• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۰۵۸۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

244 مورد رابطه خارجی کارگزاری با بانکهای ایرانی پس از برجام

رئیس کل بانک مرکزی: بسیاری از بانک های اروپایی اشتیاق فراوانی برای همکاری مشترک با سیستم بانکی ایران دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ولی الله سیف در حاشیه نشست شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی افزود: براساس گزارشی که دریافت کرده ام تا این لحظه 244 رابطه کارگزاری بعد از اجرایی شدن برجام با بانک های ایرانی برقرار شده است که در میان آنها کارگزاری های اروپایی هم به چشم می خورد.
وی گفت: طبیعی است که بانک های اروپایی به دلیل شبکه بسیار گسترده کارگزاری که قبل از تحریم در ایران وجود داشته با ابهاماتی مواجه باشند و این ، کار مراوده بانکی با بانک های ایرانی را کمی کند می کند.
سیف افزود: طبیعی است که همه بانک ها در شروع کار با ایران یکسری سوالات و ابهاماتی دارند اما وقتی برای آنها توضیح دهیم و درخصوص ایین نامه های مربوط به برجام راهنمایی های لازم را ارائه دهیم ابهامات آنها برطرف می شود.
وی اضافه کرد: البته اینکه چه زمانی به طور کامل این ابهامات برطرف شود زمان بندی خاصی ندارد زیرا در یک دوره طولانی به شبکه کارگزاری گسترده ای رسیده ایم که هم اکنون باید در مراودت بانکی با بانک های خارجی مورد استفاده قرار گیرد اما در حال حاضر ارتباط کارگزاری بانک های ایرانی به تدریج در حال گسترش است.
سیف با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به ایتالیا گفت: در این سفر بانک مرکزی ایتالیا حساب های بانک های ایرانی را قبول کرده و در سمینار اخیری که با حضور بانک های اروپایی در ایران برگزار شد، برخی ابهامات بانک های خارجی را برطرف کرده ایم.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: درخواست ایجاد شعب بانک های خارجی و دفتر نمایندگی از سوی خارجی ها به بانک مرکزی ارائه شده که در حال بررسی است اما درخواست تاسیس بانک از سوی خارجی ها دریافت نکرده ایم.
رئیس شورای پول و اعتبار اضافه کرد: بسیاری از بانک های اروپایی اشتیاق فراوانی برای همکاری مشترک با سیستم بانکی ایران دارند ولی برخی از آنها همچنان در حال بررسی شرایط هستند اما در حال حاضر بانک ها مجهز به سیستم پیام رسان سوئیفت بوده و به تدریج تعداد بانک ها در حال افزایش است.
سیف ادامه داد: ظرف دو هفته اخیر 744 ال سی گشایش شده که با بانک های اروپایی و آسیایی بوده است اما نباید فکر کنیم همه مشکلات باید یک شبه حل شود بلکه برخی از این بانک های خارجی به دریافت توضیحاتی برای رفع ابهامات خود دارند و برخی دیگر نیز که ایرادات غیر اصولی به برقراری روابط بانکی با ایران داشته اند با مراجعه به اوفک (وزارت خزانه داری آمریکا) تاییدیه های لازم را دریافت کرده و در این رابطه مشکلی وجود ندارد.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برخی شعب از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار سرپیچی می کنند گفت: گزارشی که دریافت کرده ام مبنی بر این است که در برخی موارد جزئی از مصوبه شورای پول و اعتبار تخطی شده است که پرونده آنها به هیات انتظامی ارائه شده ضمن اینکه از دوره قبل نیز 9 پرونده در هیات انتظامی وجود داشته که 6 پرونده منجر به رای شده است.
رئیس کل بانک مرکزی در خصوص مشکلات عابربانک ها در روزهای پایانی سال گفت: گزارشی در این رابطه دریافت نکرده ایم اما کنترل های لازم را صورت خواهیم داد.
وی افزود: در مجموع می توان گفت وضعیت توزیع اسکناس در ایام پایانی سال خوب است و به نظر نمی رسد مشکل خاصی وجود داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)