• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۲۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد

اسماعیل فکری که به نفع رژیم صهیونیستی جاسوسی می‌کرد، پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد.

جاسوس موساد به دار مجازات آویخته شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فردی که با همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم محاربه و افساد فی الارض بازداشت و محاکمه شده بود پس از طی فرآیند کامل آیین دادرسی کیفری و تایید و ابرام حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز به سزای اعمالش رسید و به دار مجازات آویخته شد.

اسماعیل فکری فرزند خدانظر، در آذر ۱۴۰۲ در حالیکه همچنان با سرویس جاسوسی- تروریستی رژیم صهیونیستی ارتباط داشت، در یک عملیات پیچیده فنی و اطلاعاتی در کشور دستگیر می‌شود.

براساس مستندات پرونده، اسماعیل فکری در طول همکاری با موساد تلاش داشته است اطلاعات طبقه‌بندی شده و حساس کشور را به دشمنان جمهوری اسلامی ایران ارائه و در قبال آن پاداش دریافت کند.

اسماعیل فکری در طول همکاری با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، با ۲ افسر موساد ارتباط برقرار کرده است.

فکری در ابتدا پس از جذب و تایید از سوی افسر اول اطلاعاتی موساد، همکاری خود با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی را آغاز می‌کند.

در بازیابی اطلاعات از دستگاه‌های الکترونیکی اسماعیل فکری مشخص شد بین متهم و افسر سرویس تبادل پیام صورت گرفته و افسر به وی دستور می‌دهد تا اطلاعاتی که از او خواسته می‌شود جمع‌آوری و به سرویس منتقل کند.

براساس مستندات موجود در پرونده، معدوم اسماعیل فکری در طول ارتباط با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تلاش داشته است اطلاعات دارای طبقه‌بندی از جمله مکان‌ها و مقر‌های حساس، اطلاعات افراد خاص، ماموریت‌های سازمانی و .. را از طریق ارتباط امن به افسر موساد برساند.

محکوم‌علیه پس از ارتباط با افسر اول خود، در اوایل سال ۱۴۰۱ به افسر دوم سرویس بنام «امیر» منتقل می‌شود.

«امیر» ضمن ارائه راهکار جدید از خود، از متهم می‌‎خواهد با ایجاد یک بستر جدید ارتباطات اصلی و گزارشات را در این بستر برای وی ارسال کند.

افسر سرویس در راستای پرداخت پشتیبانی در تیرماه ۱۴۰۱، به محکوم‌علیه دستور می‌دهد تا کیف پول ارز دیجیتال را نصب کند. اسماعیل فکری نیز برابر دستور سرویس، کیف پول مذکور را روی گوشی خود نصب و راه‌اندازی می‌کند.

در همان زمان که اسماعیل فکری با افسران اطلاعاتی موساد ارتباط برقرار می‌کند، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی ایران، از طریق اقدامات پیچیده فنی ارتباطات نامبرده با رژیم صهیونیستی را کشف و نامبرده و شبکه ارتباطی وی را در تور اطلاعاتی خود تحت نظر قرار می‌دهند.

پس از انجام اقدامات دقیق اطلاعاتی و امنیتی لازم از سوی نهاد امنیتی و شناسایی شبکه خائنانه جاسوسان رژیم صهیونیستی، در آذر ۱۴۰۲، اسماعیل فکری دستگیر می‌شود.

با دستگیری اسماعیل فکری و صدور کیفرخواست، جلسات دادرسی با حضور متهم و وکیل وی برگزار شد که دادگاه پس از استماع اظهارات متهم و وکیل، با توجه به مستندات موثق همکاری گسترده متهم با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی حاصل از بازرسی و بررسی‌های فنی و فارنزیک و بازیابی اطلاعات به عمل آمده، تحقیقات صورت گرفته از متهم و اقراریر وی، ارتباط گیری آگاهانه متهم با سرویس اطلاعاتی رژیم اشغالگر صهیونیستی و دریافت مبلغ مشخص به عنوان دستمزد و پاداش همکاری مجرمانه خود با موساد و سایر قراین و امارات موجود در پرونده، نامبرده را مجرم تشخیص داده و مستند به ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت به اعدام محکوم کرد.

پس از صدور حکم اولیه، پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال شد که با توجه به مستندات موجود، حکم دادگاه تایید و ابرام شد.

در نهایت با توجه به احکام صادره در دادگاه و طی تشریفات قانونی، محکوم‌علیه به دار مجازات آویخته و حکم اعدام وی اجرا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خودکشی مشکوک در پی رسوایی در اداره پست انگلیس
انهدام بزرگ‌ترین شبکه زیرزمینی قاچاق سوخت در جاسک هرمزگان
رقابت ۱۳۳ دانش‌آموز قزوینی در مرحله استانی جشنواره نوجوان خوارزمی
اهدای بیش از سه هزار واحد خون و فرآورده‌های خونی در دهه اول محرم
صدور ۱۰۳ مجوز تغییر کاربری اراضی در آذربایجان غربی
تأکید امام جمعه مهاباد بر انعکاس موفقیت‌های ایران در جنگ ۱۲ روزه
خرید بیش از ۳۴ هزار تن گندم تا نیمه نخست تیرماه
بررسی مشکلات آب شرب و کشاورزی شهرستان آبادان
دو شهید و پنج زخمی در حمله به خودرویی در شمال لبنان
استقرار شبانه‌روزی تیم‌های امنیت اطلاعات آبفای یزد
تجمع بزرگ زینبیون یاسوج در حمایت از ولایت
افزایش ۲۰درصدی مصرف آب در خراسان شمالی
آغاز عملیات تکمیل پروژه آزادراه ارومیه _ تبریز 
اسامی نامزد‌های تایید صلاحیت شده ریاست فدراسیون کاراته
برافراشتن پرچم فلسطین مقابل کاخ سفید
اجتماع زینبیون در گچساران
تجلیل از حاج حسین سلوک پیر غلام حسینی در خرم آباد
«جنگ اسرائیل، دیپلماسی را نابود کرد؛ آمریکا می‌تواند آن را احیا کند»
از والرین تا نتانیاهو؛ «برابر ایرانیان زانو بزنید»
یادواره شهدای اقتدار در گچساران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
تمام تحرکات آمریکا و رژیم صهیونیستی را رصد می‌کنیم
ملت در برابر رژیم سلطه تسلیم نمی شود
فردا؛ آخرین مهلت ثبت‌نام دوره بدون آزمون دانشگاه شهیدبهشتی
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم
آغاز ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیردولتی؛ از فردا
طنین صدای میهن دوستی، ویژگی خاص محرم امسال
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره
آسمان کشور دوباره آبی شد
بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
پاسخ رئیسFATFبه درخواست تعلیق عضویت آمریکا و اسرائیل
آغاز کار بانوان ایران با تساوی و باخت
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵؛ آنالیز لهستان آغاز شد
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود  (۱ نظر)