پیکر مطهر جانباز شهید اباذر فرج نیا روز چهارشنبه با حضور خانواده شهید، استاندار زنجان و جمعی از مسوولان و خانوادههای ایثارگران استان تشییع و تدفین شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با اشاره به فراهم کردن مقدمات لازم برای راهاندازی زنجان ایرلاین، گفت: برنامهریزیهای لازم به منظور برقراری پروازهای خارجی از زنجان به دبی، استانبول و نجف در دست اقدام است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان از تصادف زنجیرهای دو خودرو تریلی و یک سواری پراید در آزادراه زنجان به تبریز با دو جانباخته و یک مصدوم خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه ساخت ۲۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در استان زنجان در حال اجرا است، گفت: ۱۹ هزار واحد مسکن ملی در استان زنجان تسهیلات بانکی و عقد قرارداد دارند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان زنجان گفت: سال گذشته چهار هزار و ۴۳۲ وسیله توزین سبک صنوف به منظور اطمینان از صحت عملکرد آنها مورد آزمون قرار گرفت که از این تعداد، بیش از ۹۹ درصد مورد تأیید استاندارد بود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان از اعطای ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) و مشارکت خیرین برای ساخت واحدهای مسکونی اقشار کم درآمد در استان خبر داد.