• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۵۲۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
علمی و فرهنگی » حماسه و ایثار

سردار کارگر: مردم ایران زیر بار ذلت نمی‌روند

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تاکید بر اینکه، مردم ایران زیر بار ذلت نمی‌روند، گفت: پیروزی قطعی مبارزه امروز براساس قرآن، جبهه حق و جمهوری اسلامی ایران است؛ وعده خداوند حق است و پیروز میدان ما هستیم.

سردار کارگر: مردم ایران زیر باز ذلت نمی‌روند
 
به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، جلسه شور ستادی مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، صبح امروز (یک‌شنبه) به ریاست سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت درحالی با حضور مسئولان سازمان‌ها و مدیران کل استانی این بنیاد (به‌صورت برخط) برگزار شد که این جلسه به مدت سه‌ساعت به طول انجامید.
سردار کارگر در ابتدای این جلسه، شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه کشورمان را تبریک و تسلیت گفت و اظهار داشت: امروز با جنایتی که آمریکایی‌ها علیه کشورمان انجام دادند، معادلات تغییر خواهد کرد و حتماً آنها سزای عملشان را خواهند دید.
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با تاکید براینکه هم‌اکنون کشور در وضعیت جنگی قرار دارد و باید برنامه مجموعه‌ها و دستگاه‌ها با ابتکار همراه باشد، تصریح کرد: وضعیت برنامه‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت با وجود استمرار و ادامه یافتن برنامه‌های گذشته، متناسب با وضعیت کشور تغییر پیدا می‌کند، چون شرایط جنگی می‌طلبد که کار‌های دیگری انجام دهیم. 
 
سردار کارگر همراهی ملت بزرگ ایران با نیرو‌های مسلح را افتخارآمیز دانست و گفت: علیرغم برنامه‌ریزی دشمن برای حمله به خاک مقدس کشورمان و به شهادت رساندن فرماندهان و همراه کردن مردم برای آشوب‌های داخلی، مردم و نیرو‌های مسلح با اتحاد کامل ایستادند.
 
وی افزود: ما نیز به عنوان بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت تکلیف تببین، تبلیغ و ترویج داریم، لذا باید تببین به بهترین صورت شکل بگیرد چون کشورمان بیش از هر زمانی نیازمند «امید» است، به همین دلیل باید مردم را امیدوار و آگاه نگه داریم.
 
سردار کارگر از آمادگی کامل نیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت برای انجام وظایف محوله خبر داد و تاکید کرد: امیرسرلشکر موسوی فرمانده ستادکل نیرو‌های مسلح ضمن ابلاغ سلام و خداقوت به نیرو‌های ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، فرمود «تمام نیرو‌ها آمادگی کامل را داشته باشند تا به وظایفشان به بهترین شکل ممکن عمل کنند»؛ لذا ما آماده انجام دادن هرگونه وظیفه‌ای هستیم. 
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خاطرنشان کرد: دشمن به دنبال فروپاشی ملت بزرگ ایران بود که در پاسخ، مردم روز جمعه به خیابان‌ها آمدند و پاسخ دندان‌شکنی به دشمن دادند، درحالی که احتمال تعرض دشمن صهیونی به مردم وجود داشت؛ در این روند بعضاً مسئولان کشور از مردم عقب افتادند، مردم در نمازجمعه سراسر کشور خروشیدند و این نشان می‌دهد که دست الهی پشتیبان این ملت است. 
 
وی با تاکید براینکه برای رسیدن به پیروزی باید سختی بکشیم، گفت: موفقیت و پیروزی، سختی دارد، اما در انتهای آن شادی است و کسانی به پیروزی دست پیدا می‌کنند که مجاهد و صابر هستند، لذا ما باید روحیه‌ی جهادی و صبر را در خودمان حفظ کنیم و بپرورانیم.
 
سردار کارگر ادامه داد: در این دفاع مقدس و جنگِ تحمیلی که بر ما تحمیل شده است، ما باید آمادگی کامل داشته باشیم. وعده خدا حق است و حتماً باید به دنبال تحقق وعده‌های الهی باشیم. اگر می‌خواهیم وعده‌های خدا تحقق پیدا کند، خودمان باید عامل باشیم؛ آدمِ بی‌تقوا نمی‌تواند در جنگ استقامت کند، لذا ضروری است که به دنبال تقوای الهی برویم.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در این جنگ پیروز شویم نیاز به ایمان و عمل صالح داریم؛ عمل صالح ما امروز همان جهاد فی‌سبیل‌الله است؛ حتماً در این راه باید ایمان‌مان را قوی کنیم، کسی که در این راه ایمانش ضعیف است در برابر دشمن ترس خواهد داشت. 
 
سردار کارگر، حفظ روحیه و امید را ضروری خواند و عنوان کرد: باید گوشمان به فرمان فرمانده کل قوا باشد؛ به یاری پروردگار، کشورمان به یک وحدت یکپارچه رسیده است؛ حتی کسانی که خارج‌نشین هستند و به نوعی منتقد و اپوزیسیون بودند، امروز در میدان دفاع از کشور هستند. وظیفه امروز ما حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران است و کسانی مانند شهدای هشت سال دفاع مقدس می‌توانند این کشور را حفظ کنند. 
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، عبادت و توسل به خداوند تبارک و تعالی را راه‌گشا و کمک‌کننده در مسیر مبارزه دانست و گفت: نیرو‌های مسلح و مردم برای پیروزی در برابر دشمن ابتدا باید خودسازی داشته باشند؛ امام (ره) فرمودند، «تا خودتان را نسازید نمی‌توانید جامعه را بسازید» لذا پرداختن به تقوا مهم است چراکه صادقین واقعی و کسانی که صدق دارند، می‌توانند موفق شوند؛ خداوند تبارک و تعالی در این مسیر به اخلاص برکت می‌دهد. 
 
وی به آخرین دیدار خود با سپهبد شهید «محمد باقری» اشاره کرد و گفت: در آخرین جلسه و دیدار با شهید باقری قرار بود که نیم‌ساعت در خدمت ایشان جلسه داشته باشیم که جلسه یک ساعت و ۲۰ دقیقه طول کشید و من هرگاه به این ملاقات فکر می‌کنم، یک ملاقات عجیب بود و صحبت‌های مهمی در آن مطرح شد؛ شهید باقری دغه‌دغه کار و ماموریت داشت و بر سلامت روحی کارکنان تاکید داشت. چه سعادتی بالاتر از اینکه ایشان با خانواده‌شان به شهادت رسید و چه روسیاهی برای دشمنان که فرماندهان شهید ما را در خانه به همراه خانواده‌شان به شهادت می‌رسانند که نهایت خباثت است. 
 
سردار کارگر، ازخودگذشتگی و ایثار را مهمترین مولفه برای رسیدن به پیروزی دانست و ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران با خون شهدا پی‌ریزی و آبیاری شده است و ما امروز وظیفه داریم از خون شهدا حراست کنیم و به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی «پیروزی قطعی متعلق به حق است» و اصلا نباید در آن شک و تردید کرد بلکه باید به دنبال انجام وظیفه هایمان باشیم و ما امروز آماده هرگونه ماموریتی هستیم. 
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، قدرت الهی را بی‌انتها خواند و تاکید کرد: ممکن است صدمات و شهادت‌هایی در جمهوری اسلامی رقم بخورد و به ما ضربه وارد شود، اما خداوند بزرگ با ما است. امروز دشمن جمهوری اسلامی در این جنگ فقط اسرائیل نیست بلکه با خباثتی که امروز آمریکا مرتکب شد، دست پنهان دیگری ظاهر شد.
 
وی خدمتگزاری مسئولان، به‌ویژه در این شرایط را نسبت به مردم را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: مسئولان امروز باید جلوی چشم مردم باشند و خدمت‌گزار باشند؛ یکی از کار‌های بزرگ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت این است که در حوزه‌های «تببین، ترویج و تبلیغ» فعالیت جدی انجام دهد چراکه دشمن یک جنگ ترکیبی را با تقدم عملیات نظامی بر ما تحمیل کرده است.
سردار کارگر، امید به مردم را رمز پیروزی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و با بیان اینکه، رسانه‌ها تلاش می‌کنند ضربات دشمن را برجسته و ضربات نیرو‌های مسلح ما را بی‌اثر انعکاس کنند، خاطرنشان کرد: پیروزی قطعی مبارزه امروز براساس آیات قرآن جبهه حق و جمهوری اسلامی ایران است؛ وعده خداوند متعال حق است و لذا پیروز این میدان ما هستیم.
 
وی تاکید کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، پشتوانه مردمی و وجود گرانقدر رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیرو‌های مسلح ما دست برتر را دارند. 
 
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت «وحدت نیرو‌های مسلح» را ضروری و رمز موفقیت خواند و تاکید کرد: در شرایط کنونی، وحدت نیرو‌های مسلح و امید در مردم بسیار مهم است؛ حضور فرماندهان ما در «نمازجمعه خشم و نصر» مایه‌ی دلگرمی مردم بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرستان سرخس بالاترین سهم را در تخصیص اعتبارات امسال دارد
تاکید استاندار همدان بر نقش رسانه‌ها در اقناع افکار عمومی
هیچ تهدید تروریستی علیه عراق وجود ندارد
مسدود شدن محور بن–قوچان
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها
نسخه سه بعدی مجموعه پویانمایی «ببعی»، به زودی از شبکه پویا
حمله موشکی مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی
اشتغالزایی برای بهبودیافتگان الزامی است
برگزاری بیست ودومین دوره مسابقات ملی مهارت در کردستان
پایداری کامل شبکه آبرسانی مازندران در شرایط بحرانی اخیر
مشترکان پرمصرف پیامک اخطار قطع برق دریافت می‌کنند
شمار شهدای غزه به۵۷ هزار و ۶۸۰ نفر رسید
روز ادبیات کودک و نوجوان، فرصتی برای آشنایی کودکان با کتاب
طرح های عمرانی قم در مسیر پیشرفت
برگزاری نشست مبارزه با قاچاق کالا و ارز
آزمایش سامانه‌های پدافندی در پلدشت
مساجد محل خدمت‌رسانی به اهالی محله می‌شوند
شعر و ادبیات کودک تأثیر مهمی درمسیر زندگی کودکان دارد
اجتماع بزرگ زنان عاشورایی رهروان زینبی برگزار می‌شود
اقتصاد آب باید بازنگری شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از پایگاه‌های اصفهان و دزفول
گذرنامه؛ مبنای حضور اتباع خارجی در کشور
هدف از حمله به ایران، فروپاشی ایران مقتدر بود
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است
آمادگی قرارگاه خاتم‌الانبیاء برای اجرای طرح‌های عمرانی
صدور گذرنامه زائران اربعین در کمترین زمان ممکن
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد
اهدای انگشتر سردار شهید حاجی‌زاده به سردار موسوی
آمریکا مسئول اصلی تجاوز به ایران است
اتابک: بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد
هراس آمریکا از طرح ایجاد سازوکار مالی چندجانبه بریکس
آخرین شب مراسم عزاداری ابا عبدالله در حسینیه امام خمینی (ره)
ضرورت ارائه مشوق به داروخانه‌های فعال در جنگ تحمیلی اخیر
ایران مقابل زورگویی آمریکا و رژیم صهیونی ایستاد
قانون موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا ابلاغ شد
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
دشمن اگر حماقت کند، پشیمان می شود  (۱ نظر)