• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۴۲۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
ورزشی » رزمی
در اعتراض به پرداخت نشدن قرارداد تکواندوکاران؛

نصرآزادانی: از گیتی پسند شکایت می کنیم

سرمربی تیم تکواندو گیتی پسند اصفهان گفت: از باشگاه گیتی پسند به دلیل عمل نکردن به تعهدات مالی اش شکایت می کنیم.

نصرآزادانی: از گیتی پسند شکایت می کنیمعلیرضا نصرآزادانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ درباره پرداخت نشدن مبالغ قرارداد اعضای تیم تکواندو باشگاه گیتی پسند گفت: مشکلات مالی باشگاه گیتی پسند اصفهان باعث شده اعضای تیم های فوتبال، ‌فوتسال و تکواندو این باشگاه دریافتی نداشته باشند و هر روز در دفتر باشگاه به دنبال پول خود باشند.تکواندوکاران از نیم فصل هر روز به دفتر باشگاه مراجعه می کردند و مسئولان هم با امروز و فردا کردن دیگر جواب تماس تلفنی ما را هم نمی دهند.

وی افزود: گیتی پسندی ها حتی یک ریال هم به تیم تکواندو خود پرداخت نکرده اند و ما برای حضور در لیگ از جیب هزینه کردیم. سرپرست تیم با هزینه شخصی خود پول سفر و هتل را پرداخت کرده است اما خبری از پرداخت نیست.

از فدراسیون درخواست کمک کردیم

سرمربی تیم تکواندو گیتی پسند اصفهان با بیان اینکه تکواندوکاران از کادرفنی انتظار حمایت دارند، گفت: مسئولان گیتی پسند نسبت به تیم تکواندو خود بی توجهند به همین دلیل ما از پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو کمک خواسته ایم تا پیگیر مشکلات ما باشد. به رسانه ها اعلام کردیم که این هفته در لیگ مسابقه نمی دهیم و شکایت می کنیم.

او ادامه داد: پولادگر پیگیر مشکلات ما شده است و از ما خواست که در لیگ مسابقه دهیم و سپس برای گرفتن پولمان اقدام کنیم اما خیلی از بازیکنان تیم قصد بازی ندارند و ما هم اجبار نمی کنیم و با تیم دوم خود به مسابقات می آییم. به هر حال تکواندوکاران تیم هم حق دارند مطالباتشان را دریافت کنند.

گیتی پسندی ها به فکر تبرئه خود هستند

نصرآزادانی درباره اظهارات طاهری مدیرعامل باشگاه گیتی پسند نسبت به او گفت: در مورد مشکلات تیم صحبت کردم اما طاهری مسائل شخصی را مطرح کرده است. به عنوان بازیکن-مربی در گیتی پسند فعالیت می کنم و برای موفقیت تیم از تیم ملی کنار کشیدم و باید بگویم خداحافظی من به خودم مربوط است اما حالا مسائل دیگری مطرح شده است.

وی افزود: گیتی پسند برای عمل نکردن به تعهدات مالی می خواست خود را تبرئه کند و به همین دلیل بحث قرارداد اولیه من با تیم یاسین پیشرو را قبل از آغاز لیگ مطرح کرد در حالیکه پول یاسین پیش رو را پس دادم و آنها از من ناراحت شدند. اگر هم تخلفی صورت گرفته است، مسئولان باشگاه می توانند از قرارداد من کم کنند نه اینکه مجموع تیم از دریافتی محروم شود.

سرمربی تیم تکواندو گیتی پسند گفت: هفته گذشته در لیگ جلال خدامی، رضا نادریان و محمد امامی بازی نکردند چون پولی نگرفته اند با اینکه کارشان درست نبود اما به مسئولان باشگاه گفته بودم که اگر به تعهدات مالی خود عمل نکنند، تیم منحل می شود چون بازیکنان حق اعتراض دارند. هم اکنون هم تکواندوکاران تمرین را تعطیل کرده اند.

نصرآزادانی با اشاره به اینکه گیتی پسند سابقه خوبی در پرداخت مسائل مالی ندارد، افزود: اگر این موضوع که بازیکنان در لیگ بدون پول تا نیم فصل بازی کنند و پس از آن هم دریافتی نداشته باشند، در ورزش باب شود به سود ورزشکاران و لیگ نیست.

وی در خصوص قرارداد فرزان عاشورزاده با تیم گیتی پسند اصفهان گفت: گیتی پسند از نام بازیکنان سواستفاده کرد و با بستن قرارداد و اعلام حمایت از فرزان عاشورزاده تنها به دنبال تبلیغات برای خودش بود. چون سهمیه المپیک را نگرفتم انگیزه ای برای بازی در تیم ملی را نداشتم، ضمن آنکه بازی و مربیگری به طور همزمان در لیگ سنگین بود، به همین دلیل از تیم ملی تکواندو خداحافظی کردم به طاهری هم گفتم که برای تیم گیتی پسند از تیم ملی کنار کشیدم و تمرکزم را برای تیم گیتی پسند گذاشته ام.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)