• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۲۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۱
خراسان رضوی » سیاسی
معاون رئیس جمهور:

روان و پویا نبودن، نظام اداری

تدوین سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند» با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی دقیق ضروری است.

روان و پویا نبودن، نظام اداری

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور هم در جلسه شورای راهبردی تحول اداری استان گفت: نظام اداری، نظام اداری روان پویا نیست و این ضعف نظام اداری هم در تعامل دستگاه‌های هم سطح و ارجاع به دستگاه‌ها داریم و هم افزایی نبود و اگر چه کار‌هایی انجام شده، اما سرعت لازم نداشته است. 

علاءالدین رفیع زاده افزود: برای اینکه بتوانیم در این مسیر گامی برداریم باید نظارت و پاسخگویی در سطح مختلف داشته باشیم. برنامه نظام اداری در ۶ محور درحال اجرایی است و سند نقشه راه توسعه دولت هوشمند نوشته شده است.

وی ادامه داد: به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی داده‌ محور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، برای تدوین سند راهنمای نقشه راه دولت هوشمند در حال اجرایی است. 


معاون رئیس جمهور با اشاره به تکلیف قانونی تهیه دستورالعمل و سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند»، تدوین سندی دقیق با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی را ضروری دانست و گفت: نهایی‌سازی سند پیشنهادی به همراه پیوست‌ها و تعیین دقیق نقش دستگاه‌های متولی و همکار با مشارکت نهاد‌های مرتبط شد.

رفیع زاده افزود: از آغاز رسمی اجرای فرایند‌های سامانه فوریت‌های اداری (فواد) با شماره ۱۲۸ بر نقش نظارت مردمی در تحول اداری، ضرورت بازآرایی ساختار‌های منابع انسانی و تمرکز دولت چهاردهم بر کارآمدی، شفافیت و تکریم مردم تأکید کرد.

وی ادامه داد: هیچ تعارفی در کار نیست؛ هرگونه بی‌اعتنایی به ارباب رجوع ممنوع است و به این منظور سازمان اداری و استخدامی کشور محور تحول اداری را در حفظ کرامت ارباب‌رجوع از وظایف خود می‌داند. 
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به مواد ۸۶ و ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری،گفت: قانون از سال ۱۳۸۶ صراحت دارد که کارمندان باید امانت‌دار و گشاده‌رو باشند و هرگونه بی‌اعتنایی به مراجعان ممنوع است. فواد آمده تا این تکلیف روی زمین‌مانده را زنده کند. 

علاءالدین رفیع‌زاده افزود: دراین مدت، ۲۳ مدیر تذکر گرفتند، ۱۸ کارمند اخطار و ۲۵ نفر هم به‌دلیل عملکرد مطلوب تشویق شدند؛ این آمار نشان می‌دهد که فواد هم صدای مردم و هم تریبون کارمندان خوش‌رفتار است. 

وی ادامه داد: از استاندار خواسته‌ام مسئول مستقیم پیگیری باشد و رسانه‌ها نیز فرایند را رصد کنند. بخش خصوصی، مدیریت مرکز تماس را برعهده دارد تا پاسخگویی از منطق سنتی اداری جدا شود. 

رفیع‌زاده اجرای سامانه فواد را «امتحان بزرگ» دستگاه‌های اجرایی دانست و ابراز امیدواری کرد: اگر تکریم ارباب‌رجوع در ادارات جا بیفتد، رضایت مردم و در نهایت رضایت الهی را در پی خواهد داشت. 
وی همچنین از مراحل ارزیابی استخدام کارشناسان فرمانداری‌ها و بخشداری‌های خراسان رضوی گفت: در طول سال دو مرحله آزمون استخدامی داریم و تا پایان سال بیش از ۱۰۰ هزار نفر جذب خواهند شد که آموزش و پرورش و وزارت بهداشت بیشترین جذب پرسنل را دارند. 
استاندار هم در این جلسه گفت: با تفویض اختیارات به استانداران که از سوی دولت شروع شد قطعا کارگشا خواهدبود و می‌توان نیرو‌های کارآمد جذب دستگاه‌ها شوند. 
غلامحسین مظفری افزود: برای جذب نیرو‌ها باید تخصص و کارشناس بودن را ویژه لحاظ کنیم تا بتوانیم در پیشبرد اهداف نظام قدم‌های موثری برداریم. 
وی ادامه داد: یکی از کار‌های مهم در سازمان اداری‌تون استخدامی باید بدنه کارشناسی را تقویت کنیم و در این مسیر باید برنامه تحول گرایانه را در استان‌ها و دستگاه‌ها اجرایی کنیم. 
رییس شورای راهبردی تحول اداری استان گفت: ساختار تحول اداری خراسان رضوی را باید در کلان و در حد پایتخت ببینیم و توجه ویژه در ساختار اداری دیده شود چرا که یک سوم جمعیت کشور در یکسال میهمان مشهد هستند و اداره اینها اداره خاص می‌باشد. 
مظفری افزود؛ در آزمون کارشناسان فرمانداری و بخشداری خراسان رضوی که با حضور ۳۲۰ کارشناسی که در آزمون حضور داشتند با آزمون و مصاحبه تخصصی ۱۵۲ نفر جذب استانداری، فرمانداری و بخشداری‌های استان می‌شوند. 
در پایان تفاهم نامه همکاری بین استانداری و سازمان اداری و استخدامی امضا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیت الله سعیدی امام جمعه این هفته شهر قم
رونمایی از قطعه «حسینیم وای گروه همخوانی محمد رسول‌الله‌
انعقاد قرارداد ۶۰۰ میلیون یورویی تأمین تجهیزات مترو اصفهان
حضور رئیس دفتر رهبر انقلاب در منزل شهید سلامی
بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد
ایران ادعای ارسال تجهیزات نظامی به یمن را تکذیب کرد
خبر‌هایی از آیین اختتامیه طرح مدرسه انقلاب در بسطام
فردا، اقامه نماز جمعه در ایلام
تکیه بر وحدت و انسجام ملی رمز پیروزی ملت ایران
خرید تضمینی ۱۷۴ هزار تن گندم در استان قزوین
فردا کنکور گروه علوم تجربی
پیاتزا: بازی سختی مقابل فرانسه داریم
ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان
زاخارووا: مقامات آلمانی دیوانه شده‌اند
نامه کمیسیون قضایی مجلس به پارلمان‌های دنیا برای تحریم دشمن صهیونی
گرما در اصفهان اوج می گیرد
گلباران و عطرافشانی مزار شهدا در سالروز تأسیس شورای نگهبان
افزایش ۲۰ درصدی مستمری مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان
یادواره‌ای به یاد شهدای عملیات تنگه کوشک ایوان
تمرینات فوتسالیست‌های نوجوان قمی برای لیگ کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)
استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد  (۱ نظر)