• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
خراسان جنوبی » اجتماعی

ورود بیش از ۴۰ هزار نفر به خراسان جنوبی در ۱۴ روز گذشته

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی از ورود بیش از ۴۰ هزار نفر به استان در ۱۴ روز گذشته خبر داد.

ورود بیش از ۴۰ هزار نفر به خراسان جنوبی در ۱۴ روز گذشته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، با تاکید بر اهمیت اقدامات امنیتی و وضعیت گردشگران پس از حوادث اخیر، اعلام کرد: بر اساس آمار استخراج‌شده از اپراتور‌های تلفن همراه، در دو هفته گذشته حدود ۶۶ هزار سیم‌کارت فعال در استان شناسایی شده که نشان می‌دهد بیش از ۴۰ هزار نفر در  این مدت وارد خراسان جنوبی شده‌اند.

برآبادی افزود: بخش عمده این افراد در منازل بستگان خود اقامت داشتند و تنها درصد کمی از آنان از مراکز اقامتی رسمی استفاده کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی با اشاره به تشکیل کمیسیون امنیت گردشگری به ریاست معاون سیاسی استانداری پس از رخداد‌های اخیر، گفت: این کمیسیون فعالیت خود را برای بررسی مسائل مرتبط با گردشگران داخلی و خارجی آغاز کرده است.

برآبادی درخصوص حضور گردشگران خارجی در استان افزود: با همکاری دستگاه‌های مسئول، شرایط لازم برای خروج امن این گردشگران فراهم شده و افرادی که تمایل به ماندن داشتند با بررسی‌های دقیق امنیتی قرار گرفتند تا هرگونه تهدید احتمالی شناسایی و رفع شود.

برابادی همچنین به پایش مستمر اقامتگاه‌های غیررسمی تاکید کرد و گفت: این اقامتگاه‌ها برای پیشگیری از مشکلات احتمالی تحت نظارت و رصد نیرو‌های امنیتی قرار دارند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی درباره حفاظت از مناطق طبیعی کویری استان گفت: کمیسیون امنیت کویر تشکیل شده و نقاط آسیب‌پذیر شناسایی و مدیریت شده‌اند تا از تهدید زیرساخت‌های طبیعی و محیط زیست جلوگیری شود.

برآبادی با اشاره به ظرفیت‌های اسکان استان افزود: ۱۵ مهمانپذیر با ظرفیت ۵۸۰ نفر، ۶ خانه مسافر، ظرفیت چهار هزار نفر در بقاع متبرکه، ۹۱۲ نفر در کمپ‌ها و اردوگاه‌ها، ۷۸۰ نفر ظرفیت اقامت پذیر، ۵۰ هزار نفر در پارک‌ها و اماکن شهرداری‌ها و ۹۶ اقامتگاه بوم‌گردی با ظرفیت هزار و ۶۰۰ نفر در استان وجود دارد.

وی از مشکلات اقتصادی تاسیسات گردشگری شامل عدم توانایی بازپرداخت تسهیلات و مالیات خبر داد و افزود: برای رفع این مشکلات، تمهیداتی از جمله تخفیف اسکان رایگان تا ۵۰ درصد، امهال تسهیلات، همکاری در پرداخت مالیات و هدایت مهمانان به تاسیسات گردشگری اتخاذ شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی در پایان با اشاره به کمبود اعتبارات حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: گردشگری یکی از سه پیشران اصلی اقتصادی و فرهنگی استان است، اما سهم اعتبارات اختصاص یافته به این حوزه در شهرستان‌ها تنها بین ۱ تا ۴ درصد است.

وی خواستار پیگیری نمایندگان مجلس برای اختصاص اعتبارات ملی بیشتر به این بخش شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تلاش داریم برای ارتقای امنیت و سلامت مردم گام برداریم
درگذشت فعال فرهنگی ،پژوهشگر و ایرانگرد مازندرانی
«پرچمدار» روایتی از محرمانه‌های قدرت پهپادی ایران
برگزاری آیین سنگ زنی در روستای علای سمنان
گسترش آتش سوزی‌های جنگلی در نقاط مختلف ترکیه
اتحاد و انسجام رمز موفقیت ملت ایران در برابر دشمنان
نظارت ۷۵ گروه دامپزشکی بر ذبح دام شرعی در تاسوعا و عاشورا
وضعیت وخیم بیماران و کمبود دارو در غزه
جنایت‌های بی شمار آمریکای مدعی حقوق بشر
دستگیری کلاهبردار هفت میلیارد ریالی در تبریز
خسارت‌های جبران‌ناپذیر در کمین طبیعت سبز
تغییر مکان ۲۰۰۰ هکتار مزارع بنه زعفران در زاوه
عزاداری دلدادگان سرور و سالار شهیدان در مهاباد
صفر شدن عوارض گمرکی ورود ماشین‌آلات و مواد اولیه به منطقه آزاد ارس
به معاهده عدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبندیم
یک گام به تشنگی و تاریکی، نزدیک‌تر؛ با عبور از اوج مصرف پارسال
محرم ۱۴۴۷؛ جلوه گاه ایستادگی و انزجار از یزیدیان زمان
روایت همدلی در قطعه ۴۲
مهدیه سنندج میزبان عزاداران و عاشقان اهل بیت (ع)
دستگیری سارق و کشف دو فقره در نهاوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
نشست شورای عالی قضایی
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو