• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۳۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
بین الملل » آمریکا

تعطیلی طولانی مجلس نمایندگان در میانه تعطیلی دولت

با ادامه تعطیلی دولت فدرال آمریکا، جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان از تصمیم رئیس مجلس، برای تعطیل نگه داشتن نشست‌های رسمی مجلس به مدت بیش از یک ماه، ابراز نگرانی کردند.

تعطیلی طولانی مجلس نمایندگان در میانه تعطیلی دولت

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، به نقل از نشریه «دهیل»، آنان بیم دارند این وقفه طولانی موجب عقب‌ماندگی در بررسی لوایح بودجه و سایر طرح‌های کلیدی شود.

خشم و نارضایتی اعضای حزب جمهوری‌خواه از این تصمیم در نشست تلفنی داخلی حزب آشکار شد؛ جایی که «مارجری تیلور گرین»، نماینده جورجیا، مستقیماً از جانسون درباره نحوه مدیریت تعطیلی دولت انتقاد کرد.

همچنین «دن کرنشاو»، نماینده تگزاس، در همین تماس خواستار توضیح شد که مجلس چگونه زمان از دست‌رفته را جبران خواهد کرد.

این گزارش افزود: آخرین جلسه رأی‌گیری مجلس در ۱۹ سپتامبر برگزار شد و این طولانی‌ترین وقفه غیررسمی مجلس از زمان تعطیلات ۶ هفته‌ای پیش از انتخابات ۲۰۲۴ به شمار می‌رود.

مایک جانسون در این مدت پنج هفته از جلسات رأی‌گیری برنامه‌ریزی‌شده را لغو کرده تا به‌گفته خود، بر دموکرات‌های سنا فشار بیاورد تا طرح بودجه موقت جمهوری‌خواهان را بپذیرند؛ طرحی که بودجه دولت را تا ۲۱ نوامبر تأمین می‌کند.

در ادامه آمده است، برخی نمایندگان از جمله «استفنی بایس»، نماینده اوکلاهما، هرچند از زمان بیشتر برای حضور در حوزه انتخابیه خود استقبال کرده‌اند، اما تأکید دارند وظیفه اصلی آنان کار در صحن مجلس است.

یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه به دهیل گفته است که اعضا باید آماده بازگشت به جلساتی فشرده باشند که «روز‌های طولانی و شب‌های کاری» در پی خواهد داشت.

به گزارش این نشریه: «تام کول»، رئیس کمیته تخصیص بودجه مجلس نمایندگان، اعلام کرد، قرار است با رئیس مجلس درباره پیشبرد لوایح بودجه دیدار کند.

وی با اشاره به اینکه هنوز بخش عمده‌ای از ۱۲ لایحه بودجه به صحن علنی نرسیده است، گفت: «باید شتاب بگیریم، وقت زیادی از دست داده‌ایم.»

کول افزود: در دوران تعطیلی دولت، مذاکرات جدی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر جزئیات لوایح بودجه انجام نشده و همین امر حجم کار مجلس را پس از پایان تعطیلی دوچندان خواهد کرد.

در ادامه گزارش آمده است: جانسون مدعی است تعطیلی مجلس «استراتژی سیاسی» نیست، بلکه در شرایط فعلی، تا زمانی که دولت فدرال تعطیل است، کار قابل‌توجهی برای مجلس باقی نمانده است، اما شماری از نمایندگان و کارکنان مجلس می‌گویند حتی در این وضعیت نیز کمیته‌ها می‌توانند جلسات بررسی و استماع برگزار کنند و تعویق کامل فعالیت‌ها غیرضروری است.

این گزارش اضافه کرد: منتقدان در عین حال اذعان دارند تصمیم جانسون از بروز اختلافات داخلی بیشتر جلوگیری کرده است؛ چرا که در صورت برگزاری جلسات رسمی، احتمال داشت برخی نمایندگان میانه‌رو برای توافق مستقل با دموکرات‌ها درباره بودجه سلامت اقدام کنند.

جانسون در نشست خبری اخیر خود گفت: تنها «سه تا چهار نفر» از اعضای حزب جمهوری‌خواه از تعطیلی مجلس گلایه کرده‌اند و «۹۹ درصد» از جمهوری‌خواهان سنا و مجلس نمایندگان با سیاست او موافقند.

در پایان این گزارش آمده است: بر اساس گفت‌و‌گو‌های داخلی حزب، انتظار می‌رود مهلت فعلی بودجه موقت که تا ۲۱ نوامبر تعیین شده، تمدید شود، گزینه محتمل از نگاه جمهوری‌خواهان، تمدید موقت تا پایان ژانویه یا اوایل فوریه سال آینده است.

تام کول نیز گفت: با تمدید بلندمدت مخالف است، اما تمدید تا پایان ژانویه را «معقول» می‌داند و افزود: «وقتی مذاکرات آغاز شود، می‌توانیم لوایح بودجه را نهایی کنیم؛ تجربه‌اش را داریم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)