پخش زنده
امروز: -
رئیس هیئتهای مذهبی مازندران از فعالیت بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی در سطح استان خبر داد و تأکید کرد این هیئتها در خط مقدم جهاد تبیین، نشر فرهنگ عاشورا و ترویج مفاهیم مقاومت اسلامی قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، باقری، رئیس شورای هیئات مذهبی مازندران در برنامه گفتگوی ویژه خبری صداوسیمای مازندران با بیان اینکه محرم امسال با شور عاشورایی و محتوای فرهنگی غنیتری برگزار خواهد شد، گفت: هیئات مذهبی در استان مازندران به عنوان پایگاههای تبیین و روایتگری معارف اهلبیت (ع) نقشآفرینی میکنند و در مسیر ارتقاء معنویت و حماسهسازی حرکت دارند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۵ هزار هیئت مذهبی ثبتشده در سامانه و ۲۴ شورای هیئت مذهبی در شهرستانهای استان، اظهار داشت: شورای هیئات با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان هیئت، مأموریت توانمندسازی هیئات را دنبال میکند و اجرای برنامههای متنوع متناسب با گروههای سنی مختلف از جمله برنامههای کودکانه و مهدویت در دستور کار قرار گرفته است.
باقری تصریح کرد: با بهرهگیری از ظرفیت اشعار تبیینی و جهادی، ۱۵۰۰ هیئت دانشآموزی و ۲۴۴ هیئت بانوان در سطح استان فعال شدهاند و برنامههایی مانند اجتماع جوانان، اصحلی منالعسل، روایتگری دستاوردهای انقلاب و تبیین جنگ ۱۲روزه از جمله محورهای مورد توجه هیئات استان است.
حجتالاسلام حیدری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران نیز با اشاره به رسالت ترویج فرهنگ اهلبیت (ع)، گفت: بیشترین موقوفات استان مربوط به سیدالشهدا (ع) است و اجرای نیات واقفین در سراسر شهرستانها با جدیت پیگیری میشود.
وی افزود: اعزام مبلغان بومی و غیر بومی برای تبلیغ معارف عاشورایی و تبیین جبهه مقاومت نیز از دیگر اقدامات در دست اجراست.
حجتالاسلام شریفتبار، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز با بیان اینکه هیئات باید مأموریتهای فراتر از اقامه عزای صرف را دنبال کنند، اظهار داشت: اگر هیئتها در مسیر اخلاق، معنویت و ترویج امر به معروف و نهی از منکر فعال باشند، میتوانند منشاء تحولات فرهنگی و اجتماعی باشند.
وی تاکید کرد: هیئات نباید تکبعدی نگاه کنند و در طول سال نیز میتوانند با مقابله با بدعتها نقشآفرینی کنند.
قربانی، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان مازندران نیز گفت: عاشورا تنها برای گریستن نیست؛ بلکه فرصتی برای بازخوانی قیام و تحلیل موقعیت امروز است تا بدانیم در کدام جبهه ایستادهایم.
سردار مفخمی، فرمانده انتظامی مازندران نیز با اشاره به تامین امنیت هیئات مذهبی، گفت: پلیس استان از پیش از شروع جنگ ۱۲روزه در آمادهباش کامل بوده و با بسیج همه ظرفیتها، ایست و بازرسیهای دقیق در مبادی ورودی استان برای شناسایی عناصر مشکوک در حال اجراست.
وی افزود: پلیس در کنار مردم است و با همکاری مسئولان مساجد، حسینیهها و تکایا، برای تأمین آرامش و امنیت مراسم عزاداری تلاش میکند و هر نوع بینظمی و موارد مشکوک باید با تماس با ۱۱۰ گزارش شود.
سردار مفخمی همچنین از آمادگی کامل پلیس برای برگزاری مراسم پرجمعیت، از جمله تشییع شهدای گمنام، خبر داد و گفت: امنیت مردم خط قرمز پلیس است و برای تأمین آن، خستگی معنا ندارد.
محرم، فقط یک ماه نیست؛ یک جریانِ زنده است که هر سال در رگهای تاریخ تپش تازهای میگیرد. حماسهای که نه خاک کربلا آن را محدود کرد، نه زمان توانست غبار کهنگی بر آن بنشاند. این روزها صدای لبیک یا حسین، نهفقط از دل محراب و منبر، که از عمق جان ملتهایی برمیخیزد که زیر چکمهی ظلم، مقاومت را معنا کردهاند. گویی کربلا هنوز ادامه دارد، در سنگرهای مقاومت، در خیابانهای غزه، در آوار شهرهای بیدفاع و در قلب انسانهایی که حق را میشناسند و فریاد میزنند.
در این شبهای پر رمز و راز، وقتی بیرقهای سیاه در کوچهها به اهتزاز درمیآیند، سؤال بزرگی در ذهنها نقش میبندد: آیا تنها گریه برای حسین کافیست؟ یا باید راهش را شناخت و ادامه داد؟ امروز، بیش از همیشه، باید عاشورا را نه فقط عزاداری، بلکه چراغی برای تحلیل اتفاقات تلخ و تلختر روزگارمان قرار دهیم؛ اتفاقاتی که اگر خوب نگاه کنیم، ریشهشان را باید در همان «صفبندی حق و باطل» جستوجو کرد... و این همان چیزیست که امشب دربارهاش بیشتر خواهیم گفت.
ما از مکتب حسین (ع) آموختیم که در برابر ظلم ساکت نباشیم؛ و منتظریم تا با پرچم یا حسین ، در رکاب حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (عج) انتقام خون شهیدان و مظلومان تاریخ رو از استکبار جهانی بگیریم.
به حرمت تعجیل در فرج مهدی فاطمه ، ایران حسین تا ابد پیروز است.