• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۲۷۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
خوزستان » اجتماعی
خوزستان؛

استمرار ارائه خدمات درمانی تعهد جامعه سلامت است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در شرایط جنگی، مهم‌ترین رسالت، وظیفه انسانی، اخلاقی و حرفه‌ای ما در نظام سلامت، حضور هوشیارانه، مسئولانه و موثر در کنار مردم است.

استمرار ارائه خدمات درمانی تعهد جامعه سلامت است

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دکتر حاتم بوستانی ضمن محکومیت حملات بی‌رحمانه دشمن به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در کشور گفت: استمرار ارائه خدمات درمانی، تعهد جامعه سلامت در این روز‌های حساس است و در میانه بحران، آنچه ما را متمایز می‌کند نه شرایط، بلکه واکنش ماست؛ بنابراین با تدبیر و مدیریت صحیح، با مسئولیتی که اکنون بر دوش داریم، امروز را به نقطه قوتی در مسیر خدمت بدل می‌کنیم.

وی در ادامه با اشاره به شهادت چند تن از پزشکان در حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به منازل مسکونی، افزود: پزشکان و پرستاران ایرانی در نقاط مختلف تاریخ کشورمان از جمله هشت سال دفاع مقدس، توانمندی، ایثار و ایستادگی خود را به جهانیان ثابت کرده‌اند. اکنون نیز پزشک، پرستار، پیراپزشک و نیرو‌های امداد و اورژانس، با آمادگی کامل و حضور مستمر در مراکز درمانی، به ارائه خدمت مشغول‌اند.

دکتر بوستانی ادامه داد: با توجه به اهمیت تداوم خدمت‌رسانی به هم‌وطنان در این شرایط و ضرورت ارتقای آمادگی سیستم سلامت در این برهه تاریخی، مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان خوزستان و مراکز تابعه دانشگاه نیز، بدون وقفه و به‌طور پیوسته در حال ارائه خدمات به شهروندان می‌باشند و در هیچ مرکزی ارائه خدمات و پذیرش بیماران متوقف نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: نظارت‌های میدانی حاکی از حضور مداوم و پرتلاش نیرو‌های درمانی در تمامی مراکز به‌ویژه اورژانس‌ها می‌باشد، مراکز درمانی نیز در حال پذیرش بیماران هستند و اعمال جراحی ضروری در حال انجام است.

دکتر بوستانی می‌گوید: براساس هماهنگی‌های انجام شده، همه واحد‌ها در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و نیرو‌های درمانی در تمامی مراکز به ویژه اورژانس‌ها، کادر پزشکی و نیز پشتیبانی با آمادگی صد درصدی مشغول خدمت‌رسانی به مراجعه‌کنندگان می‌باشند.

وی تاکید کرد: در همین راستا، تمهیدات لازم برای پاسخگویی به شرایط احتمالی اتخاذ گردیده است؛ ذخایر دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی موردنیاز نیز به‌طور کامل تامین شده و بازنگری در زیرساخت‌های فنی و تجهیزاتی مراکز درمانی صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: با توجه به سطح آمادگی در حوزه سلامت کشور، جای هیچ‌گونه نگرانی برای هم‌وطنان وجود ندارد و خدمات سلامت با نظم، آرامش و برنامه‌ریزی دقیق در حال انجام است. همچنین هماهنگی کامل بین بخش‌های مختلف دانشگاه علوم پزشکی برای مدیریت بهینه منابع و افزایش تاب‌آوری سیستم درمانی برقرار گردید.

دکتر بوستانی عنوان کرد: در روز‌های تاریخی کشور، جامعه سلامت با تمام توان در کنار مردم ایستاده است، از هم‌وطنان عزیز نیز انتظار داریم در روز‌هایی که سرزمین عزیزمان ایران، بار دیگر آماج تهدیدات بیرونی و درونی قرار گرفته است، در جهت حفظ سلامت روان خود و اطرافیان و همچنین خنثی نمودن این تهدیدات، به توصیه‌های بهداشتی و ایمنی توجه داشته باشند و اخبار را از منابع معتبر و رسمی پیگیری نمایند.

وی در پایان گفت: وحدت ملی، هوشیاری و آگاهی ملت ایران، مانعی استوار در برابر تجاوزات بی‌رحمانه دشمن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه لاهیجان
پایان مرمت سرای گمرک بازار وکیل در شیراز
بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی براثر سیل در هند
آیین شام غریبان شهدای کربلا
طرح سازمان توسعه تجارت برای حداقل کردن فرآیندهای تجارت
دردهای ناشی از استرس را بشناسید
آغاز بهره‌برداری از مخزن ذخیره آب در بوستان شقایق با ظرفیت هزار متر مکعب
برداشت بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو در آذربایجان غربی
تونل امیرکبیر امشب مسدود می شود
محکومیت ۲۰۳ میلیون ریالی نگهداری دستگاه تولید رمز ارز قاچاق در همدان 
رئیس جمهور وارد گیلان شد
پایداری هوای خنک در استان همدان 
پرداخت حق‌الزحمه سوادآموزی بر اساس نتیجه
تأکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب 
ارزیابی ارقام محصولات زراعی دیم در پایگاه نوآوری در چالدران
مدیریت بیشتر مصرف برق در روز‌های پیش‌رو ضروری است
خیمه‌سوزان عصر عاشورا، قدیمی‌ترین آیین نمایشی محرم در شهر‌های فارس
حضور رهبر انقلاب در مراسم عاشورا اقتدار آفرین بود
بازگشت زائران از کربلای معلی
فعالیت ۵۵ مرکز خرید تضمینی گندم در استان همدان 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
واکنش رئیس‌جمهور به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
در صورت هرگونه جنگ جدید پاسخ ایران ویرانگر خواهد بود
مراسم شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد
بازتاب بین المللی حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
فرمانده خیمه گاه ما امام خامنه‌ای است
ضرورت همبستگی جهانی در برابر جنگ و فقر و تحریم
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است
جام جهانی سنگ‌نوردی؛ صعود علیپور به مرحله نهایی
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه امری صوری نیست
تدوین اهداف کلان حفاظت از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰
رگبار پراکنده و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
دستفروشی اتباع بیگانه در مترو ممنوع  (۱ نظر)