• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۱۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
اجتماعی » جامعه و شهری
چمران:

اسکان آسیب دیدگان جنگ در هتل‌ها تا زمان بازسازی منازلشان بود

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: وقتی منازل آسیب دیدگان جنگ آماده شده حضور آنان در هتل‌ها توجیهی ندارد.

 
**حضور آسیب دیدگان ازجنگ برای بازسازی‌های موقت و آماده شدن منازل بود
 
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، مهدی چمران در حاشیه سیصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز گزارش اقدامات اربعین از سوی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ارائه خواهد شد، گفت: معرفی سه نفر به عنوان ذیحساب نیز در دستور کار قرار دارد. همچنین در مورد مدت زمان صدور پروانه ساختمانی بحث و بررسی صورت می‌گیرد.
 
وی با بیان اینکه چراغ‌های راهنمایی و رانندگی مشکل دارند، یادآور شد: تاسیسات به ویژه باتری چراغ‌ها به سرقت می‌رود. در بخش میانی بزرگراه‌ها سخت است که سارقان تجهیزات را سرقت کنند، اما در چهارراه‌ها این اتفاق رخ می‌دهد. چند بار به شهرداری تذکر دادیم که چراغ‌های راهنمایی و رانندگی با انرژی خورشیدی فعالیت کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
چمران همچنین تصریح کرد: به هر شکل شهرداری هم مشکلاتی دارد و خرید پنل‌ها را پیگیری می‌کند. تا جایی که در جریان هستیم، بسیاری از این پنل‌ها به ویژه برای چراغ‌های چشمک‌زن تامین شده است.
وی درخصوص برگزاری رویداد‌ها در نمایشگاه بین المللی، گفت: نباید به نمایشگاه جایزه داد که اینگونه مردم را اذیت و عصبی می‌کنند. از این همکاری بسیار خوب به ویژه برای روز‌های ابتدایی مهر تشکر می‌کنم! ما برای تامین اتوبوس‌های برقی، دوکابین و داخلی تلاش می‌کنیم و حجم قابل توجهی اتوبوس در روز‌های اول مهر وارد تهران خواهند شد تا شهر آسیب کمتری ببیند؛ آنوقت برای این اقدام به‌موقع نمایشگاه‌ها نباید دستشان را بوسید؟!
 
رئیس شورای شهر تهران گفت: اتوبوس‌های برقی خریداری شده به خوبی کار می‌کنند و ایستگاه شارژ جدید نیز برای اتوبوس‌های در حال ورود راه‌اندازی می‌شود.
 
وی با بیان اینکه ساخت بزرگراه‌ها بر اساس طرح جامع عملیاتی شده است، گفت: هرچه بودجه داریم برای مترو هزینه می‌کنیم. ما به جای دو طبقه کردن بزرگراه‌ها دنبال توسعه مترو هستیم.
 
چمران درخصوص مباحث مطرح شده در مورد دستور تخلیه هتل‌ها توسط آسیب‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه با بیان اینکه هتل‌ها برای اسکان آسیب دیدگان جهت ترمیم موقت است، یادآور شد: هزینه‌ها بالاست و شهرداری بیش از این توان پرداخت هزینه اسکان در هتل‌ها را ندارد. وقتی منزل تهیه شده قاعدتاً حضور در هتل‌ها توجیهی ندارد. قرار شد افراد دو تا سه ماه در هتل‌ها بمانند که بازسازی صورت بگیرد. برای مابقی که منازل آنها نیاز به تخریب و نوسازی در طول مدت یک تا دو سال داشت، خانه اجاره شده است.
 
رئیس شورای شهر تهران گفت: خانواده‌های امواتی که در قطعه ۴۱ بهشت زهرا (س) دفن شده بودند، می‌توانند شکایت کنند. کسی مقابل آنها نایستاده است.
 
وی با اعلام اینکه آنچه به ۱۳۷ گفته می‌شود باید به این سامانه مرتبط باشد، تصریح کرد: تعدادی از موارد قابل بررسی نیست، اما آنچه به ما اعلام می‌شود، پاسخ می‌دهیم.
 
چمران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: هنوز لایحه‌ای برای استفاده از ظرفیت پاکبانان برای نگهداشت شهر ارائه نشده است. ما در حال حاضر از شرایط نگهداشت آنچنان که باید رضایت نداریم؛ قرار بر این شده که از مسئول جدید آن دعوت کنیم که برنامه خود را ارائه دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)