• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۰۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه
رنجبر:

بنیاد علمی شهید طهرانچی راه‌اندازی می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برای گرامیداشت یاد استاد شهید محمدمهدی طهرانچی در جلسه هیات رئیسه دانشگاه مصوب شد که بنیاد علمی ویژه این شهید بزرگوار راه‌اندازی شود.

بنیاد علمی شهید طهرانچی راه‌اندازی می‌شود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دکتر بیژن رنجبر در ابتدای در جلسه بررسی پیش بینی بودجه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با ادای احترام به مقام شامخ شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس فقید دانشگاه، بر ادامه راه شهید تحول و مرجعیت علمی تأکید کرد و گفت: خوشبختانه امروز دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است مسیر تمدن‌سازی و پیشرفت علمی را با اقتدار ، وحدت و عقلانیت دنبال کند. آنچه در سند تحول و تعالی و راهبردهای شهید دکتر طهرانچی پایه‌گذاری شد، اکنون به صورت زنده و پویا در همه لایه‌های دانشگاه جریان دارد.»
وی گفت: نوع تفکری که آن شهید بزرگوار نسبت به آموزش عالی، فرهنگ، دانشگاه و حتی مدل راهبردی اداره دانشگاه داشت، تفکری عمیق، نظام‌مند و بومی بود که تمام عناصر مهم را در آن می‌دید؛ چه در حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و چه در عرصه فرهنگ.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: شهید تهرانچی معتقد بود دانشگاه نباید صرفاً محل آموزش باشد، بلکه باید محل تعلیم و تربیت باشد. رسالت دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی ایران، تربیت دانشجویی است که نگاه و عملکرد متفاوتی با دانشگاه‌های نظام‌های سکولار داشته باشد.
رنجبر افزود: نگاه شهید طهرانچی به آموزش، پژوهش و دانشگاه، نگاهی توحیدی بود. جامعه توحیدی یعنی جامعه‌ای که حتی اگر دانشجویش روی پروژه‌ای در آزمایشگاه کار می‌کند، باید بداند که این تلاش‌ها بخشی از کشف اسرار خلقت الهی است. اگر دانشجویی موفق شد مساله‌ای را حل کند، یعنی توانسته پرده‌ای از اسرار عالم را کنار بزند؛ بنابراین آموزش، پژوهش و نوآوری در این منظومه الهی معنا پیدا می‌کند.
وی تأکید کرد: «پس از شهادت مظلومانه شهید دکتر طهرانچی، نه تنها خللی در مسیر تحول بنیادین دانشگاه پدید نیامد بلکه شاهد شتاب مضاعف در تمام امور دانشگاه بودیم. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران موفق شد در حوزه افزایش دستاوردهای علمی-کاربردی، شرکت‌های دانش‌بنیان و تعامل مؤثر با صنعت و جامعه پیشتاز باشد.
رنجبر گفت: همچنین در روز‌های آینده بورسیه و جایزه شهید طهرانچی در هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی مصوب خواهد شد و این جایزه در سطح کشور و تمام دانشگاه‌ها به اندیشمندان، دانشمندان، محققان و پژوهشگران پیشرو در علوم مختلف پایه تعلق خواهد گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه ما در دانشگاه آزاد اسلامی کاملا وفادار به راه شهید طهرانچی هستیم، گفت: وی ۷ سال از عمر شریف خود را برای ارتقای علمی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی گذاشت و ما باید با تمام توان راه او را ادامه دهیم تا دانشگاه آزاد اسلامی بتواند منویات مقام معظم رهبری و آرمان‌های انقلاب اسلامی را محقق کند و در تراز اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی و در دیپلماسی فرهنگی با سایر کشور‌ها و مجامع علمی حضور فعال و موثر داشته باشد.
در بخش پایانی این نشست، رؤسای واحدهای استان تهران به ارائه گزارش عملکرد و معرفی برنامه‌ها و ابتکارات جدید برای سال جاری پرداخته و معاونان دانشگاه پیشنهادهای خود را جهت ارتقای بهره‌وری و توسعه عدالت آموزشی در استان مطرح کردند. همچنین پرسش و پاسخ تخصصی با حضور اعضای هیئت رئیسه و مدیران کل سازمان مرکزی به منظور رفع موانع احتمالی در مسیر اجرا و تحقق اهداف سند تحول برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور رئیس دفتر رهبر انقلاب در منزل شهید سلامی
بررسی دغدغه های جامعه کارگری استان یزد
ایران ادعای ارسال تجهیزات نظامی به یمن را تکذیب کرد
خبر‌هایی از آیین اختتامیه طرح مدرسه انقلاب در بسطام
فردا، اقامه نماز جمعه در ایلام
تکیه بر وحدت و انسجام ملی رمز پیروزی ملت ایران
خرید تضمینی ۱۷۴ هزار تن گندم در استان قزوین
فردا کنکور گروه علوم تجربی
پیاتزا: بازی سختی مقابل فرانسه داریم
ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان
زاخارووا: مقامات آلمانی دیوانه شده‌اند
نامه کمیسیون قضایی مجلس به پارلمان‌های دنیا برای تحریم دشمن صهیونی
گرما در اصفهان اوج می گیرد
گلباران و عطرافشانی مزار شهدا در سالروز تأسیس شورای نگهبان
افزایش ۲۰ درصدی مستمری مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان
یادواره‌ای به یاد شهدای عملیات تنگه کوشک ایوان
تمرینات فوتسالیست‌های نوجوان قمی برای لیگ کشوری
برتری پرسپولیس مقابل آلانیا در دیداری دوستانه
تکمیل جاده آبادان به اروندکنار با اختصاص بودجه ملی
فراخوان ارسال آثار با محوریت شخصیت علامه حسن‌زاده آملی (ره)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)
استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد  (۱ نظر)