• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۲۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۰
سیاسی » سیاست خارجی

گام هماهنگ ایران و روسیه برای نجات سوریه

ولایتی: پوتین تاکید کرده بر پیمانش برای نجات مردم سوریه از دست تروریست ها استوار است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، علی اکبر ولایتی در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: یکی از محورهای مهم راهبردی گفتگوهای من با مقامات روسیه در مسکو همکاری دو کشور دباره سوریه بود.
وی افزود: در گفتگو با مسئولان روسیه تاکید کردیم که هیچ راهی جز مقاومت برای نجات مردم سوریه وجود ندارد و در کنار آن تنها مذاکرات سیاسی بدون حضور تروریست هاست که می تواند بحران سوریه را به پایان ببرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ولایتی با بیان اینکه گروههای معارض شرکت کننده در نشست ژنو3 به زعم خودشان با دست پر به مذاکرات آمده بودند افزود: این گروه وقتی شکست تروریست ها در شمال حلب را دید مذاکرات را ترک کرد تا با طراحی جدید حامیانشان احتمالا به مذاکرات  بازگردند.
مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: هیچ تردیدی نداریم که پیروز نهایی، مردم و دولت سوریه و خط مقاومت است اگرچه این راه سختی های خاص خودش را هم دارد.
ولایتی با بیان اینکه برخی ها برنامه های خطرناک تری برای عراق دارند افزود: با درایت مردم و دولت عراق و حمایت جمهوری اسلامی ایران طرح تجزیه عراق هیچگاه به نتیجه نخواهد رسید.
معاون عربی آفریقای وزیر امور خارجه نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه با اشاره به تلاش چند ماهه تروریست ها و معارضان سوری و حامیانشان برای حضور از منظر بالا در مذاکرات ژنو 3 گفت: شکست محاصره نبل و الزهرا معادلات آنان را به هم زد و آنها میز مذاکره را ترک کردند.
حسین امیرعبداللهیان حضور هیات رسمی دولت سوریه و باقی ماندنشان در ژنو را مهمترین دلیل بر این دانست که نظام سوریه قائل به حل بحران این کشور از راه حل سیاسی و گفتگوست اما همچنان مبارزه با تروریسم را وظیفه اصلی و بسیار حایز اهمیت می داند.
وی با اشاره به کارشکنی های طرف مقابل در مذاکرات ژنو3 و ارائه پیش شرط هایی برای تحت فشار قراردادن هیات رسمی دولت سوریه و مجبور کردن آنان به ترک مذاکرات  گفت: تمامی تلاشهای آنان در این راه شکست خورد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

امیرعبداللهیان پایان محاصره مناطقی را که تروریست ها در آن حضور دارند یکی از پیش شرطهای معارضان سوری شرکت کننده در نشست ژنو3 دانست و افزود: آنان و حامیانشان می خواستند با قلدی و بی منطقی آنچه را که در میدان نبرد  نتوانستند به دست  بیاورند پیش از حضور در مذاکرات ژنو کسب کنند.
معاون عربی آفریقای وزارت خارجه با اشاره به سفر چندی پیش خود به مسکو  هدف از آن سفر را هماهنگ کردن مواضع تهران و مسکو در خصوص چگونگی حضور نمایندگان دولت  و معارضان سوری در مذاکرات ژنو و موضوعات قابل طرح در این نشست دانست و افزود: در آن سفر در خصوص وضعیت یمن، عراق و شمال آفریقا و به ویژه لیبی با نماینده رئیس جمهور روسیه گفتگو کردم.
امیرعبداللهیان افزود: رایزنی های ما با طرف روس در زمینه های مختلف بویژه در مورد  سوریه همچنان ادامه می یابد.
وی تصریح کرد: دیدگاههای تهران و مسکو در مسایل مختلف نزدیک به هم و در قبال مسئله سوریه منطبق با هم است.
یک کارشناس مسائل غرب آسیا هم در این برنامه با اشاره به شکسته شدن محاصره نبل و الزهرا این پیروزی را حاصل مرحله دوم عملیات نصر و با استفاده از تاکتیک بسیار موفق فریب و غافلگیری دانست.
مسعود اسداللهی افزود: این پیروزی ها به نحوی بود که  نیروهای ارتش سوریه خود را تا مرز ترکیه رساندند .
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: با پیروزیهای چند روز اخیر عملا طرح ارائه شده برای جدا کردن شمال سوریه و عراق از این کشورها ناکام ماند.
این استاد دانشگاه به فروپاشی بزرگ مسلحین در سوریه در پی پیروزیهای اخیر اشاره کرد و افزود: بدون شک حامیان تروریست ها برای بازسازی این گروههای تروریستی نیازمند زمان هستند.
اسداللهی گفت: اگر عملیات نصر مستمر باشد و نیروها به سمت ادلب، فوعه و کفریا و همچنین شمال لاذقیه حرکت کنند احتمال بازگشت تروریست ها به این مناطق به صفر می رسد.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر لزوم هماهنگی هر چه بیشتر میان ایران، روسیه و سوریه افزود: روسها در 5 سال گذشته در حمایت از مردم و نظام سوریه  کوتاهی نکردند زیرا حفظ سوریه برای آنها جنبه حیاتی دارد.
وی با اشاره به برخی تبلیغات صورت گرفته در خصوص بروز فاجعه انسانی در مضایا  افزود: این یک عملیات روانی است و هر گاه که  شاهد پیروزیهای ارتش سوریه و محور مقاومت هستیم تروریست و حامیانشان با مظلوم نمایی گسترده از این عملیات استفاده می کنند.
اسداللهی تصریح کرد: مقاومت نزدیک به 4 ساله مردم در نبل و الزهرا آنان را به یک اسطوره تبدیل کرد و آنان  با دستان خالی ابهت گروههای تروریست را شکستند.
این استاد دانشگاه گفت: پیروزیهای محور مقاومت در عراق و سوریه بهترین جواب به جنایات سعودی ها در منطقه است.
اسداللهی با اشاره به فروپاشی گسترده مسلحین یکی از علت های این مسئله را نداشتن پایگاه مردمی آنان در بین  سوری ها و خدشه دار کردن چهره اسلام با عملکرد خشنشان دانست و افزود: این دستاورد  بزرگی است و این گروهها دیگر نمی توانند ادعا کنند که نماینده مردم سوریه هستند.
این کارشناس مسائل غرب آسیا  با اشاره به تبلیغات  وسیع چند سال گذشته برای متهم کردن  ایران و حزب الله لبنان گفت: نحوه تعامل نیروهای مقاومت با مردم سوریه باعث شد تا آنها با چهره اسلام اصیل آشنا شوند.
وی با اشاره به تلاش گروههای معارض شرکت کننده در نشست ژنو 3 برای جو سازی علیه نظام سوریه گفت: در ادامه مذاکرات این گروهها باید بدانند که اگر بخواهند همچنان  بنده عربستان باشند به جایی نخواهند رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)