• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۸۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
آذرکیش:

بومی‌سازی آموزش‌ها، لازمه ارتقا کیفیت یادگیری دانش‌آموزان است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت به‌کارگیری ابزار‌ها و روش‌های نوین و خلاقانه به‌منظور ارتقای کیفیت آموزش و ایجاد تحول اساسی در نظام تعلیم و تربیت کشور تأکید کرد.

بومی‌سازی آموزش‌ها ، لازمه ارتقا کیفیت یادگیری دانش‌آموزان است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیدمصطفی آذرکیش در مراسم اختتامیه دوره کشوری توانمندسازی منابع انسانی معاونت آموزش متوسطه در مشهد مقدس گفت: مهم‌ترین هدف ما توانمندسازی معلمان و ارتقای سطح دانش و مهارت‌های آنان از طریق آموزش‌های مستمر و اثربخش است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: ما در این گردهمایی تلاش کردیم جهت‌گیری‌های اصلی نظام آموزش‌وپرورش را مرور کرده و بر تعهد مشترک خود برای تحقق اهداف متعالی تعلیم و تربیت تأکید کنیم.

وی افزود: این مراسم اختتامیه در حقیقت سرآغاز یک مسیر تازه و تعهدی ماندگار میان ما و شما فرهنگیان عزیز است و امیدواریم بتوانیم در ادامه این مسیر، تحولی واقعی و پایدار در کلاس‌های درس کشور ایجاد کنیم.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به رویکرد نوین آموزش در این دوره گفت: در این دوره تلاش شد از تمامی ظرفیت‌ها برای یادگیری مشارکتی، هم‌آموزی و یادگیری متقابل بهره‌برداری شود.

وی تصریح کرد: برای دستیابی به تحول اساسی در نظام آموزشی، ضروری است معلمان با روش‌های نوین تدریس، خلق موقعیت‌های متنوع یادگیری، طراحی مناسب فضای کلاس درس و به‌کارگیری شیوه‌های نوین ارزشیابی و سنجش آشنا شوند و این آموزه‌ها را در عمل به‌کار ببندند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش در ادامه گفت: آنچه در این دوره آموختید تنها نقطه آغاز است و بدون تردید تحقق کیفیت مطلوب در آموزش و یادگیری نیازمند استمرار این مسیر و تقویت یادگیری مادام‌العمر معلمان است. در همین راستا، کانال‌های ارتباطی شما با وزارت آموزش‌وپرورش فعال خواهد بود و با برگزاری وبینار‌های تخصصی، گروه‌های هم‌اندیشی و پشتیبانی علمی، در کنار شما خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: این دوره علاوه‌بر جنبه آموزشی، بُعد مدیریتی نیز داشت و از تمامی مدرسان خواسته شد با خلاقیت و بومی‌سازی محتوا، آموزش‌ها را متناسب با شرایط هر استان و منطقه برگزار کنند تا تحول در سطوح مختلف نظام آموزشی به‌طور همزمان و هماهنگ پیش برود.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش درباره ابعاد اجرایی این دوره گفت: در این مرحله ۲۲۴ نفر از همکاران ما، هرکدام ۶۴ ساعت آموزش تخصصی دریافت کردند که در مجموع بیش از ۱۴ هزار نفر-ساعت آموزش با حضور اساتید برجسته از دانشگاه‌های معتبر کشور همچون دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شده است.

وی افزود: تداوم آموزش‌ها به‌صورت مجازی دنبال خواهد شد و محتوای علمی ارزشمندی در اختیار معلمان قرار گرفته است تا بتوانند همواره در مسیر به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های خود گام بردارند. همچنین گروه‌های همفکری در شبکه «شاد» تشکیل شده است تا ارتباطات علمی و تجربی میان معلمان در سراسر کشور حفظ شود.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش‌ و پرورش با اشاره به نقش کلیدی معلمان در تحقق تحول آموزشی گفت: شما معلمان و مدیران مدارس، هسته اصلی ایجاد تحول در کلاس درس و مدیریت آموزشگاهی هستید. انتظار ما این است که معلمان از یک سو در کلاس‌های درس، فرآیند یادگیری دانش‌آموزان را متحول کنند و از سوی دیگر، در مدیریت مدارس نقشی فعال و اثربخش ایفا کنند.

وی تأکید کرد: معاونین آموزش‌وپرورش در استان‌ها و شورا‌های آموزش‌وپرورش موظف هستند محتوای این دوره‌ها را بومی‌سازی کرده و مسیر توسعه حرفه‌ای معلمان را به‌صورت مستمر بهبود ببخشند.

آذرکیش در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدوارم با تلاش جمعی و همت والای فرهنگیان، در آغاز سال تحصیلی آینده شاهد تحقق این تفاهم مشترک باشیم و رئیس‌جمهور در هر کلاس درسی که حضور پیدا می‌کنند، نشانه‌های این تحول واقعی را از نزدیک مشاهده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شواهدی از اقدامات خرابکارانه در حوادث گاز خانگی مشاهده نشده است
عزم جدی شیلات برای حفظ ذخایر آبزیان خزر
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی ویژه جوانان
خبر‌هایی از رونمایی از نماهنگ در دامغان
مجوز انتشار «سووشون» صادر شد
غیرت دینی و ملی، سلاح ملت ایران در برابر دشمنان
انوشیروانی: طلای مجموع فوق سنگین وزنه‌برداری را به ایران بازمی گردانیم
بررسی ابعاد جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه
وحدت و انسجام رمز پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه
جنگ و خونریزی، ردپای همیشگی شیطان بزرگ
هوای استان اصفهان ۲ تا ۴ درجه گرم‌تر می‌شود
دعوت تیرانداز چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
سعید شهبازی بر مسند فرمانداری بدره نشست
آغاز پیش‌فروش بلیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی اربعین از فردا
شکست تیم فوتبال استقلال مقابل الحسین اردن
کشوری به وسعت جهان
ناوگان اورژانس قم با همت خیران و دولت نوسازی می‌شود
فعالیت بزرگترین نیروگاه خورشیدی تجمیعی ـ حمایتی کشور در اشکذر
تایید گفتگوی ترامپ و زلنسکی درباره حمله به روسیه
فردا؛ آیین بزرگداشت ۵۸ شهید ارتش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتراض پیاتزا به فدراسیون جهانی والیبال جواب داد
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار
گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران
بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس ۱۲ روزه لازم‌الاجرا است
فوتبالیست چلسی با ترامپ دست نداد
در پیگیری مواضع و حقوق کشورمان مصمم‌تر هستیم
ادامه روند واگذاری سایپا
استقلال امروز به مصاف قهرمان اردن می‌رود
اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی
دست بر ماشه برای مقابله با هرگونه ماجراجویی مجدد هستیم
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم
تصویب طرح ضربتی افزایش روزانه تولید نفت خام
کاهش ۴۵ درصدی بارش‌های سالانه تهران
قدردانی وزیر کشور از موضع عراق در قبال حمله رژیم صهیونی به ایران
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۱۴ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
انتشار فراخوانی بین المللی برای بازطراحی ساختمان شیشه‌ای  (۱ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۱ نظر)
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است  (۱ نظر)
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست  (۱ نظر)
کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد  (۱ نظر)