرالی و مدرنیته معنا ندارد.
وی عقل ابزاری حسابگر را یکی دیگر از عوامل مدرنیته بر شمرد و گفت: بحث توسعه که زمانی در دوران اصلاحات در کشور ما هم رخ داد مطلقا تفکر لیبرالی بود.
آملی لاریجانی افزود: عقل بشری در خدمت تولید بیشتر یک نوع استفاده ابزاری از عقل است که در تفکر لیبرالی مشهود اما در نگاه قرآنی یک فرد متدین در عمق زندگی اش ایمان اختیار کرده و تمام زندگی اش تبلور این موضوع است.
وی اساس شکل گیری حیات طیبه در اسلام را ایمان فرد سوای مرد یا زن بودن عنوان کرد و گفت: نگاه قرآن با وضع کنونی غرب و اشاراتی که به زندگی ما سرازیر شده است فرق می‌کند؛‌ زندگی در غرب ناشی از نگاه فردگرایی و عقلانیت ابزاری است اما قرآن عقل را ابزاری نمی بیند.
وی افزود: در نگاه قرآنی کسانی صاحب عقل هستند که دائما در ذکر حق باشند و دلیلش هم این است که قرآن انسان را یک موجود مادی نمی داند بلکه حقیقت انسانی حقیقتی عظیم است.
رئیس قوه قضائیه سبک زندگی در جامعه کنونی ایران را کاملا اسلامی و قرآنی ندانست و گفت: ما فرزندانمان را اجازه می‌دهیم تا نیمه شب پای اینترنت و ماهواره بنشیند، آیا این حیات طیبه قرآنی به دنبال خواهد داشت؟
آملی لاریجانی افزود: ما باید این فکر و طرز زندگی را عوض کنیم و به خود قرآنی و اسلامی‌مان برگردیم و ببینیم از ما چه خواسته اند و البته این کاملا علمی و عقلی است نه صرفا دستوری.
وی گفت: حیات طیبه در صراط مستقیم الهی است و این صراط عبودیت است و امام که مظهر تام اسماء الهی است عبودیت محض است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه ما نگاهمان به امامت نباید فقط تشریعی باشد افزود: بر اساس روایات، زمین بدون امام از هم می پاشد و عوالمی باقی نمی ماند دلیلش هم این است که امام روح این عالم است.
وی تصریح کرد: سبک زندگی اسلامی حیات طیبه قرآنی است و راهش امام است و مظهر تامش حضرت مهدی (عج) است.
آملی لاریجانی گفت: صراط مستقیم الهی خدشه بردار نیست و چپ و راست هم ندارد و شاخص حرکت نیز در مسیر امامان معصوم است.
وی افزود: امام که ظهور کرد ظهور توحید می شود.
در پایان این همایش از 30 تن از مهدی یاوران تجلیل و از فرهنگنامه مهدویت و چند کتاب دیگر در زمینه امام مهدی(ع) نیز رونمایی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)