• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۰۲۷۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶
سیاسی » احزاب و تشکلها
ذهن تصمیم‌سازان کشور نباید در اختیار دشمن باشد

همایش بزرگ اصولگرایان ۸ بهمن در تهران

قائم‌مقام جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه همایش بزرگ اصولگرایان ۸ بهمن برگزار می‌شود گفت: ذهن تصمیم‌سازان کشور نباید در اختیار دشمن باشد.

همایش بزرگ اصولگرایان ۸ بهمن در تهرانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، قائم‌مقام جامعه روحانیت مبارز از برگزاری همایش ۵ هزار نفری اصولگرایان در ۸ بهمن‌ماه خبر داد و گفت: مجلس آینده باید ولایی، کارآمد، مردمی و انقلابی باشد.

حجت‌الاسلام سیدرضا تقوی رئیس شورای همگرایی اصولگرایان در نشست فعالین مناطق و اقشار جبهه‌های همسو با شورای ائتلاف اصولگرایان اظهارداشت: این جلسه در شرایطی که زمان از حساسیت بالایی برخوردار است تشکیل شده و شما زمانی که باید در صحنه باشیم حضور خود را اعلام کرده‌اید.

 تقوی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های انسان مؤمن زمان‌شناسی است، افزود: ما باید ببینیم که در کجای تاریخ قرار گرفته‌ایم و چه آینده‌ای در انتظار ماست و باید از گذشته درس بگیریم و از تجربیات خود استفاده کنیم.

رئیس شورای همگرایی اصولگرایان آینده‌نگری را مانند توحید و نبوت از اصول اعتقادی برشمرد و خاطرنشان کرد: معاد به معنای نگاه گسترده و وسیع به آخرت است؛ انقلاب اسلامی مسائل فراوانی را در خود دیده و جمع کثیری را رشد داده، البته جمع کثیری نیز از صحنه خارج شده‌‌اند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ناخالصی‌ها را غربال کرده و کسانی را که اخلاص و صداقت را نداشته‌اند نپذیرفته است، افزود: البته برخی از جریانات ناامن نفوذ کرده‌اند اما یک جریان اصیل از قبل از انقلاب همواره در پیروزی‌ها و تداوم انقلاب اسلامی نقش داشته است.

تقوی محور وحدت را ولایت برشمرد و ادامه داد: جریانی که در گرد این محور آمده از اصالت خاصی برخوردار است، اصولگرایان در انتخابات گذشته وحدت نداشتند و این درسی برای ماست و باید فصلی از آینده کشور را به درستی رقم بزنیم.

این فعال اصولگرا با بیان اینکه در انتخابات قبل به دلیل تفرقه و جدایی هر کسی راه خود را رفت،‌ تصریح کرد: خوشبختانه حوزه اصولگرایی گذشته را مطالعه کرده و تکان خورده و به نقطه خوبی رسیده است و ما بسیار امیدوار هستیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی جریان همگرایی در دو سال گذشته یادآور شد: بنده در 40 سفر استانی به همه کشور رفته‌ام و جو خوبی بین نیروهای اصولگرا ایجاد شده است و همه می‌خواهند با یکدیگر کار را جلو ببرند.

تقوی با اشاره به تشکیل شورای ائتلاف اصولگرایان با محوریت آیت‌الله موحدی کرمانی خاطرنشان کرد: این تشکل از 22 عضو و شخصیت‌‌های اصولگرایی تشکیل شده است و قرار شده که این‌ها تصمیم‌گیری کنند. از این رو هیچکس در شورا به دنبال جناح‌گرایی و سهم‌خواهی نیست.

قائم‌مقام جامعه روحانیت مبارز با اشاره به لزوم شکل‌گیری یک مجلس ولایی خاطرنشان کرد: این مسئله با وفاق امکان‌پذیر است و مقدمات آن نیز فراهم شده است.

وی ادامه داد: جمعی از دوستان ما به استان‌ها اعزام می شوند و هر کسی که قدرت سخنرانی و تحلیل دارد می‌تواند به ستاد مراجعه کند تابه استان‌ها اعزام شود چرا که لیست تهران تنها 30 نفر بوده و 260 نفر از استان‌ها نماینده مجلس می‌شوند.

تقوی با بیان اینکه ما در هر حوزه انتخابیه باید یک لیست داشته باشیم و اگر تعدد وجود داشته باشد موفق نمی‌شویم، خاطرنشان کرد: مبادا مجلس آینده مانند مجلس ششم شکل بگیرد چرا که مجلس ششم با اصول انقلاب معارضه داشت و ساختارشکن بود و می‌خواست که اصل ولایت فقیه را از قانون اساسی کشور پاک کند و دنباله آن نیز همین فتنه 88 بود.

تقوی یادآور شد: دشمن می‌کوشد که بر روی مراکز تصمیم‌گیری و ذهن تصمیم‌گیران کشور اثر بگذارد و باید مراقب باشیم که چنین چیزی نشود.

این فعال اصولگرا با تأکید بر اینکه ما باید لیست خود را قوی کنیم و از طرف کسانی باشد که رهبری به آنها اعتماد داشته باشند، گفت: اگر اینگونه شود این برای ما افتخاری بزرگ است و این امر وظیفه ما را سنگین کرده است.

وی با اشاره به لزوم شکل‌گیری مجلس کارآمد، ولایی و انقلابی و مردمی افزود: ما نمایندگانی را می‌خواهیم که در مجلس به دنبال آلاف و اولوف نباشند.

تقوی با بیان اینکه ما از هر کسی که می‌تواند کمک مالی کند استمداد می طلبیم، در عین حال گفت: ما هرگز خود را آلوده به برخی از پول‌ها نمی‌کنیم و می‌خواهیم که با اخلاص پیش برویم.

قائم مقام جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه ما به مجلس فعلی و موضع‌گیری‌های مختلف به ویژه بین‌المللی نمره قبولی می‌دهیم، یادآور شد: اجتماع وسیع اصولگرایان پنج‌شنبه آینده 8 بهمن در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)